Canan Tan-Piraye

bu kitabı göz yaşlarına boğularak hıçkıra hıçkıra bitirdim gece üçtü ben sabah sekize kadar uyuyamadım, o gün okula gidememiştim çok çok etkileyici bi kitap.

beğendiğim kitaplardan biriydi
ama bence en güzel kitabı değil canan tanın
en güzel kitabı yüreğim seni çok sevdi bence
fakat buda çok sürükleyiciydi
1 günde bitirdiğim bi kitap

bayıldım bu kıtaba ınsan baslayınca elınden dusuremıyor herkese tavsıye ederım walla super bır kıtap.

bütünüyle hayal kırıklığı .. sıradan diyaloglar ,sıradan üslup konu türk filminden hallice..
liseli bir kızı bile kesmez ..

Güzel bir kitaptı Piraye. Bende etkisinde kalmıştım bir süre.
Ama Klasik Türk Filmi tadında.
Erken yaşta okununca daha bir etki bırakıyor. Şuan okusam bu kadar etkilenmezdim sanırım.
Çünkü çok daha fazla etkileyici kitaplar okudum
Biraz Lise dönemi kitabı :)

Bugün 12'de başladım,az önce bitti..
Çok abartmamakla birlikte okunulacak bir kitap diyorum..

Son düzenleme:
Canan Tan'ın tüm kitapları gibi bu kitabıda çok güzel....en hızlı bitirdiğim kitap bu sanırım çok sürükleyici bir anlatımı var...

‎...
gel artık Haşim Artukoğlu!
babanın adını yaşatmak için gel artık...
Piraye. ♥

Kitabın sonu çok kötü bitti.Ağlamadan duramıyor insan.Bir saat önce bitirdim ve kitabı düşünmekten uyuyabileceğimide sanmıyorum.Haşim'e ise çok kızgınım en büyük hatayı kuma getirerek yaptı o güzeller güzeli kızıl saçlı Piraye'ye... :KK43:

mükemmel bir kitap okuyalı uzun zaman oldu ama hala etkisi üzerimde.

ve sonunda Canan Tan'ın ünlü romanı Piraye'yi bende okudum.
çok akıcıydı,hemen bitiverdi.doğu kültüründe bilmediğim birkaçseyide ögrenmiş oldum
kesinlikle tavsiye ederim. hatta dizisi olsada izlesek diyorum :)

Sanırım yaklaşık 2 sene önce okumuştum bu kitabı , hala bir kitapçıya gittiğimde bu kitabı görsem elime alır bakarım , tüylerim diken diken olur , çok sürükleyici çok akıcı , çok beğendim kesinlikle tavisye ediyorum herkese

Okurken çok etkilendim... Harika bir kitaptı... Bazı bölümlerinde gözlerim dolmuştu...:KK43:

piraye harika bir kitap yazın okumuştum 2 günde bitirdim ve ağlamaktan gözlerim şişmişti.

çok kısa bi sürede bitirdim bu kitabı.zaten canan tan ın bütün kitapları kısa sürede bitiyor.güzel bi aşk romanı.tam canan tan kitabı diye düşünüyorum.

Sürükleyici bir kitaptı, severek okuduğum Canan Tan romanlarından birisi

Bir çırpıda okunabilecek çok güzel, mükemmel bir kitap, şiddetle tavsiye ediyorum.

Okudum ve beğendim.. Ah ahh ne günlerdi bu kitabı okuduğum günler.. anılarım depreştii :KK24:

Mutlaka okumalıyım deyip de hep itelediğim bir kitap.Ama konusu beni sardı ilk fırsatta..

ilk çıktığında okumuştum ve çok beğenmiştim ama canan tanın diğer kitaplarıda çok güzel

X