Canan Tan-Piraye

bende piraye'yi yeni okumaya başladım tavsiye üzerine başladım ama çokta beğendim

ben canan tan'ın 3 kitabını okudum. eroinle dans, piraye, kalbim seni çok sevdi.
ama 3'ü de bana çok basit geldi. evet akıcı ama yavan gibi bence.
hele piraye ve kalbim seni çok sevdi'nin anlatımını ve karakterlerini birbirine çok benzettim. (hikaye değil)
evet hala 3'ü de kütüphanemde durur ama çerez kitaplardandır benim için.

he derseniz ki hadi biri seni kesmedi, ikinciyi üçüncüyü niye aldın..
kitap gördüm mü dayanamıyorum diyelim
a.s

bende okudum bu kitabı ve begenmiştim gerci ben bu kitabı okuyalı baya oldu ama essmeraldanında dedigi gibi cerez kitaplardan okunusu kolay anlatımı yalın..

ahhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhh piraye okunmaz mııı yaaaaaa...
ben 2 kere okudum ve tekrar okuyasım geldiii. tam anlamıyla sürükleyici ve hayatın içinden türkiyede yaşanan şeyler. ama piraye gibi güçlü bir kadın olmak çor zor herhalde bu zamanda...
kesinlikle okumalısınız bu kitabı...

Çok ama çok güzel bir kitap okurken resmen yaşadım diyebilirim,herkeze tavsiye ediyoruma.sa.s

canan tan ın yüregim seni çok sevdiyi okumuştum ..çok güzel anlatmış gerçek aşkı ..mükemmel ötesi bi kitaptı ..şimdi övgüleriniz üzerine piyareyi alıp okucam

ben canan tan'ın 3 kitabını okudum. eroinle dans, piraye, kalbim seni çok sevdi.

hepsı bazen benzedı bırbırlerıne ama gzldiiii

Tesadüfen aldığım ama iyikide almışım diyerek okuduğum benden sonrada birçok arkadaşımında aynı duygularla okuduğu akıcı ve insanı yormayan bir roman...

ben de beğendim akıcı bir kitap ancak sonunda çok ağladım hiçbir kitapta böyle ağlamamıştım

geçen yıl okudum, okulda herkesin elinde bu vardı, bana anlatmışlardı konusunu, okuyunca ağlamadım o yüzden

bu kitabı okumayan varsa mutlaka okumalı...

geçenlerde okudum kız kardeşim vermişti ve abla mutlaka okumalısın demişti,epey bi durdu rafta kitap elime aldığım gün sabaha kadar bitmişti..ve okuması için arkadaşlarımada verdim,sonu çok hüzünlüydü gerçekten,herkesin okumasını tavsiye ederim..

canan tan'la yeni tanıştım... kk'daki tavsiyeler sayesinde aldığım piraye romanını 3 günde bitirdim. yolda mide bulantısı yaptığı için kitap okuyamayan ben, dayanılmaz bir sabırsızlık ve gözü dönmüşlükle içimi dışarı çıkaran dolmuşta yıllar sonra kitap okuma cesareti gösterdim. iskelede vapur beklerken ayakta devam ettim.

özellikle; kadın haklarına inanan, geleneklere baş kaldıran, kadın/erkek ayrımına inanmayan ben gibi kadınların okumasını tavsiye ederim...

Tek kelimeyle merak ediyorum, şu an elimde Zülfü nün Bir Kedi, Bir Adam, Bir Ölüm kitabı var bitince okuyacağım inşallah....

ah çok sürükleyiciydi.
ankara otobus termınalınde almıstım kitabı. yolda biraz kurcalarım diye. bursaya gelmeden kitabı bitirmiştim. kitabı okurken arasıra ağladığım için de yanımda oturan pek normal gözüyle bakmadı banasırnaşık şey

çok begendim bayıldım diyebilirim hatta bittiğinde çok üzüldüm bittiği için çok sürükleyici bir kitap

2 ay önce okuduğum fakat hala unutamadığım,zaman zaman hatırlayıp etkisini üzerinden atamadığım kitap.karmakarışık herşeyden varolan bi kitap.değişik bi aşk,büyük acılar.... of,offff zaten kocamda yok yanımda :KK43:((

okuyun valla süperdi.hiç sevmem oysaki aşk romanlarını ama buna bayıldım....

X