Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gene mi o 2 metre kurt rüyalarıma girecek vallaKullanmasinda 2 metre kurt mu olsunçamaşır suyu olmadan da temizlik yapmışım gibi hissetmiyorum
ama ya o takıntı bende de var hemde kocaman şişe de alıyorum
gene mi o 2 metre kurt rüyalarıma girecek valla
Bayiliyorum 2 sinin kokusunaa.yaaaAynı annem yemin ederim o daha değişik karışım lar yapıyor pril ve çamaşır suyu karıştırıp mutfak dolaplarını hatta buzdolabını temizliyor, hali kirlenir diye hiç kullanmıyor günde 10 kere temizlik yapıyor anlat anlat bitmezzz![]()
buzdolabinimiAynı annem yemin ederim o daha değişik karışım lar yapıyor pril ve çamaşır suyu karıştırıp mutfak dolaplarını hatta buzdolabını temizliyor, hali kirlenir diye hiç kullanmıyor günde 10 kere temizlik yapıyor anlat anlat bitmezzz![]()
bildigim kadariyla buna tek basiniza dur duyemezsinizNeysem konumuza geri dönersek
Iyiyim fakar cigerlerin gercekten ağrıyor. Nefes alamıyorum.
Buhar aldim 2 saat boyunca simdi biraz daha iyiyim
Ben yaptim yapmasinada bedelini yine cok agir ödedim. ... sanirsam artik dur demenin vakti geldi
biri konu açmisti klozetde 2 m kurt gordum2 m kurt kimdir nedir :)
Once kendim inanmaliyim....bildigim kadariyla buna tek basiniza dur duyemezsiniz
uzman yardimi alin bence caninizdan kiymetlimi
Hayir yengeç..Burcunuz basak mi?
o zaman once akciger le ilgili bi dr a girOnce kendim inanmaliyim....
Daha fazla okuyup uzulmek istemiyorum..o zaman once akciger le ilgili bi dr a gir
pnomolog falan olbailir, yada buyuk bi hastane varsa kematerapi servisini ziyaret et
goggle zehirlenme yazip sana iki dk da 20 tane habe rbulmami istermisin senin yaptigini yapip hayatini kaybeden ve haber olanlardan