Çamaşır Suyu Porçöz Karıştırdım Temizlik takıntım Beni Öldürücek :(

Yoğurt varsa yogurt yiyin birde bol bol temiz hava alın kazayla bende yaşadım o durumu :KK43:

Acil Yardım Cigerlerim Patlıyacak Az kaldı Cok kötüyüm....
Biliyorum Karıstırmayacagımı Ama Önce porcöz döktüm sildim paspasla Sonra Camasır suyu..
Poff dedi duman oldu heryer :KK43:
Nefes Almakta zorluk çekiyorum Neyapayım :KK43:
işyerindeyim Cıkamıyorum :KK43:
Zehirlenmiş olabilirsiniz,lütfen işyerinizden birilerine söyleyip hastahaneye gidin.
Ve bir daha kimyasalları bu denli karışırmayın,çok tehlikeli,ayrıca yerlerin kirli olmasından çok çok daha tehlikeli bu bahsettiklerinizi solumak.

birkere yaşadım bunu. geçer . dışarı çık havadar yere. her yeride havalandır

112yi arayın. ambulans gelsin. çevrenize de ne yaptığını söyleyin. doktora söylesinler....

Hayret ediyorum şöyle bilinçsiz hareketleri görünce.

Boğazının yanmasını sen anlık olarak ciddiye alma ama uzun vadede ciddiye al.

Hep böyle yapıyorsan temiz olayım derken Allah korusun kanserin avucuna düşersin.

İnsanlar artık organik yaşama dönerken de kimyasalları karıştırıyorsun ya pes!

Amaç ne ? Okumanız yazmanız yok mu? Hiç bişeyle karıştırmayın yazıyor . Sonra acile doktorların işi başından aşkın herkes hasta acilde bir de böyle tuhaf bilinçsiz insanlarla uğraşacaklar

Ne olursa olsun yani,canınızdan önemlimi? Dökün camaşır suyunu yeter,fazlasına ne gerek var?
merhaba hemen telefonunuzdan 114 zehir danışmayı ücretsiz arayın..sizi yönlendireceklerdir.şu an herhangi bir yoğurt ayran süt vs tüketiminde bulunmayın..
Porçöz'ün aslında tuzruhu olduğunu bilmiyordunuz değil mi?
Hayır Bilmiyorum Tuz ruhu oldugunu....
Bilemedim evdede öyleyim heryer camasır suyu deterjan kokmassa rahat hissetmiyorum kendimi...
Arayacagım şimdi...
Nefes almam kolaylaştı ama agır kuru öksürük var...
yemek yedim Yogurt tükettim bol su içiyorum Ortamda havalı Bakalım...

Hayır Bilmiyorum Tuz ruhu oldugunu....
Bilemedim evdede öyleyim heryer camasır suyu deterjan kokmassa rahat hissetmiyorum kendimi...
Arayacagım şimdi...
Nefes almam kolaylaştı ama agır kuru öksürük var...
yemek yedim Yogurt tükettim bol su içiyorum Ortamda havalı Bakalım...

Siz iyimisiniz cidden evdeki yaşayan insanlaradamı hiç acımıyorsunuz..

Sanayiii burasi ev degilki. Siz olsani sizde cildirirsiz. Beyaz fayanslar ve igrecnc simsiyah ayak izleri :/
cevabı sizde aslında..orası ev değil sanayi..yani yerlerin kürlenmesi hele ki beyazsa çok normal..insanlar terlikle gezmiyor orda..
bu takıntınız için bence psikiyatristle görüşün..

Siz iyimisiniz cidden evdeki yaşayan insanlaradamı hiç acımıyorsunuz..
Cidden Sorun benim temizlik takıntımda.
Evdekiler Sorun cıkarmıyor.... Evde kimse olmadan yapıorum zaten Fakat ilk defa bos dalgınlıgıma gelip böyle bi harekette bulundum... Bedelinide agır cekiyorum

Bak bir doktor ne yazmis.

”Çamaşır suyu ve tuz ruhu karıştırıldığı zaman ortaya çıkan klor gazlarının solunum depresyonu yapıp zehirlenmelerine neden olduğuna” dikkati çeken Saygın, ”Özellikle tuvalet, banyo gibi kapalı, havalandırması az, dar alanlarda çok şiddetli zehirlenmeler, solunum depresyonları oluyor. Hatta hayatını kaybeden ev hanımları bile oluyor” ifadelerini kullandı.

Doktorlar eğer kapalı bir ortamda zehirlenme meydana gelmişse kişiyi açık havaya çıkarmak ve en yakın sağlık kuruluşuna hemen başvurulması gerektiğini belirtiyor.

cevabı sizde aslında..orası ev değil sanayi..yani yerlerin kürlenmesi hele ki beyazsa çok normal..insanlar terlikle gezmiyor orda..
bu takıntınız için bence psikiyatristle görüşün..
Bizim Sülale ozaman gitmeli. Cünkü kuzenim Agır rahatsız... bu konuda....
Ben gene Camasır suyuyla silip temizliyorum etrafı.

Back
X