• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Smear negatif hpv 18 pozitif

Peki biyopsi sonuçlarına göre kötü bir şey çıkarsa ameliyat isterler mi yani bu yaşta bekar biri olarak rahim ağzı kanserinden çok korkuyorum bugün geldim yaptırmaya birazdan yapılacak kolposkopi sonuçlarım çıktığında size de atacağım çok teşekkür ederim
Sen gençsin ben 30 yaşındayım senin bağışıklığın yener

Doktorum cinsel birliktelikte 1 kere bile prezervatifsiz olursa direkt bulaşacağını söylemişti yani şöyle ultrason cihazında hpvli hastanın değiştirilmemiş kondomuyla size bakılırsa direkt geçmiş olsun bu tarz durumlarda kullanılan eldiven prezervatif steril ve sadece kişiye özel olması gerekmektedir
Benimki kadın doğum aletinden geçti prezervatif kullanmadı ve onca kadına kullandığı alete sadece Bi defa sprey sıktı. Bir de o kadar çok hasta var ki öyle böyle değil o ultrason günde en az 500 kadına kullanılmıştı. Ben zaten aşırı detaylı düşünen dedektif gibiyim düşündüğümde kadın doğum aletlerinden geçtiğinden eminim kesinlikle. Ben bağışıklığı aşırı düşük biriyim en son 2 sene önce oldu cinsel hayatım bir yaram bile 2 senede iyileşir o derecede vücudum zayıf iki sene önce bulaştıysa çoktan çıkmış olması gerekirdi vürüs Rahim ağzıma tam yerleşmediği için bu kesinlikle virüsü yeni kaptığımı gösterir. O kadın doğum doktorları zaten emin olduğum konuda bile yanlış bilgi veriyorlar doktorlara çok güvenmemek gerek. Tabiki kendilerini savunurlar bizim aletlerimiz temiz derler

Benimki kadın doğum aletinden geçti prezervatif kullanmadı ve onca kadına kullandığı alete sadece Bi defa sprey sıktı. Bir de o kadar çok hasta var ki öyle böyle değil o ultrason günde en az 500 kadına kullanılmıştı. Ben zaten aşırı detaylı düşünen dedektif gibiyim düşündüğümde kadın doğum aletlerinden geçtiğinden eminim kesinlikle. Ben bağışıklığı aşırı düşük biriyim en son 2 sene önce oldu cinsel hayatım bir yaram bile 2 senede iyileşir o derecede vücudum zayıf iki sene önce bulaştıysa çoktan çıkmış olması gerekirdi vürüs Rahim ağzıma tam yerleşmediği için bu kesinlikle virüsü yeni kaptığımı gösterir. O kadın doğum doktorları zaten emin olduğum konuda bile yanlış bilgi veriyorlar doktorlara çok güvenmemek gerek. Tabiki kendilerini savunurlar bizim aletlerimiz temiz derler
Nasıl prezervatifsiz yapar ya emin misin öyle olduğuna bunu göze alamaz diye düşünüyorum devlet hastanesi mi orası

İlişkinizden sonra ultrasondan önce hpv testi yaptırıp negatif sonucunu aldınız mı?

Cevap hayırsa oradan bulaştığını bilemezsiniz ve kanıtlayamazsınız.

Bağışıklığım düştü kesin hasta olacağım diye bir şey yok. Bu da bir yanılgı. Hiç ortaya çıkmayabilir. Sessizce atabilirsinizde pek çok kadında olduğu gibi. Vücudumuz neredeyse mükemmel çalışan bir sistem, sandığınız gibi bağışıklığınız da düşük olmayabilir.
Veyahut 2 yıl sessizce taşımışsınızdır fakat şimdi cin seviyelerine ilerleyip farkedilmiştir.

Sitede 3 kişi falan varmış bu durumu savunan
Böyle bir şey olduğunu gerçekten eminseniz, biliyorsanız o işlemi yapan kişi hukukende suçlu olur. Fakat sterilize mi etti, prezervatif mi geçirdi yani daha pek çok soru var.
Önceki ilişkilerinizin hpv taşımadığından ya da çevreden bir şekilde size bulaşmadığından kesin eminseniz, kanıtlayabiliyorsanız buyrun hukuki yollara başvurun.

İnsanlar bu şekilde kontrole gitmekten çekinebilir. Aksatabilir.
O yüzden biraz mantıklı olmak gerekiyor.

Önemli olan şimdiden sonra ne yapılması gerektiğine, tedaviye odaklanmak.
Atlatacaksınız sizde, sadece gerekenleri yapmaya çalışın.
Zaten eminim artık herkes bu duruma daha çok dikkat edecektir.

İlişkinizden sonra ultrasondan önce hpv testi yaptırıp negatif sonucunu aldınız mı?

Bağışıklığım düştü kesin hasta olacağım diye bir şey yok. Bu da bir yanılgı. Hiç ortaya çıkmayabilir. Sessizce atabilirsinizde pek çok kadında olduğu gibi. Vücudumuz neredeyse mükemmel çalışan bir sistem, sandığınız gibi bağışıklığınız da düşük olmayabilir.
Veyahut 2 yıl sessizce taşımışsınızdır fakat şimdi cin seviyelerine ilerleyip farkedilmiştir.

Böyle bir şey olduğunu gerçekten eminseniz, biliyorsanız o işlemi yapan kişi hukukende suçlu olur. Fakat sterilize mi etti, prezervatif mi geçirdi yani daha pek çok soru var.
Önceki ilişkilerinizin hpv taşımadığından ya da çevreden bir şekilde size bulaşmadığından kesin eminseniz, kanıtlayabiliyorsanız buyrun hukuki yollara başvurun.

Bu hanımefendiden bahsediyordum işte tam denk geldi ultrasondan geçtiğine çok emin ama ben hiç böyle bir temizleme şekli duymadım görmedim sprey sıkıp ondan ona kullanmak gibi bir durum 3. Dünya ülkelerinde bile yok bu işlemi Afrikada bile yaptırsanız prezervatif kullanırlar kesinlikle şikayet edilmeleri gerekli herkese böyle yapıyorlardır çünkü sadece bir hastaya değil prezervatifi sağlık bakanlığı karşılıyor hiçbir hastane kullanmaktan çekinmez onlar için bir maliyeti bile yok ki kendileri için de çok riskli bir durum

Nasıl prezervatifsiz yapar ya emin misin öyle olduğuna bunu göze alamaz diye düşünüyorum devlet hastanesi mi orası
Bende muayenemi devlet hastanesinde oldum bu kadın doğum aletinden bulaştı yorumunu görünce aşırı korkmaya başladım kontrol ettirdiğime bin pişman olmuş durumdayım devlet hastanesi insan sağlığına değer vermez kalabalık olduğu için umursamaz gibi bir algı var

Ben bu şekilde düşünmek istemiyorum açıkcası her türlü yere başvurup ne kullanıldığını öğrenmek sizin hakkınız ama yapmıyorsunuz en basitinden muayeneye tekrar gittiğinizde rica edin prezervatif kullanıldığına emin olmak istiyorum gösterebilir misiniz diyin.Ayrıca düşünün ki orada sadece siz muayene olmuyorsunuz evli kadınlar,hamile kalmaya çalışan kadınlar,bağışıklık hastalığı olan kadınlar birçok kişi muayene oluyor böyle bir şeyi göze almaları için akıllarından sıkıntıları olması lazım bu kadınlar onların kocaları yıllardır olmayan şey olduğunda ortalığı ayağa kaldırmaz mı? Bunun için doktoru dövebilecek,kurşunlayabilecek kocalar tanıyorum gerisini siz düşünün yani size bulaştıysa sizden sonraki herkese de spreyle temizlenerek kullanıldığı için bulaşmıştır.

Bende muayenemi devlet hastanesinde oldum bu kadın doğum aletinden bulaştı yorumunu görünce aşırı korkmaya başladım kontrol ettirdiğime bin pişman olmuş durumdayım devlet hastanesi insan sağlığına değer vermez kalabalık olduğu için umursamaz gibi bir algı var
Korkmayın sadece dikkat edin sorular sormak yanlış ters bir şey gördüğünde düzgün bir dille uyarmak sizin hakkınız orası hazırlanırken dikkatli izleyin yeterli maalesef olduğumuz dönem bu tarz şeyler şaşırtmıyor çünkü daha şaşırtıcı şeyler görüldü bu ülkede sadece dikkatli ve temkinli olmanızı öneririm ama gözünüzle görmedende hiçbir hekimi yargılamayın bence hanımefendinin dediği gibi insanlar muayene olmaktan cekinebilir bu daha kötü bir olay

Evet ilişkiden 1 yıl sonra hpv testi yaptım negatif 2024 haziranda ultrason cihazıyla bakıldı enfeksiyonum bile yoktu ne olduysa 2024 hazirandan sonra oldu

Ben bu şekilde düşünmek istemiyorum açıkcası her türlü yere başvurup ne kullanıldığını öğrenmek sizin hakkınız ama yapmıyorsunuz en basitinden muayeneye tekrar gittiğinizde rica edin prezervatif kullanıldığına emin olmak istiyorum gösterebilir misiniz diyin.Ayrıca düşünün ki orada sadece siz muayene olmuyorsunuz evli kadınlar,hamile kalmaya çalışan kadınlar,bağışıklık hastalığı olan kadınlar birçok kişi muayene oluyor böyle bir şeyi göze almaları için akıllarından sıkıntıları olması lazım bu kadınlar onların kocaları yıllardır olmayan şey olduğunda ortalığı ayağa kaldırmaz mı? Bunun için doktoru dövebilecek,kurşunlayabilecek kocalar tanıyorum gerisini siz düşünün yani size bulaştıysa sizden sonraki herkese de spreyle temizlenerek kullanıldığı için bulaşmıştır.
Eminim önemsemez umursamazdılar temizlemediler ucuna bir şey takmadılar önemsemiyorlarfo büyük bir ego küçümseme ve önemsememek vardı onlarda

Korkmayın sadece dikkat edin sorular sormak yanlış ters bir şey gördüğünde düzgün bir dille uyarmak sizin hakkınız orası hazırlanırken dikkatli izleyin yeterli maalesef olduğumuz dönem bu tarz şeyler şaşırtmıyor çünkü daha şaşırtıcı şeyler görüldü bu ülkede sadece dikkatli ve temkinli olmanızı öneririm ama gözünüzle görmedende hiçbir hekimi yargılamayın bence hanımefendinin dediği gibi insanlar muayene olmaktan cekinebilir bu daha kötü bir olay
İş işten geçti maalesef oralar hazırlanırken inceleyemiyoruz söylendiğine göre önceden hazırlanıyormuş benimde ilk muayenemdi Allaha emanet bakalım hangisi çıkacak bekliyorum muayenenin üstünden 2 ay geçti 6 ay daha bekleyip test yaptırıcam bu genel muayene durumlarında en iyisi özele gitmek para verince sağlığınızın değeri oluyor

İş işten geçti maalesef oralar hazırlanırken inceleyemiyoruz söylendiğine göre önceden hazırlanıyormuş benimde ilk muayenemdi Allaha emanet bakalım hangisi çıkacak bekliyorum muayenenin üstünden 2 ay geçti 6 ay daha bekleyip test yaptırıcam bu genel muayene durumlarında en iyisi özele gitmek para verince sağlığınızın değeri oluyor
Aynen öyle haklısınız bende devlete güvenemedim hep özelde yaptırdım işlemlerimi

Benim sol bacağıma yanlış iğne yapıldı ve ince sinir hasarı hiçbir cihazda çıkmıyor devletin ne olduğunu çok iyi biliyorum bacağım sakat kaldım böyle ince sinir hasarı hiçbir cihazda çıkmaz o yüzden delilim olmadı. Türk hukuku somut delile dayanıyor. Kamera var mıydı ben muyane olunca yoktu? Bu kadar. Hangi hemşire doktor ben sterilize etmedim der ki. Bin tane iftira atar beni kötülerler e psikiyatriye de daha önce gitmişim işlerine gelince öyle güzel bunu da kullanırlar ki. Benim cinsel ilişkim 2022 de idi. Ve benim 2023 de rutin kontrol de hpv negatifti. 2024 haziran ayında gittim kadın doğuma hastalıklar hastası olduğum için ve o cihazdan 1 ay sonra siğil çıktı bende. Sonra da hpv 16 31 11 olduğumu öğrendim. Beni muayene ederken dalgınlık ya da ihmaller edip bana hpv yi bulaştırmış ama benden sonraki hastalarda sterilize etmiş olabilirler. Ya da benden sonraki hastalara da bulaştırmış olabilirler. Yaşadığım yerdeki halk öyle hakkını arayan bilgili bir halk değil doktora memura polise karşı özgivensiz korkak onlar ne dese odur gözüyle bakan cahil bir halk benden sonra başkasına bulaştırmış olsa bile ultrason cihazından bulaşmış olduğu akıllarına bile gelmez. Ya da çoğunun zaten kocaları aldattığı için ona bağlarlar. Böyle işte ama sonuçta eminim o cihazdan geçti ben ki yaraları 1 yılda geçmeyen bağışıklığı düşük biriyim hpv yi 2022 de kapsam siğil mi çıkmaz. 2023 de hpv testim negatifti. Ne olduysa bu lanet 2024 de oldu. 2024 ün de bana getirdiği belalardan biri hpv. Sen sene başıma belalar geliyor 2023 ün belası da bacağımın sakat kalmasıydı😪salak kafam keşke hastanalerden hep uzak dursaydım. Nasıl bir şansızlığım bahtsızlığım var bilmiyorsunuz bilseniz başımdan geçenleri hayatımı SÖZ KONUSU BENSEM HER ŞEY OLABİLİR

Back
X