• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ücretsiz psikolog olan var mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

jase35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2017
39
10
88
31
Arkadaşlar psikolojik birkaç tane sıkıntım var ücretsiz olarak veren ya da son sınıf psikoloji okuyan varsa yardımcı olabilecek olan varsa bana ulaşabilir mi öğrenci olduğum için ekonomik durumum biraz kötü yardımcı olacak varsa sevinirim

Arkadaşlar psikolojik birkaç tane sıkıntım var ücretsiz olarak veren ya da son sınıf psikoloji okuyan varsa yardımcı olabilecek olan varsa bana ulaşabilir mi öğrenci olduğum için ekonomik durumum biraz kötü yardımcı olacak varsa sevinirim
En iyisi hiç tanımadığın birine içini döküp rahatlamak

kiz yok nerde bulayim baksana ne diyo bide tarif ediyo akilli olmazsa soylemezmis bu devirde kim kime ucretsiz sey yapcaksa gecen de bi konusunda kendisini saat 9.00 uyandirmamizi istemisti 😂
Saat 9.00 mı uyandıracakmışsınız 🤣nasıl 😁

Ablamız beleş psikolog arıyor 🤣 bulursan bana da haber ver :KK53:
Aslında beleş psikolog alamıyorum çok zeki olduğum için çevremdeki herkes segment olarak aşağıda kalıyor o yüzden işinin ustası olan birini arıyorum online terapi de aldım bir işe yaramadı çünkü

Aslında beleş psikolog alamıyorum çok zeki olduğum için çevremdeki herkes segment olarak aşağıda kalıyor o yüzden işinin ustası olan birini arıyorum online terapi de aldım bir işe yaramadı çünkü
gayet zekiymişin iste kanka napcan usta psikoloğu

Ne kadar sıkıntılı insanlarsınız ya hiç sevilmedinz mi 😄 o kadar boş ki adam beni hatırlıyor ya ben buradakilerin ismini bile bilmem
kiz seni ve o uyduruk konularini unutmak mümkünmü aaa dariliyorum ama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X