- Konu Sahibi PrincesaDeLosCielos
Okul öncesinin önü kapanmadı hala en çok öğretmen açığı olan bölümlerden hatta ağustos ayında en çok okul öncesi ataması yapılacak. O konuda için rahat olsun. İnşallah, seneye her şey çok güzel olur senin için. İnsanın sevdiği veya istediği bir bölümde okuması mutluluk verici olur sanırım. Ben neden mi psikoloji veya Pdr istiyordum? İnsanlara yardım etmeyi seven, dertlerine ortak olabilen bir insanım o bölümlerin bana uygun olacağını düşünmüştüm ama kendi hatamla fırsat teptim. Okul öncesini bitirdikten sonra özel bir üniversitede okuyacağım bu iki bölümden birisini. Çocukları seviyorsan rahatlıkla okuyabilirsin okul öncesini. Ben çocukları seviyorum ama yine de ilgimi çekmiyorlar.
amin canım benim inşallahben de senin gibi düşünüyorum canım istediği bölümü okuması insanın çok güzel olur eğer istemediğin bölüm olursa insan için çekilmez olur yaa aslında ben de senin gibiyim canım,insanların derdini dinlemeyi onlara çözüm üretebilmeyi ,onlara yardımcı olabilmeyi seviyorum ama bir yandan çocukları da çok seviyorum :)
peki senin hatan neydi canım ? tercih sıralamasını mı yanlış yaptın canım ?
Çanakkale'yi ben de düşünüyorum.İyi bir konu olmuş.Takipteyim.
Fen-Edebiyat Fakültesi düşünüyorum ben de.Terzioğlu Kampüsü'nün manzarası harika.Yaşaması da harikadır inşallah.
Şu an öncelikler farklı olsa da tercihlerim arasındaç Çanakkale güzel şehir.Daha önce gitmiştim pek gezemedim ama insanları manzarası çevresi çok güzel.Buram buram tarih kokan bir yer.Eceabat tarafı özellikle.
İnşallah hayallerine ulaşırsın canım.
tabi ki canım buyur gel :) iro05 saolsun çok yardımcı oldu bana :) çanakkaleye hiç gitmedim canım ama net.den baktım bende çok güzel bir şehir yaasen de inşallah hayallerine ulaşırsın canım