Çamaşır Suyu Porçöz Karıştırdım Temizlik takıntım Beni Öldürücek :(

Ayısını bende yaşadım ..
Berbat nefes alınmıyor..
Aman bi daha yapma..

Porcöz nedir tek ben mi bilmiyorum :(

Konu sahibesi sen intihar mı ettin kimya deneyi mi yaptın nedir bu nasıl bir konu?

Gecenlerde tamda bu sebepten bi bayan vefat etti , nedir bu temizlik aski Allah askina ? ölùm var sonunda ,hayatiniz bu kadar basit mi :(

Peki su kalintilarini nasil cikariyorsunuz? o_O hani tabaka halinde kirec lekeleri olur ya o gibi
Buranin sulari pek kirecli sayilmaz türkiyeye nazaran, calistigim yerde yillarca kullandigimiz bi kittle vardi, onda görmüstüm dibinin kirec tuttugunu onuda sirkeli suyla (ilac halinde olani) kaynatmistik sonra ovarak cikmisti.
Ben kendi evimde banyodaki su lekelerini falan Viss ile cikariyorum.
(Dogru anladim umarim bahsettiginiz lekeleri)

yok bilmeyin daha iyi. zira hiç faydası yok. ben kademeli olarak hepsini bıraktım porçöz aspirin, tuz ruhu sadece çamaşır suyu takıntım kaldı onu da bırakıcam inşAllah.

Ben bunların hiçbirini kullanmadım en iyisi bu topikten gideyim :P

Ben bunların hiçbirini kullanmadım en iyisi bu topikten gideyim :p

kullanmayın da. amonyakla halı silip bayılmışlığım bile var. kimyasalları karıştırıp patlatıp dumandan fenalaşıp camlardan sarktığımı bilirim. şimdi düşünüyorum da yahu bu kadar mı cahildim. resmen canıma kast etmişim. temizledim de ne oldu sanki kirlenmedi mi. madalyalarımla oturuyorum şimdi.

kullanmayın da. amonyakla halı silip bayılmışlığım bile var. kimyasalları karıştırıp patlatıp dumandan fenalaşıp camlardan sarktığımı bilirim. şimdi düşünüyorum da yahu bu kadar mı cahildim. resmen canıma kast etmişim. temizledim de ne oldu sanki kirlenmedi mi. madalyalarımla oturuyorum şimdi.

Ayy yok benimki bilinçli olmaktan değil pislikten :P

Kafayı yedin herhalde böyle bir durumda bir daha konu açmak yerine hemen temiz havaya çık. Acile git.

Hanımlar sulandırılmış çamaşırsuyu aaklınıza gelebilecek her mikroorganizma için fazlasıyla yeterli bir temizleyici. İçine kattığınız extra her şey etkisini azaltıyor bile olabilir temiz olacam diye canınıza kasdetmenize gerek yok. Çamaşır suyunu da abartmayin, kokusu rahatsız edecek kadar bol kullanmayın

Back
X