- Konu Sahibi PrincesaDeLosCielos
-
Okul öncesinin önü kapanmadı hala en çok öğretmen açığı olan bölümlerden hatta ağustos ayında en çok okul öncesi ataması yapılacak. O konuda için rahat olsun. İnşallah, seneye her şey çok güzel olur senin için. İnsanın sevdiği veya istediği bir bölümde okuması mutluluk verici olur sanırım. Ben neden mi psikoloji veya Pdr istiyordum? İnsanlara yardım etmeyi seven, dertlerine ortak olabilen bir insanım o bölümlerin bana uygun olacağını düşünmüştüm ama kendi hatamla fırsat teptim. Okul öncesini bitirdikten sonra özel bir üniversitede okuyacağım bu iki bölümden birisini. Çocukları seviyorsan rahatlıkla okuyabilirsin okul öncesini. Ben çocukları seviyorum ama yine de ilgimi çekmiyorlar.
Çanakkale'yi ben de düşünüyorum.İyi bir konu olmuş.Takipteyim.
Fen-Edebiyat Fakültesi düşünüyorum ben de.Terzioğlu Kampüsü'nün manzarası harika.Yaşaması da harikadır inşallah.
Şu an öncelikler farklı olsa da tercihlerim arasındaç Çanakkale güzel şehir.Daha önce gitmiştim pek gezemedim ama insanları manzarası çevresi çok güzel.Buram buram tarih kokan bir yer.Eceabat tarafı özellikle.
İnşallah hayallerine ulaşırsın canım.
amin canım benim inşallahben de senin gibi düşünüyorum canım istediği bölümü okuması insanın çok güzel olur eğer istemediğin bölüm olursa insan için çekilmez olur yaa aslında ben de senin gibiyim canım,insanların derdini dinlemeyi onlara çözüm üretebilmeyi ,onlara yardımcı olabilmeyi seviyorum ama bir yandan çocukları da çok seviyorum :)
peki senin hatan neydi canım ? tercih sıralamasını mı yanlış yaptın canım ?
tabi ki canım buyur gel :) iro05 saolsun çok yardımcı oldu bana :) çanakkaleye hiç gitmedim canım ama net.den baktım bende çok güzel bir şehir yaasen de inşallah hayallerine ulaşırsın canım
Lys3'te kaydırma yaptım yoksa 455-460 arası bir puan geliyordu :) ama dediğim gibi okul öncesini öylesine okuyorum daha sonra özel bi ünv. de psikoloji okuyacağım.
ne güzel canım
pes etmiyorsun,istediğin bölümü de okumayı istiyorsun bravo
oku bu bölümü de,inşallah sonra da psikoloji okuyunca ne güzel iki mesleğin birden olur elinde
birinde iş bulamazsan diğerinde bulursun
bu arada senin bu yıl ikinci yılın bitti dimi canım ? 92 doğumlusun dimi ?
hem neden psikoloji de özel bir üniversite düşünüyorsun ?
merak ettim:26:
92'liyim ilk sene 430 aldım ama pdr için 1 sene daha hazırlandım malum olmadı. Okul öncesinde 2.sınıfa geçtim henüz :) Ben yeniden sınava girdiğimde aradan yıllar geçmiş olacak devlet üniversitesinde psikoloji kazanamayabilirim, o yüzden özel düşünüyorum canım:)
anladım canım :)
iyi düşünmüşsün bir tanem ya bence psikolojiyi de kazanırsın sen :)
maşallah 430 puan yapmışsın çok iyi bir puan
psikoloji de kazanabilirsin,istediğin her hangi bölümü de okursun
azimli biri olduğunu düşünüyorum
peki nasıl çalıştın canım sınava? günde kaç saat çalışıyordun? kaç soru çözüyordun ?:26:
Teşekkür ederimmSabah 8 buçuktan akşam 4'e kadar dershanede oluyordum eve gittikten sonra 6 gibi derse başlıyordum gece 3'e kadar çalışıyordum 1 saatte bir 15-20 dakikalık molalarla :) bir ödev çizelgesi vardı bende, günlük çözmem gereken soru sayısı yazılı oluyordu. Günde en az 300 soru çözüyordum haftasonu filan 500-600'e çıkıyordu çözdüğüm soru sayısı :)
canım maşallah yaa
işte ben de tam senin yaptığın gibi yapmak istiyorum ama
dayanabil miyim bilmiyorum ?
hani çok kararlıyım evet ama gece 3'e kadar çalışmak???
8 buçukta dershanem olurdu diyorsun canım.
Kaç saat uyuyordun peki?kaçta kalkıyordun sabah?
Aslına bakarsan düzenli çalıştıktan sonra çok soru çözmene gerek yok yine de günlük sabit bir soru sayın olsun mesela 300 gibi ve bütün derslerden çözmeye gayret et. Önce konu çalışıp, sonra soru çözerek pekiştirebilirsin konuyu. Evimiz dershaneye 10 dakika uzaklıkta olduğu için 7.45 gibi kalkıyordum :) 4,5-5 saat uyku yetiyorduama bazen erken yattığımda oluyordu tabi.
canım vallahi tebrik ederim seni
4,5-5 saatlik bir uyku benim için çok ama çok az ama ben de buna alıştıracağım kendimi
dediğin gibi konulara çalıştıktan pekiştirmek için soru çözmek önemli olan
ama tüm konular bitince de soru çözmek gerekiyor unutmamak adına
ben yaz tatilinde ygs konularını bitirip,okullar açılınca da lys konularına çalışmaya başlamayı düşünüyorum canım
lys konularına çalışırken ygs için sadece soru çözerim diye düşünüyorum..
bu düşüncemi uygulayabilmek için yaz tatilinde tüm ygs konularımı bitirmeye çalışacağım
Evet, yazın ygs konularını bitirmek en mantıklısı. Hem dershanen filan başladığında da rahat edersin, bol soru çözme imkanın olur Lys'ye de sıkıntısız çalışırsın :) İnşallah, her şey gönlünce olur :)
canım ben dershaneye gitmeyeceğim
ama dershane denemelerine katılacağım bu yıl.
yaz tatilinde ygs konularım biterse inşallah,
eylül-ekim gibi lys konularına başlayacağım.
lys de konu çalışırken ygs'den de soru çözerim.
inşallah bu planımı uygulayabilirim
İnşallah senin de her şey gönlünce olur canım
bu topikte bize ÇOMÜ'den mezun oldum şimdi de ... Üni'de psikoloji
okumaya başladım diye mutluluğunu bizimle paylaşırsın canım inşallah
eğer bu azimle devam edersen olacağından hiç şüphem yok
Kızlarrr eğitim fak. okuyan var mı anafartalar kampüsü nasıldır ,lütfen bizleri bilgilendirin??
Ben eğitim fakültesindeyim. Hangi bölümü düşünüyorsun? Yardımcı olabilirim
Nasıl sevaba girdiğini anlatamamçomüyü başlara yazsım çünkü .Ben pdr ve sınıf öğretmenliği yazdım .Kampüsle yurt arasında ulaşım sorunu var mı cnm? Bir de sınıf öğretmenlği tercih listeme yazdığım çoğu yerde haftanın sadece 3 günü varmış çomü'dede durum böyle mi? Anafartalar kampüsü diye geçiyor sanırım kampüs nasıl ortamı nasıl beni bilgilendirirsen çok sevinirim cnm
canım benim kardeşim okuyor kamu yönetimi..bu sene son senesi kısmetse..3 arkadaş ev tuttular kişi başı 120 tl kira düşüyor..biga merkezde evleri ama okula servis var minibüs hattı gibi ama öğrenciler kullanıyor...çok memnun öğrenci için çok rahat bi mekan...tavsiye ederim...kuzenimde bu sene mezun oldu aynı yerden...ulaşımda sıkıntı yok yani dert etme..Merhabalar kızlar
Aranızda 18 Mart Üniversitesi'nde okuyan var mı? Eğer varsa nasıl bir üniversitedir? Memnun musunuz;değil misiniz? Memnunsanız neyi sizi memnun ediyor?Memnun değilseniz neden değilsiniz? Açıklar mısınız?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
çok tşk ederim iro05Çanakkaleyi kazanırsam mutlaka yazrım çok sağol bnm kafamdaki en büyük takıntı yurtla okulun ulaşım sorunu olup olmadığıydı onuda senin sayende öğrendim içime sindi şimdi tercihim
Rica ederimSınıf ogrt yerine Okulöncesi filan yazmayı neden düşünmedin? Ben Okulöncesi (İ.ö) okuyorum bu arada haberin olsun. İnşallah her şey gönlünce olur =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?