• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canan Tan-Piraye

• Konu Sahibi Konu Sahibi pandur
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bn dier sayfalara bqmadn yorm yabmak isdedm piraye bnce canan tan ın en qsl kitabı dieblrm ya kndimi heb piraye gbi hissettm o kıtabı okdktn snra okumayanlar ltfn hmn alsn okusunlr...!

Çok güzel bir kitap ya 2 kere okudum. Ben de bitmesini istemedim keşke devamı çıksa ne güzel olurdu.

geçen yıL ramazan da okumuştum ben... sabah uyanınca başladım iftardan önce bitirdim:)) çok güzeL bi kitaptıı... canan tan'ın bütün kitapları güzeL akıcı...

ben okudum ama bana hitap etmedi. yeşil çam filmleri gibi.ben sanırım hayatıma bişeyler katan kitaplardan hoşlanıyorum.
canan tan da bütün kitaplarında genelde aynı kurguyu yapıyo. bi kadın 20 li yaşlarda birine aşık oluyo ondan sonra bir sürü sorun çıkıyo kavuşuyolar veya kavuşamıyolar. sonunda aşk acısı var.
yüreğim seni çok sevdi kitabını da yeni bitirdim.
bence bu yazar hep aynı şeyleri yazacağına biraz bi araştırma yapsa kendini geliştirse daha iyi olur. bi kere de bi erkeğin ağzından anlatsın veya bi çocuğun veya yaşlı bi kadının. hep genç bi kadının aşk hayatı.
bana hitap etmedi kısacası ama seveni de çok. ağlayanlar falan da varmış sonunda :)

bir çırpıda okunacak kitaplar arasından bi tanesi de piraye bence. akıcı sürükleyici bir anlatımı var. hiç sıkılmıyorsun. hep bir sonraki sayfayı merak ediyorsun. benim için çok güzel bi kitapdı. kesinlikle tavsiye ederim.teşekkürler Canan TAN

herkese selam.ben önceden canan tan'ın yüreğim seni çok sevdi adlı kitabını okumuştum.güzel bir kitaptı.yarın da piraye'ye başlamayı düşünüyorum.bu kitabı baya merak ediyordum burdaki yorumları da görünce iyice merak etmeye başladım.bakalım nasıl bir kitap.okuyunca yorumumu yazacağım:kahve:

cumartesı aksamı baslayıp pazar gecesı bıtırdım..

1 gunde fılan..

gece 4 oldugu halde bırakamdım elımden..

yeryer agladım bıle..

kocama msj cektım ,Mithat seni öldürürm diye,Mıthat kım laynn dıye cevap aldım..

sonunda yüzüme ınen yaslara da engel olamadım

güzeldi ,

koca kitaplıgıma cocuklarıma özellıkle bır kızım olursa ona okutmak ıcın ayrıdıgım kıtapların yanında yer aldı..

..

Yalin ama detayci anlatimi cok hostu..
Su gibi bi kitap, sonu beni fazlasiyla etkiledi...

En son okuduğum 4 kitap

En son yürekler ölür
Yüreğim seni çok sevdi
Piraye
Eroinle Dans

Dördüde birbirinden güzel ama aralarında en sevdiğim EN SON YÜREKLER ÖLÜR olduyerimseniben Canan Tan'ın kitapları akıcıdır ve gerçekten okunması gereken kitaplar yalnızz içerik genelde aynı gibi üniversiteye yeni başlamış bir kızın hayatının akışı gibi benzer yani :kahve:

okunmayı bekleyen kitablarım arasında
en kısa zamanda okuyacağım
elif şafak aşktan sonra nasıl gider bilemicem :)))

bugün bitirdim bu kitabı.önceleri biraz sıkılmıştım ama sonlara doğru çok heyecanlanmaya başladı ve dün gece sabaha kadar oturdum bunu okudum ve çookk beğendim çok güzeldi.bazı yerlerde çok sinirlendim kendimi pirayenin yerine koydum bazı yerlerde gözlerim doldu.herkese tavsiye ederim kesinlikle okuyun alkisalkisalkis

Bu kitabı okumak için çok geç kaldım malesef..
Haftasonu alıp yeni başladım..Çok güzel gidiyor..

Bitmeden tavsiye ederim..

En son okuduğum 4 kitap

En son yürekler ölür
Yüreğim seni çok sevdi
Piraye
Eroinle Dans

HEPSİ ÇOK GÜZEL.Canan tan'ın anlatımı çok güzellsengözlerimebaksanab

Ben çok ağlamıştım o kitabın sonunda yani Piraye' nin. Gece yarısı bitirmiştim elimden bırakamıyordum kitabı ya o kadar güzel bir hikayeydi ve gerçekçi.

Bende Pirayeyi birkaç kitapla birlikte izinde aldım ve ancak dün gece başlayabildim ismi bende merak uyandıran bu kitaba müthiş bir anlatım ve inanılmaz sürükleyici elinizden sizinde bırakamıyacağına eminim.

Bende Pirayeyi birkaç kitapla birlikte izinde aldım ve ancak dün gece başlayabildim ismi bende merak uyandıran bu kitaba müthiş bir anlatım ve inanılmaz sürükleyici elinizden sizinde bırakamıyacağına eminim.

kıtap bı çırpıda okunabılcek kıtaplardan ancak Canan Tan sankı hep aynı kurguda ılerlıyor yuregım senı çok sevdi romanıyla pirayede anlatılanlar hıkayeler okadar yakınkı bırbırıne okusanız ıkısınıde emınım bana hak verceksınız

Back