Çamaşır Suyu Porçöz Karıştırdım Temizlik takıntım Beni Öldürücek :(

Gecmis olsun. Gitmediniz mi doktora?
Dikkatli olun. Yapmayin boyle seyler.
Birakin pis kalsin birazcik. Caninizdan onemli mi? ;)

Nasil bir is yeri orasi kadin detarjandan zehirleniyor da acile goturulmuyor? Siz mi talep etmediniz?

Nasil bir is yeri orasi kadin detarjandan zehirleniyor da acile goturulmuyor? Siz mi talep etmediniz?
Yogun calısıyorum toplantılarım var evraklar var bugünde dügün var arkadasımın erken cıkıcam gitmek istemedim. geçer diye... Gecmedi ama

manyak mısın ya herjkes söyler sakın çamaşır suyu ile birşeyi karıştırmayın diye. ciğerleirn iflas edecek hemen acile git

Acil Yardım Cigerlerim Patlıyacak Az kaldı Cok kötüyüm....
Biliyorum Karıstırmayacagımı Ama Önce porcöz döktüm sildim paspasla Sonra Camasır suyu..
Poff dedi duman oldu heryer :KK43:
Nefes Almakta zorluk çekiyorum Neyapayım :KK43:
işyerindeyim Cıkamıyorum :KK43:

Üzerinde sırf "KOKLAMAYIN" yazıyo diye meraktan amonyak şişesini koklayıp acıdan baygınlık geçiren, biber gazını ağız kokusu spreyi zannaedip ağzına sıkan bir anneye sahip olduğum için tecrübeliyim. Acil bir hastaneye gidin, ciddi birşeyiniz yoksa bol yoğurt tüketin ve bol bol temiz hava alın ! Birkaç gün nefes alıp verirken ciğerlerinizden ses gelebilir.

Üzerinde sırf "KOKLAMAYIN" yazıyo diye meraktan amonyak şişesini koklayıp acıdan baygınlık geçiren, biber gazını ağız kokusu spreyi zannaedip ağzına sıkan bir anneye sahip olduğum için tecrübeliyim. Acil bir hastaneye gidin, ciddi birşeyiniz yoksa bol yoğurt tüketin ve bol bol temiz hava alın ! Birkaç gün nefes alıp verirken ciğerlerinizden ses gelebilir.
:(((((((
Cok gecmis olsun :(
İyiyim Okadar kötü olmadım....
Öksürük gitmedi halen... Ses Degilde Cigerim Tükürük dolu gibi hisseidyorum o_O:KK14:

Acil Yardım Cigerlerim Patlıyacak Az kaldı Cok kötüyüm....
Biliyorum Karıstırmayacagımı Ama Önce porcöz döktüm sildim paspasla Sonra Camasır suyu..
Poff dedi duman oldu heryer :KK43:
Nefes Almakta zorluk çekiyorum Neyapayım :KK43:
işyerindeyim Cıkamıyorum :KK43:
Aynı şeyi dün yaşadım saatlerce öksürdüm sesim kısıldı boğazım tahriş oldu halada nefes alınca göğsüm ağrıyor bi an ölecem sandım.. tabi bunun uzun süreli etkileride var inşallah bişey olmaz sanada geçmiş olsun ha bu arada ben limonlu yoğurt yedim sonra boğazımdan balgam geldi ondan sonra öksürüğüm kesildi rahatladım biraz

her ne kadar yorumlar sinirlerinizi bozsa da kızlar haklı.. ev çamaşır suyu kokmadan kendinizi rahat hissetmiyorsanız bunun kesinlikle psikolojik bir açıklaması olması gerek.. o kokan çamaşır suyunun size ve ailenize uzun vadedeki zararlarını biliyor musunuz? lütfen bir an önce bir uzmanla görüşün fiziksel bir zarar vermeden kendinize..

Evet titiz kadınlarımızın bir tür intihar girişimine tekrardan daha şahit oluyoruz yapmayın etmeyin, porçöz zaten çamaşır suyundan bin kat etkili tekrar çamaşır suyu dökmek neyin kafası?,ucuz atlatmışsınız bir kaç gün ciğeriniz yanabilir boğazınız tahriş olabilir , etrafınızdakileri de bilinçlendirin.

bu kadar kimyasal aslında temizlik değil başka bir kirlilik biliyorsunuz değil mi ?
özellikle evde bu kimyasalları çok kullanmayın koyu kıyamlı olanlarından az az kullanın fazlasına gerek yok.
bilmişlik taslamak için yazmadım ama lütfen bu alışkanlığınızı değiştirin ilerde ciddi hastalıklarınız olur.

Hayıırrr İntihar degil. ikisini Bekleyerek döktüm...
Sildim Camasır suyunu İyi temizlensin diye Porçöz döktüm.... ofisteyim İşyerinin tuvaletine Yaptım Actım heryeri Temiz hava giriyor içeriye :KK43:
Ayran falanda İçtim Ama kısa kısa nefes alıyorum Derin aldıkça gögüs kafesim agrıyor
Bir daha ikisini ardarda kullanmaniz gerekirse önce porcöz dökün işinizi bitirip bolca su dökün. Sonra çamaşır suyunu kullanin. Porcoz su ile tamamen etkisini yitirir.

bu mesajı da sert bulacaksınız ama
şu zehirli kimyasallarla haldır haldır temizlik yapan kadınlarımızın macerası hastanelerin onkoloji ve fizik tedavi polikliniklerinde son buluyor (Allah korusun)
yapmayın etmeyin canınıza yazık...

Arkadaşım intihar etme gibi bir niyetin varsa bir daha birarada karistir öyle sil evi. Hayır anlamıyorum evin içine mi pisliyorsunuz ki bu derece temizlik de nesi. Yüzey temizleyici Dök hem mis gibi de koksun eviniz.

Ben yurtdisindayim o yüzden bilmiyordum temizlik ilaclarinin türkcesini. Suan google'e yazdim porcöz nedir diye, 2010 senesinde yasaklanmis burdao_O
Baya fena bisey yapmissiniz, gecmis ossun.

Isvicrede'de öyle. Hatta camasir suyu diye satilan deterjani aliyorum leke bile cikarmiyor. Normalde beyaz pamuklu camasiri bembeyaz yapmasi lazimken leke cikarmiyor. Esimin söyledigine göre agir kimyasal iceren deterjan yasakmis. Bizim Türk bakkallarda dom..tos markasi var ama acikcasi ben de artik kullanmiyorum esim söyleniyor koku hic gecmiyor diye.

Back
X