• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canan Tan-Piraye

• Konu Sahibi Konu Sahibi pandur
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dün kızkardeşim verdi gazı
o benden küçük ve kitap kurdudur
anlata anlata bitiremedi...
bugünde burayı gördüm
biraz önce elemanı gönderdim ilk kitabı aldırmaya
gelmek üzeredir... kaydirigubbakcemile4

yok böyle bi kitap ya bi solukta okudum çok güzeldii

valla kızlar bence de süperdi herkes okusun ama şu var evli bir bayan daha iyi anlar pirayenin çektiklerini... birde canan tanın tavsiye edeceğiniz başka kitabı varsa lütfen yazınız...

çooookkk güzel bir kitap kesinlikle okumalısınız!!gece 3 te zorla gözlerim kapanana kadar soluksuz okuduğum ve gözyaşlarımı tutamadığım süper bir kitapdı.ayrıca canan tan ın son kitabı en son yürekler ülürü de tavsiye ederim...

güzel anlatımda güzel okumakta zevkli ama çok bildik tanıdık bi hikaye sanki ama güzel

valla kızlar bence de süperdi herkes okusun ama şu var evli bir bayan daha iyi anlar pirayenin çektiklerini... birde canan tanın tavsiye edeceğiniz başka kitabı varsa lütfen yazınız...

yüreğim seni çok sevdi
eroinle dans
en son yürekler ölür

Piraye yi bende okuycam, uzun zamandır aklımda olan bir kitap, şimdi sırada o var.

Eroinle dansı da çok tavsiye ediyorlar müthişmiş..

Piraye yi bende okuycam, uzun zamandır aklımda olan bir kitap, şimdi sırada o var.

Eroinle dansı da çok tavsiye ediyorlar müthişmiş..

Piraye'yi tavsiye ederim çok akıcı bir anlatımı var kitabın.

2 farklı kültürde yetişen insanın hayatını anlatıyor.

Canan tan'ın tüm kitapları çok güzel ılk okuduğum kitabı pirayeydi çok hoş ve akıcı bir kitap tavsiye ederim özellikle öğrenci olanlara...

canan tanın butun kıtaplarını okudum hepsıde bırbırınden guzel tavsıye ederım en son yurekler ölur buda superrrrrrrr

çok güzel bi kitap..o kadar akıcı yazmış ki sanki kitap okumuyor da film izliyormuşçasına su gibi okunup bitiyor..
sonu çok etkileyiciydi..tavsiye ederim..

bende okudum gercekten bayildim Piraye'ye hayran kaldim cok begendim kesinlikle tavsiye ederim

piraye çok güzel bir kitap. Mutlaka okunmalı ama bence Canan Tan'ı anlamak için sadece onu okumak yeterli. Çünkü diğer kitaplarındaki kurgu,olaylar hep birbirine benziyor. Gittikçe ne olacağını başından anlamaya başlıyorsun. O nedenle bence sadece piraye yeterli. Dahası çok açmıyor

pirayeyi okudum sonunda tam beklediğim gibiydi
film gibi akıcı etkileyici sürükleyici ama o kadar
ben derin karışık daha fazla karakter içeren kitapları seviyorum
bu tarz romanları sevmiyorum pek

abartı bi güzelliği yoktu bence kitabın, en son yürekler ölür kitabı daha güzeldi, belkide onun üsütüne okuduğum için o kadar güzel bulmadım pirayeyi:1shok:fisfisfis

güzel bir kitapti..bir solukta okunacak akici anlatimi vardi.bazi yerlerinde duygulandim hatta,tavsiye ederim

Back