Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yogun calısıyorum toplantılarım var evraklar var bugünde dügün var arkadasımın erken cıkıcam gitmek istemedim. geçer diye... Gecmedi amaNasil bir is yeri orasi kadin detarjandan zehirleniyor da acile goturulmuyor? Siz mi talep etmediniz?
Acil Yardım Cigerlerim Patlıyacak Az kaldı Cok kötüyüm....
Biliyorum Karıstırmayacagımı Ama Önce porcöz döktüm sildim paspasla Sonra Camasır suyu..
Poff dedi duman oldu heryer
Nefes Almakta zorluk çekiyorum Neyapayım
işyerindeyim Cıkamıyorum![]()
Üzerinde sırf "KOKLAMAYIN" yazıyo diye meraktan amonyak şişesini koklayıp acıdan baygınlık geçiren, biber gazını ağız kokusu spreyi zannaedip ağzına sıkan bir anneye sahip olduğum için tecrübeliyim. Acil bir hastaneye gidin, ciddi birşeyiniz yoksa bol yoğurt tüketin ve bol bol temiz hava alın ! Birkaç gün nefes alıp verirken ciğerlerinizden ses gelebilir.
Aynı şeyi dün yaşadım saatlerce öksürdüm sesim kısıldı boğazım tahriş oldu halada nefes alınca göğsüm ağrıyor bi an ölecem sandım.. tabi bunun uzun süreli etkileride var inşallah bişey olmaz sanada geçmiş olsun ha bu arada ben limonlu yoğurt yedim sonra boğazımdan balgam geldi ondan sonra öksürüğüm kesildi rahatladım birazAcil Yardım Cigerlerim Patlıyacak Az kaldı Cok kötüyüm....
Biliyorum Karıstırmayacagımı Ama Önce porcöz döktüm sildim paspasla Sonra Camasır suyu..
Poff dedi duman oldu heryer
Nefes Almakta zorluk çekiyorum Neyapayım
işyerindeyim Cıkamıyorum![]()
Bir daha ikisini ardarda kullanmaniz gerekirse önce porcöz dökün işinizi bitirip bolca su dökün. Sonra çamaşır suyunu kullanin. Porcoz su ile tamamen etkisini yitirir.Hayıırrr İntihar degil. ikisini Bekleyerek döktüm...
Sildim Camasır suyunu İyi temizlensin diye Porçöz döktüm.... ofisteyim İşyerinin tuvaletine Yaptım Actım heryeri Temiz hava giriyor içeriye
Ayran falanda İçtim Ama kısa kısa nefes alıyorum Derin aldıkça gögüs kafesim agrıyor
Ben yurtdisindayim o yüzden bilmiyordum temizlik ilaclarinin türkcesini. Suan google'e yazdim porcöz nedir diye, 2010 senesinde yasaklanmis burda
Baya fena bisey yapmissiniz, gecmis ossun.
Ben yurtdisindayim o yüzden bilmiyordum temizlik ilaclarinin türkcesini. Suan google'e yazdim porcöz nedir diye, 2010 senesinde yasaklanmis burda
Baya fena bisey yapmissiniz, gecmis ossun.