Çamaşır Suyu Porçöz Karıştırdım Temizlik takıntım Beni Öldürücek :(

Kullanmasinda 2 metre kurt mu olsun :-) çamaşır suyu olmadan da temizlik yapmışım gibi hissetmiyorum :( ama ya o takıntı bende de var hemde kocaman şişe de alıyorum

Kendinize o kadar büyük kötülük yapıyorsunuz ki
Ciğer hastalığı ne demek bilmiyorsunuz sanırım
Bu size son ders olsun kullanmayın artik su kimyasalları ya
Bırakın heryer bembeyaz olmayiversin
sizden önemli mi

Aynı annem yemin ederim o daha değişik karışım lar yapıyor pril ve çamaşır suyu karıştırıp mutfak dolaplarını hatta buzdolabını temizliyor, hali kirlenir diye hiç kullanmıyor günde 10 kere temizlik yapıyor anlat anlat bitmezzz :KK43:

Normal zeminlere camasir suyu kafi. Tuvalete de sadece porcoz olsa yeter. Ikisini karistirmanin mantigi ne olabilir ki?

Aynı annem yemin ederim o daha değişik karışım lar yapıyor pril ve çamaşır suyu karıştırıp mutfak dolaplarını hatta buzdolabını temizliyor, hali kirlenir diye hiç kullanmıyor günde 10 kere temizlik yapıyor anlat anlat bitmezzz :KK43:
Bayiliyorum 2 sinin kokusunaa.yaaa

Neysem konumuza geri dönersek
Iyiyim fakar cigerlerin gercekten ağrıyor. Nefes alamıyorum.
Buhar aldim 2 saat boyunca simdi biraz daha iyiyim
Ben yaptim yapmasinada bedelini yine cok agir ödedim. ... sanirsam artik dur demenin vakti geldi

buzdolabinimi:KK57:

Neysem konumuza geri dönersek
Iyiyim fakar cigerlerin gercekten ağrıyor. Nefes alamıyorum.
Buhar aldim 2 saat boyunca simdi biraz daha iyiyim
Ben yaptim yapmasinada bedelini yine cok agir ödedim. ... sanirsam artik dur demenin vakti geldi
bildigim kadariyla buna tek basiniza dur duyemezsiniz
uzman yardimi alin bence caninizdan kiymetlimi

o zaman once akciger le ilgili bi dr a gir
pnomolog falan olbailir, yada buyuk bi hastane varsa kematerapi servisini ziyaret et
goggle zehirlenme yazip sana iki dk da 20 tane habe rbulmami istermisin senin yaptigini yapip hayatini kaybeden ve haber olanlardan
Daha fazla okuyup uzulmek istemiyorum..
En kisa zamanda doktor kontrolu sart..

İş yerinin tuvaletine porçöz ne diye dökersin. Evin olsa hadi neyse dicem. Bende yıllar önce bu hatayı yapmıştım yurt banyomla tuvaletimi temizliyordum benden önce kullanan pis mi temizmi bilmediğimden döktüm çamaşır suyunu üstüne porçözü :)). Gaz çıktı hemen balkona attım kendimi ama seninki gibi uzun süreli ağrı olmadı ciğerlerim ağrıdığınıda hatırlamıyorum yanma olmuştu oda geçti.

Back
X