- 21 Şubat 2017
- 39
- 10
- 88
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En iyisi hiç tanımadığın birine içini döküp rahatlamakArkadaşlar psikolojik birkaç tane sıkıntım var ücretsiz olarak veren ya da son sınıf psikoloji okuyan varsa yardımcı olabilecek olan varsa bana ulaşabilir mi öğrenci olduğum için ekonomik durumum biraz kötü yardımcı olacak varsa sevinirim
Akıllı olmazsa dökmek istemiyorumEn iyisi hiç tanımadığın birine içini döküp rahatlamak
nasil yani nasil bir psikolog istemistiniz aciklarmisinizAkıllı olmazsa dökmek istemiyorum
Ablamız beleş psikolog arıyornasil yani nasil bir psikolog istemistiniz aciklarmisiniz
kiz yok nerde bulayim baksana ne diyo bide tarif ediyo akilli olmazsa soylemezmis bu devirde kim kime ucretsiz sey yapcaksa gecen de bi konusunda kendisini saat 9.00 uyandirmamizi istemistiAblamız beleş psikolog arıyorbulursan bana da haber ver
![]()
Saat 9.00 mı uyandıracakmışsınızkiz yok nerde bulayim baksana ne diyo bide tarif ediyo akilli olmazsa soylemezmis bu devirde kim kime ucretsiz sey yapcaksa gecen de bi konusunda kendisini saat 9.00 uyandirmamizi istemisti![]()
yok aşko ben degil konu acmisti boyle sabah uyanamiyomusda yardim istiyodu uyandirin beni diyoduSaat 9.00 mı uyandıracakmışsınıznasıl
![]()
Aslında beleş psikolog alamıyorum çok zeki olduğum için çevremdeki herkes segment olarak aşağıda kalıyor o yüzden işinin ustası olan birini arıyorum online terapi de aldım bir işe yaramadı çünküAblamız beleş psikolog arıyorbulursan bana da haber ver
![]()
gayet zekiymişin iste kanka napcan usta psikoloğuAslında beleş psikolog alamıyorum çok zeki olduğum için çevremdeki herkes segment olarak aşağıda kalıyor o yüzden işinin ustası olan birini arıyorum online terapi de aldım bir işe yaramadı çünkü
Abla sen çok bossun galiba ya git kocanla ilgilen ahahahahah ben avukatım zaten boş biri değilimkiz yok nerde bulayim baksana ne diyo bide tarif ediyo akilli olmazsa soylemezmis bu devirde kim kime ucretsiz sey yapcaksa gecen de bi konusunda kendisini saat 9.00 uyandirmamizi istemisti![]()
abla sensin kiiz sen 31 yasindaymissin ya ben 25 ne ablasi hem avukat hem zeki hemde fakir nasil iş anlamdim asko beni seniiiAbla sen çok bossun galiba ya git kocanla ilgilen ahahahahah ben avukatım zaten boş biri değilim
Ne kadar sıkıntılı insanlarsınız ya hiç sevilmedinz migayet zekiymişin iste kanka napcan usta psikoloğu
O neydi giizkiz yok nerde bulayim baksana ne diyo bide tarif ediyo akilli olmazsa soylemezmis bu devirde kim kime ucretsiz sey yapcaksa gecen de bi konusunda kendisini saat 9.00 uyandirmamizi istemisti![]()
kiz seni ve o uyduruk konularini unutmak mümkünmü aaa dariliyorum amaNe kadar sıkıntılı insanlarsınız ya hiç sevilmedinz mio kadar boş ki adam beni hatırlıyor ya ben buradakilerin ismini bile bilmem