Canan Tan-Piraye

Süper süper süper,canan tan'in yazilari sürüklüo insani yaa,kitap okumayi sevdirio insana ama bu aralar yeni kitap çikarmadimi acaba, bilen varmi:?herkes okusun pirayeyi bence:))

şuan okuyorum ve çok zevkli biticek korkusuna okumaya kıyamıyorum yok böle bişi ya:)

1 sene kadar önce eroinle dans adlı kitabını okudum geçekten çok güzeldi elimdeki kitabı bitirdikten sonra (bu akşam biter) yüreğim seni çok sevdi kitabına başlicam eminim oda güzeldir

suan okuyorum daha bıtıremedım ama gayet guzel bır ktb okumalısın okumuyorsan
canan tan kıtabları zaten cok guzel EROINLE DANSI OKUMANIZI DA TAVSIYE EDERIM

Süper süper süper,canan tan'in yazilari sürüklüo insani yaa,kitap okumayi sevdirio insana ama bu aralar yeni kitap çikarmadimi acaba, bilen varmi:?herkes okusun pirayeyi bence:))

selam kızlar bende canan tan ın sözünü ettiğiniz eserlerini okudum.tek kelimeyle harika yaaaaaaa.kadın kitap yazsın diye gün sayıyorum resmen.onun bir de SÖYLENMEMİŞ ŞARKILAR diye bir kitabı var.okumamış arkadaşlara tavsiye ederim.yalnız bu kısa kısa ondört öyküden oluşuyor.

normalde okudugum kitabi tekrar okumaktan hoslanmam ,boyle oldugu halde pirayeyi iki kere hic bikmadan okudum ..her iki okuyusumdada bitecek diye uzuldum ..kesinlikle okunmali ,okuyali epey oldu belki ucuncuye bile okuyabilirim :)

SÜPERR ÖTESİ bnm için. kitap okumaktan kesnlkle hoşlanmyrdm. bu kitap bna kitap okuma sevgisi aşıladı. inanılmaz güzeldi.hiç bitmesn istedm. şimdi yüreğim seni çok sevdi ye başlcam. ayrıca bşi dcem arkdşlr; bu tarz duygu dolu romanları okumaktan çok hoşlnyrm tazvsiye edebilceğinz kitplr varsa sevinirm::dance:KK70:

sanırım cok guzel bır kıtap bende burdakı yuorumlar uzerıne okumaya karar verdım..

PİRAYE süper son sayfalarını aglayarak okudum. birazda bilerek okudum çünkü bende diyarbakırlıyım . tavsiye ederim

Çok severek okumuştum bu kitabı
Hatta bugün kitapçıda genç bir kız bu kitabı soruyordu satıcıya
Bende okumasını ve çok beğeneceğini söyledim ve kitabı aldı

Her yerde, her fırsatta, herkese kesinle tavsiye edeceğim bir kitap..önceki gün bitirdim..hala etkisindeyim diyebilirim...insan okuyunca öyle sevmek öyle sevilmek istiyo..aklıma geldikçe tüylerim ürperiyo çok etkiledi beni çookk...a.s.teşekkürler Canan Tan

harika bir kitaptı.okurken yaşadım tam anlamıyla diyebilirim.son zamanlarda en etkilendiğim kitaplar arasında..

Canan Tanın Pirayesini sevdiyseniz Duygu Asenanın kahramanlar hep erkek birde aynada aşk vardı kitaplarını şiddetle tavsiye ederim.

Haklısın .Bende etkilendim.

Nazan EGE ...KIZIMA ÖYKÜLER ...yeni çıktı oku..

Günlerce unutamayacak.Kendinden bir parça bulacaksın.

Sevgiler.

son dönemlerde okduğum en güzel kitaptı diyebilirim.gerçekten bir solukta okudum. ağlaya ağlaya okudum...herkese ısrarla tavsiye ediyorum mutlaka alın okuyun ve kitaplığnızda bulunsun eskimeyen bir kitap olacak eminim:)

O kadar güzel bir anlatımı var ki. Okurken belki de pirayeyi kendime çok benzettiğim için fazlasıyla etkilendim.. Bitmesine kıyamadım :) muhteşem bir kitap ..

izmir den annemin bir arkadaşının kızı önermişti bana. okumaya başladığımda beni esir alacağını söylememişti. öyleki bu kitabın etkisiyle sırf diyarbakırı görmek için güneydoğu turuna katılmış kendisi.gerçekten de bazı yerlerini ağlayarak okudum. haşimlerle dolu bir ülke burası ne yazıkki.....

şuana kadar 2 kitabı okurken ağladım biri piraye biride yüreğim seni çok sevdi.. inanılmaz güzeller!!şiddetle tavsiye ediyorum!!

pirayefx7.jpg

PİRAYE gerçekten çok güzel,dizi tadında sürükleyici bir roman.İnsanın elinden bırakası gelmiyor ve bitmesin diye sayfalarına baktım.okumanızı tavsiye ederimmm...

Son düzenleme:
herkes çok beenmiş :S bnde okudum ama sıkıntıdan sırf yazın boş zamnımı deerlendiriim die öle çokta abartılacak bi güzelli yok sıradan geldi bna

X