Çanakkale 18 Mart Üniversitesi

Başka fakültelerde var mı bılmiyorum ama çomü egıtım fakultesınde cift anadal ımkanı maalesef yok bazen 1 gun ders olmayabılıyor bızım bolumde gecen sene 1 donem oyleydı ama sanırım sınıf ogretmenlıgının donemlık ders sayısı okuloncesınden daha fazla ama bos gun bırakmak ders programını ayarlayan kısıye baglı bırazda )

Benim kuzenim okuyor orda bir dağın tepesine üniversiteyi oturtmuşlar.Üniversite açısından bakarsan öyle ama şehir açısından bakarsan sakin bir yer ve güzel yalnız bildiğim kadarıyla orda hayat eğlenceye yönelik değil :)

Pek Dağın tepesinde olduğu söylenemez. Sadece biraz yüksekte ve kampusun ıcınde yokuslar var ama yuksek yapılması denızı daha ıyı gorebılmek ıcın galıba Terzioğlu kampusu çok güzel.

Çok tşk ederim size

Rica ederim:) Bu arada açtığın başlığı gördüm. sanırım Mugla'ya Pdr gecen sene acıldı yanı henuz cok yenı. Mugla yerıne Canakkale Pdr gelırse daha ıyı olur kanımca cunku Canakkale'nın Pdr puanı da gayet yuksek ve Mugla'dan daha eskı bır gecmısı var. Sıralaman kactı bu arada?

tm3 sıralamam 20.500 tm2 sıralamam 38.449 İşin aslı ben sayısal mezunuyum ama tm puanım daha iyi geldi .Çanakkaleyi Muğladan önce yazdım sanırım çomü de 19 binlerde kapatmıştı bu sene sıralamalar gerileyecek deniliyo o yüzden çanakkale pdr 'den umudu kestim gibi çomü gelirsede sınıf öğretmenlği gelir heralde

Aa sayısalcı mısın :) Benim bır arkadasımda sayısaldan pdr yazmıstı ama bolum sozel agırlıklı oldugu ıcın pek hoslanmamıstı sonradan. Tm3 sıralaman cok ıyı gelmıs ama tebrık ederım:) Insallah, gonlunce olur her sey. Pdr, sınıf ogretmenlıgınden bın kat daha ıyı

Çok tşk ederim iro05.Sayısalcı olduğumu bile herkes aynı şeyi söylüyor ünide okurken çok sıkılırsın diye..Ne yapıyım okumak için katlanıcam artık

ben bı yıl mezun oldum canım cok sevındım okulda şehirde harıka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…