Benimki kadın doğum aletinden geçti prezervatif kullanmadı ve onca kadına kullandığı alete sadece Bi defa sprey sıktı. Bir de o kadar çok hasta var ki öyle böyle değil o ultrason günde en az 500 kadına kullanılmıştı. Ben zaten aşırı detaylı düşünen dedektif gibiyim düşündüğümde kadın doğum aletlerinden geçtiğinden eminim kesinlikle. Ben bağışıklığı aşırı düşük biriyim en son 2 sene önce oldu cinsel hayatım bir yaram bile 2 senede iyileşir o derecede vücudum zayıf iki sene önce bulaştıysa çoktan çıkmış olması gerekirdi vürüs Rahim ağzıma tam yerleşmediği için bu kesinlikle virüsü yeni kaptığımı gösterir. O kadın doğum doktorları zaten emin olduğum konuda bile yanlış bilgi veriyorlar doktorlara çok güvenmemek gerek. Tabiki kendilerini savunurlar bizim aletlerimiz temiz derler
İlişkinizden sonra ultrasondan önce hpv testi yaptırıp negatif sonucunu aldınız mı?
Cevap hayırsa oradan bulaştığını bilemezsiniz ve kanıtlayamazsınız.
Bağışıklığım düştü kesin hasta olacağım diye bir şey yok. Bu da bir yanılgı. Hiç ortaya çıkmayabilir. Sessizce atabilirsinizde pek çok kadında olduğu gibi. Vücudumuz neredeyse mükemmel çalışan bir sistem, sandığınız gibi bağışıklığınız da düşük olmayabilir.
Veyahut 2 yıl sessizce taşımışsınızdır fakat şimdi cin seviyelerine ilerleyip farkedilmiştir.
Sitede 3 kişi falan varmış bu durumu savunan
Böyle bir şey olduğunu gerçekten eminseniz, biliyorsanız o işlemi yapan kişi hukukende suçlu olur. Fakat sterilize mi etti, prezervatif mi geçirdi yani daha pek çok soru var.
Önceki ilişkilerinizin hpv taşımadığından ya da çevreden bir şekilde size bulaşmadığından kesin eminseniz, kanıtlayabiliyorsanız buyrun hukuki yollara başvurun.
İnsanlar bu şekilde kontrole gitmekten çekinebilir. Aksatabilir.
O yüzden biraz mantıklı olmak gerekiyor.
Önemli olan şimdiden sonra ne yapılması gerektiğine, tedaviye odaklanmak.
Atlatacaksınız sizde, sadece gerekenleri yapmaya çalışın.
Zaten eminim artık herkes bu duruma daha çok dikkat edecektir.