Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki su kalintilarini nasil cikariyorsunuz?hani tabaka halinde kirec lekeleri olur ya o gibi
En iyi sal gitsin, hayat felsefemDünyayı titiz kadınlar öldürüyormuş, geçen öyle bir haber vardı.
Ben bir markette tuzruhu sordum. Porçöz var aynı şey dediler. İçeriğini tuzruhu ile karşılaştırdım hakikaten ayni.Ben de bilmiyordum bunu.
Porcoz de yok evimde gerci, kirec sokucu mu o?
Porcöz nedir tek ben mi bilmiyorum
Konu sahibesi sen intihar mı ettin kimya deneyi mi yaptın nedir bu nasıl bir konu?
Buranin sulari pek kirecli sayilmaz türkiyeye nazaran, calistigim yerde yillarca kullandigimiz bi kittle vardi, onda görmüstüm dibinin kirec tuttugunu onuda sirkeli suyla (ilac halinde olani) kaynatmistik sonra ovarak cikmisti.Peki su kalintilarini nasil cikariyorsunuz?hani tabaka halinde kirec lekeleri olur ya o gibi
Puffffff çok tembelim![]()
yok bilmeyin daha iyi. zira hiç faydası yok. ben kademeli olarak hepsini bıraktım porçöz aspirin, tuz ruhu sadece çamaşır suyu takıntım kaldı onu da bırakıcam inşAllah.
Ben bunların hiçbirini kullanmadım en iyisi bu topikten gideyim![]()
kullanmayın da. amonyakla halı silip bayılmışlığım bile var. kimyasalları karıştırıp patlatıp dumandan fenalaşıp camlardan sarktığımı bilirim. şimdi düşünüyorum da yahu bu kadar mı cahildim. resmen canıma kast etmişim. temizledim de ne oldu sanki kirlenmedi mi. madalyalarımla oturuyorum şimdi.
Ayy yok benimki bilinçli olmaktan değil pislikten![]()
:)Seni bu kadar hayattan soğutan neydi?
tek bildiğim çamaşır suyu kullanim alanı tuvaletinde içi....Ayy yok benimki bilinçli olmaktan değil pislikten![]()