kızlar küçük yer düşünüyorsanız hatay'ı tavsiye ederim puanlarını bilmiyorum ama düşük zannımca.
![KK28 :28: :28:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk28.gif)
Benim annemim tayini çıkmıştı bizde öyle ankaradan geldik hatay'a başlarda inanılmaz zorlandım.Sosyal yaşam sıfır neredeyse ki biz hataylıların dediğine göre hatayin en sosyal ilçesinde oturuyormuşuz( iskenderun)
Kızçelerim mühendislik fak. iskenderunda fakültenin karşısında avm var denize çok yakın iskenderun sahilide güzeldir ama öyle hergün gezeyim deseniz sıkılırsınız ,müh. isteyen olursa dahada fazla yardımcı olabilirim zira fakülte burnumuzun dibinde bulunmaktadır
![KK37 :37: :37:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk37.gif)
Diğer kampüsler hatay merkezde onun hakkında çok bilgim yok ama merkez iskenderundan daha gelişmemiş deniyor.
Son olarak insanları çok çok iyi ( en azından benim tanıdığım) 7 farklı dinden insan var ama herkes birbirine saygı gösteririr.ben ankara'da miniyle dolaşacak olsam millet dönüp bakardı
![KK4 :41: :41:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk4.gif)
![KK4 :41: :41:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk4.gif)
iskenderunda annesi kara çarşaflı olup yanında kızıyla( kızı çok çok serbest giyinmiş ank. cesaret edip giyemem ) gezeni gördüm
![KK53 :53: :53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
Herkesin birbirine sonsuz saygısı var benim arkadaş grubumda hristiyan var,musevi var, farklı mezhepten var, deist,çok aşırı dindar her çeşitten var ama hepsinin düşüncesine herkesin saygısı var.
Kızlar belki başka şehirlerdede böyledir ama ben annemin babamın işi dolayısıyla çok şehir gezdim burdaki hoşgörüyü hiçbiryerde görmedim bahsettiğim arkadaşlarımın aileleride o şekilde kimse de kimsenin arkasından şu şöyleymiş,bu böyleymiş diye bahsettiğini hiç duymadımm