Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zehirlenmiş olabilirsiniz,lütfen işyerinizden birilerine söyleyip hastahaneye gidin.Acil Yardım Cigerlerim Patlıyacak Az kaldı Cok kötüyüm....
Biliyorum Karıstırmayacagımı Ama Önce porcöz döktüm sildim paspasla Sonra Camasır suyu..
Poff dedi duman oldu heryer
Nefes Almakta zorluk çekiyorum Neyapayım
işyerindeyim Cıkamıyorum![]()
Ne olursa olsun yani,canınızdan önemlimi? Dökün camaşır suyunu yeter,fazlasına ne gerek var?Sanayiii burasi ev degilki. Siz olsani sizde cildirirsiz. Beyaz fayanslar ve igrecnc simsiyah ayak izleri :/
Ne olursa olsun yani,canınızdan önemlimi? Dökün camaşır suyunu yeter,fazlasına ne gerek var?
merhaba hemen telefonunuzdan 114 zehir danışmayı ücretsiz arayın..sizi yönlendireceklerdir.şu an herhangi bir yoğurt ayran süt vs tüketiminde bulunmayın..
Hayır Bilmiyorum Tuz ruhu oldugunu....Porçöz'ün aslında tuzruhu olduğunu bilmiyordunuz değil mi?
Hayır Bilmiyorum Tuz ruhu oldugunu....
Bilemedim evdede öyleyim heryer camasır suyu deterjan kokmassa rahat hissetmiyorum kendimi...
Arayacagım şimdi...
Nefes almam kolaylaştı ama agır kuru öksürük var...
yemek yedim Yogurt tükettim bol su içiyorum Ortamda havalı Bakalım...
cevabı sizde aslında..orası ev değil sanayi..yani yerlerin kürlenmesi hele ki beyazsa çok normal..insanlar terlikle gezmiyor orda..Sanayiii burasi ev degilki. Siz olsani sizde cildirirsiz. Beyaz fayanslar ve igrecnc simsiyah ayak izleri :/
Cidden Sorun benim temizlik takıntımda.Siz iyimisiniz cidden evdeki yaşayan insanlaradamı hiç acımıyorsunuz..
Bizim Sülale ozaman gitmeli. Cünkü kuzenim Agır rahatsız... bu konuda....cevabı sizde aslında..orası ev değil sanayi..yani yerlerin kürlenmesi hele ki beyazsa çok normal..insanlar terlikle gezmiyor orda..
bu takıntınız için bence psikiyatristle görüşün..