Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saçmasapan bıten zaten diğer kitabının konusu neredeyse aynı olan bir kıtap. Sonunu da gece uykusundan kalkıp hadi bitiriyim şu kitabı diye yazmış heralde. Daha önce anlatılmayan etkenler bir anda kitabın sonunda devreye giriyo bitiveriyo, dramatik olucam diye bu kadar saçmalanabilir. Gidip asmalı konağın eski bölümlerini izleyijn daha iyi en azından bir sanat eserinden zevk alırsınız.
Daha Önce baŞalmıŞtım bu ktb bıtırememıŞtım Şımdı tekrar baŞlıcam bugun daha Önce bıtıremememın sebebı eroınle dansı okuduktan hemen snr baŞlamıŞtım kıtaba Çok sıkıcı gelmıŞtı bakalım Şımdı nasıl olcak
bence canan tan ın 1 kitabını okumanız yeterli .. diğerleri de onun aynısı .. bende pirayeyle yüreğim seni çok sevdiyi okudum aynı temalar işlenmiş boşuna vakit olarak düşünüyorum .. CADIARZU
İçimizden ,hayatımızdan birinin hikayesi .Hiç yabancı değil Piraye' nin yaşadaıkları. Bir solukta okudum ama roman tadında değilde hikaye tadında buldum.
canan tanın tüm kitap konuları aynıdır aynı baslar. kız üniversiteyi kazanır babası onu bırakmaya gelir sonra kız orda bir sewgili bulur falan filan.. 1 tane eserini okumanız yeterli mirmirmirmir
Aslı da Piraye de birbirine benziyor. Tıpatıp aynı hatta. Bu anlamda hoş değil. Canan Tan kendini hiç yenileyemeyen bir yazar. :umursamaz: Bu sabaha karşı çok duygusal bir anımdaydım onun da etkisiyle ağladım sonunda. Bir daha herhangi bir kitabını okumayacağım. Bu kadar Canan Tan yeter bana. sempatiksalakcinni
Piraye yi bende dün bitirdim gerçketen türk filmi tadındaydı güzel giden bir hayat birden evlenmesiyle herşey değişiyor ve acıklı bir son beni ağlatmadı ne yazık ki okuduğum kitapların etkisinde kalırdım bu kitabın çoğu kişiyi ağlattığını duyduğum için raflarda görsem de almazdım bir gün dayanamayıp aldım beklediğimi bulamadım..
pirayeyi çok sevdim ama yüreğim seni çok sevdi adlı kitabı okadarda bitmesin diyerek okuduğum bi kitap deildi açıkçası.. pirayeye benzetmeye çalışsada onun kadar etkilemedi beni..
geçen hafta cumartesi sabah başladım ve akşamına bitmişti kitap.. çok akıcı bir dille anlatılmış.. ama sonunu beğenmedim biraz saçma olmu gibiydi sanki..