- Konu Sahibi PrincesaDeLosCielos
-
Tşk ederim iyi dileklerin için :) Okul öncesi hiç aklıma gelmemişti aslında okulönceside çok güzel bölüm.Sanırım ygs ile alıyor belki o yüzden dikkatimden kaçmıştır nasıl memnunmusun bölümünden? Bir arkadaşım sınıf öğretmenlğinde okurken yandal olarak okulöncesini seçmiş( çukurova üni) çomüde de yapabilir miyim bunu? Bir de sınıf öğretmenliğinin haftanın kaç günü dersi olduğunu biliyormusun cnm çok sağol, çok başını ağrıttım ben senin :26::26:
Merhabalar kızlar
Aranızda 18 Mart Üniversitesi'nde okuyan var mı? Eğer varsa nasıl bir üniversitedir? Memnun musunuz;değil misiniz? Memnunsanız neyi sizi memnun ediyor?Memnun değilseniz neden değilsiniz? Açıklar mısınız?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Benim kuzenim okuyor orda bir dağın tepesine üniversiteyi oturtmuşlar.Üniversite açısından bakarsan öyle ama şehir açısından bakarsan sakin bir yer ve güzel yalnız bildiğim kadarıyla orda hayat eğlenceye yönelik değil :)
Başka fakültelerde var mı bılmiyorum ama çomü egıtım fakultesınde cift anadal ımkanı maalesef yokbazen 1 gun ders olmayabılıyor bızım bolumde gecen sene 1 donem oyleydı ama sanırım sınıf ogretmenlıgının donemlık ders sayısı okuloncesınden daha fazla ama bos gun bırakmak ders programını ayarlayan kısıye baglı bırazda )
tm3 sıralamam 20.500 tm2 sıralamam 38.449 İşin aslı ben sayısal mezunuyum ama tm puanım daha iyi geldi .Çanakkaleyi Muğladan önce yazdım sanırım çomü de 19 binlerde kapatmıştı bu sene sıralamalar gerileyecek deniliyo o yüzden çanakkale pdr 'den umudu kestim gibi çomü gelirsede sınıf öğretmenlği gelir heralde
Çok tşk ederim iro05.Sayısalcı olduğumu bile herkes aynı şeyi söylüyor ünide okurken çok sıkılırsın diye..Ne yapıyım okumak için katlanıcam artık
İnş. pdr olur tşk
Merhabalar kızlar
Aranızda 18 Mart Üniversitesi'nde okuyan var mı? Eğer varsa nasıl bir üniversitedir? Memnun musunuz;değil misiniz? Memnunsanız neyi sizi memnun ediyor?Memnun değilseniz neden değilsiniz? Açıklar mısınız?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
ben bı yıl mezun oldum canım cok sevındım okulda şehirde harıka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?