Çanakkale 18 Mart Üniversitesi

çok doğru düşünüyorsun canım büyük şehir falan olsa ben de kendimi kaptırırım gezmeye. hani arkadaşların gidelim diycek 1-2-3 yok desen de sonuna kadar böyle gitmez. ben de gideyim dersin bir defa sonra alışıp hep gitmek ister insan. valla ben de sadece yerleşmiş olmak için yapcam tercihlerimi hakkımızda hayırlısı olsun İNŞALLAH(AMİN)
seneye en iyi üniversitenin olması için gecemi gündümüze katacağım ama gene de pes etmeyeceğim

İnşallah canım
Bi yılımı yedim ya içim içimi yiyo,çok pişmanım
Ama fayda etmiyo işte

İnşallah canım
Bi yılımı yedim ya içim içimi yiyo,çok pişmanım
Ama fayda etmiyo işte

ben de vicdan azabı çekiyorum canım resmen
ygs.ye kadar da öyle harıl harıl çalışmadım hiç ama ygs.den sonra resmen iyice dağıttım bitanem..
doğru dürüst hiç çalışmadım..
şimdi o kadar pişmanım ki
geçen yıl lise sondum olmazsa 1 yıl daha hazırlancam diyordum ama sınava üçüncü defa hazırlanmak aklımın ucundan bile geçmiyordu
belki bu pişmanlık da bize ders olacak canım. bak gör önümüzdeki yıl herşey çok güzel olacak

İnşallah canım benim ya
Bu sabah şöyle bi düşündüm geçen yıl yine bu zamanlarda anneme çok çalışacağım diye söz vermiştim,yine tutamadım
Benden adam olmaz diyorum artık
Bende bu yıl mutlaka iyi bi bölüm olacak diye bakıyodum

kızlar küçük yer düşünüyorsanız hatay'ı tavsiye ederim puanlarını bilmiyorum ama düşük zannımca.
Benim annemim tayini çıkmıştı bizde öyle ankaradan geldik hatay'a başlarda inanılmaz zorlandım.Sosyal yaşam sıfır neredeyse ki biz hataylıların dediğine göre hatayin en sosyal ilçesinde oturuyormuşuz( iskenderun)
Kızçelerim mühendislik fak. iskenderunda fakültenin karşısında avm var denize çok yakın iskenderun sahilide güzeldir ama öyle hergün gezeyim deseniz sıkılırsınız ,müh. isteyen olursa dahada fazla yardımcı olabilirim zira fakülte burnumuzun dibinde bulunmaktadır
Diğer kampüsler hatay merkezde onun hakkında çok bilgim yok ama merkez iskenderundan daha gelişmemiş deniyor.
Son olarak insanları çok çok iyi ( en azından benim tanıdığım) 7 farklı dinden insan var ama herkes birbirine saygı gösteririr.ben ankara'da miniyle dolaşacak olsam millet dönüp bakardı iskenderunda annesi kara çarşaflı olup yanında kızıyla( kızı çok çok serbest giyinmiş ank. cesaret edip giyemem ) gezeni gördüm Herkesin birbirine sonsuz saygısı var benim arkadaş grubumda hristiyan var,musevi var, farklı mezhepten var, deist,çok aşırı dindar her çeşitten var ama hepsinin düşüncesine herkesin saygısı var.
Kızlar belki başka şehirlerdede böyledir ama ben annemin babamın işi dolayısıyla çok şehir gezdim burdaki hoşgörüyü hiçbiryerde görmedim bahsettiğim arkadaşlarımın aileleride o şekilde kimse de kimsenin arkasından şu şöyleymiş,bu böyleymiş diye bahsettiğini hiç duymadımm

Hatay çok güzel deniyo,denizi sahili falan
İlgin için teşekürler canım
Hayırlısı artık,annemin yeğeninin kızı orda fizik tedavi okuyo ama çok sıkı fıkı değilizdir
Hatay gelirsede giderim,neresi gelirse gideceğim zaten
Bazende İstanbul'da fen-edebiyat yazayım diyorum en azından ailemin yanında daha rahat çalışabilirim diye
Of kafam karma karışık,tercih dönemi bakalım neler olacak :18:

İstanbul Ünv, Ankara ünv. gibi büyük ve köklü üniversiteler olabilir.Bu arada ilk senen mi? Eğer, iktisat istediğin bir bölüm değil, sırf puanın tutacağı için yazacaksan yazma, 2.seneye kal derim ama yine de senin tercihin.Dumlupınar'ın puanı Çanakkale'den daha düşük diye biliyorum bir de şehir olarak Çanakkale, Kütahya'dan çok çok güzel. Ama maalesef iktisat, Çanakkale merkezde değil işte.

canımm sakın öyle düşünme kendin için lütfenn.. bizim hatamız sadece yeterli çalışmamak hepsi bu.. bu yıl gidelim iyi kötü bir yere seneye adam gibi çalışcaz inşallah ve bak gör istediğimiz yerler,istediğimiz bölümler de olacak

İnşallah canım benim
Ömrümüzden 1 yıl daha gidiyo diye üzülüyorum ama zararın neresinden dönersek kardır
İstanbul'da fen-edebiyat olursa İstanbulda kalıcam
Daha rahat çalışabilirim diye

canım evet dumlupınarın puanları daha düşük çanakkaleye göre.. iktisat fakültesi çanakkalenin şehir merkezinden uzak dedin ya işte ben de ondan dolayı biraz geri çekildim hem aslına bakarsan kütahyanın şehir olarak güzel olmaması da benim için bir az avantaj diye düşündüm şimdi.. gittiğim şehir çok güzel olursa rahat durmam gezerim ama pek gezilecek yer olmazsa oturup sıkı sıkı çalışırım diye düşünüyorum bu arada benim ikinci yılım canım ve ben bu yıl muhakkak bir yer olmalı diyorum. iktisat aslında pek istediğim bir bölüm değildi ama yerleşmiş olmak için yazacağım ve seneye tekrardan düşünüyorum sınava girmeyi:26:

Esma canım nerelerdesin,kaç gündür yoksun
Çok sıkı ders mi çalışıyosun ?

yok canım yaa neredee çalışmam gerekiyor biliyorum ama maleseff yapamıyorumdün matrislere baktım birazcık canım 2 soru falan geliyor yaa bir hatırlıyayım dedimcanımm dün bir girdim çıktım hemen bugün de burada ada genelinde elektrik kesintisi yaşanmıştı giremedim şimdi girdim anca

İnşallah canım benim
Ömrümüzden 1 yıl daha gidiyo diye üzülüyorum ama zararın neresinden dönersek kardır
İstanbul'da fen-edebiyat olursa İstanbulda kalıcam
Daha rahat çalışabilirim diye

o da güzel olur canım ailenin yanında olacaksın daha rahat çalışırsın iyi düşünmüşsün hem dediğin gibi zararın neresinden dönsek kardır canım geç olsun da güç olmasın... sen istanbulu düşünmez misin seneye canım peki?

O kadar yüksek yapabileceğimi zannetmiyorum seneyede ama
Uçak İtü ve Odtü'de var sadece
Gönlümde Odtü var ama İtü gelirsede asla hayır demem aralarında çok az bi puan farkı var
Ama birazda aileden uzakta üniversite okumak istiyorum
Öğrenci hayatı nasıl bişey tatmak istiyorum

canım güvenelim biraz kendimize. bence çalışırsak yapabiliriz. çalışmazsak elbette gene olmaz seneye ama çok sıkı çalışarak seneye çok iyi bir puan yapabiliriz. benim de gönlüm hep Ankara da canım. İstanbul'u da istiyorum aslında ama Ankara çok ağır basıyor bende çünkü Kardeşim gördüğüm en yakın arkadaşım orada okuyor ve ben de üniversite yıllarımı da onunla birlikte okumayı o kadar çok istiyorum ki. Bu yıl keşke olsa Ankara ama çok ama çok zor bu sene seneye inşallah olur ve ben 2 sene canım kardeşimlebirlikte aynı şehir de okuyabilirim . Aynı şekilde sen de inşallah canım seneye olur ODTÜ ay ne güzel olur düşünsene canım ya hem düşüncen de çok doğru canım. Ailemiz tabi ki bizim için çok değerli ama onlardan ayrı kalarak kendi kendimize yaşamayı öğrenebilmemiz için onlardan uzak bir yerde okumak iyi olur

Son düzenleme:
Gençler bi kendinize gelin yahuu yaparsınız siz bu sene en iyisini unutmayın bu sınavda yüzde 75 bilgi , yüzde 25 psikoloji sınavı ama psikolojisi 0 olan biri ne kadar bilsede yapamazkiii.karşiiim bi kendize gelin

Gençler bi kendinize gelin yahuu yaparsınız siz bu sene en iyisini unutmayın bu sınavda yüzde 75 bilgi , yüzde 25 psikoloji sınavı ama psikolojisi 0 olan biri ne kadar bilsede yapamazkiii.karşiiim bi kendize gelin

Ah canım benim sınava şurda 1,5 gün kaldı benim çok eksiğim var gibi
Umarım İstanbulda fen-edebiyat olur makine için bile olsa gitmek istemiyorum bilmediğim uzak yerlere

Ne güzel,inşallah olur
Ne okuyo arkadaşın ?
Bizde en yakın arkadaşımla Ankara -Trabzon falan diyoduk ama ikimizde o puanları göremedik
Bu sene İstanbul olursa kalırız inşallah beraber

[SUP][/SUP]
Umarım İstanbulda fen-edebiyat olur makine için bile olsa gitmek istemiyorum bilmediğim uzak yerlere

herkesin konu eksiği var canım ya fen-edebiyat matematik mi istiyorsun umarım olur. ben de müh. vazgeçtim desem yeridir edb. başta beri çalıştım psikoloji istiyorum şimdide o da fen-edebiyat diye geçiyomuş canım yaa sanırım sen istanbuldan başka bir yerde yaşamadın.Haklısın sana çok zor gelir eğer öyleyse biz nerdeyse 2-3 yılda bir şehir değiştirince ben birde liseyi da başka şehirde okuyunca yadırgamam nere olursa yeter ki psikoloji olsun diyorum artık

aynen canım benim de malesef çok eksiğim var
sen istanbulda fen-ed. fakültesinde hangi bölüm düşünüyorsun cnm? bir de hangi üni.yi istiyorsun?

Ne güzel,inşallah olur
Ne okuyo arkadaşın ?
Bizde en yakın arkadaşımla Ankara -Trabzon falan diyoduk ama ikimizde o puanları göremedik

Amin canım inşallah
İnşallah senin de olur
Canım aile ve tüketici bilimleri okuyor arkadaşım
inşallah sizin de olur canım ya :) arkadaşın da düşünüyor mu seneye tekrar hazırlanmayı?

aynen canım benim de malesef çok eksiğim var
sen istanbulda fen-ed. fakültesinde hangi bölüm düşünüyorsun cnm? bir de hangi üni.yi istiyorsun?

Ne güzel,inşallah olur
Ne okuyo arkadaşın ?

Amin canım inşallah
İnşallah senin de olur
Canım aile ve tüketici bilimleri okuyor arkadaşım
inşallah sizin de olur canım ya :) arkadaşın da düşünüyor mu seneye tekrar hazırlanmayı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…