- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.121
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cidden Sorun benim temizlik takıntımda.
Evdekiler Sorun cıkarmıyor.... Evde kimse olmadan yapıorum zaten Fakat ilk defa bos dalgınlıgıma gelip böyle bi harekette bulundum... Bedelinide agır cekiyorum
Bukadar Agırmıymıs yaa Ölüm tehlikesi.. İçmedimki Dumanına 5 dk maruz kaldım sadece.Bak bir doktor ne yazmis.
”Çamaşır suyu ve tuz ruhu karıştırıldığı zaman ortaya çıkan klor gazlarının solunum depresyonu yapıp zehirlenmelerine neden olduğuna” dikkati çeken Saygın, ”Özellikle tuvalet, banyo gibi kapalı, havalandırması az, dar alanlarda çok şiddetli zehirlenmeler, solunum depresyonları oluyor. Hatta hayatını kaybeden ev hanımları bile oluyor” ifadelerini kullandı.
Doktorlar eğer kapalı bir ortamda zehirlenme meydana gelmişse kişiyi açık havaya çıkarmak ve en yakın sağlık kuruluşuna hemen başvurulması gerektiğini belirtiyor.
Cidden Sorun benim temizlik takıntımda.
Evdekiler Sorun cıkarmıyor.... Evde kimse olmadan yapıorum zaten Fakat ilk defa bos dalgınlıgıma gelip böyle bi harekette bulundum... Bedelinide agır cekiyorum
Bizim Sülale ozaman gitmeli. Cünkü kuzenim Agır rahatsız... bu konuda....
Ben gene Camasır suyuyla silip temizliyorum etrafı.
ti AllamAcil Yardım Cigerlerim Patlıyacak Az kaldı Cok kötüyüm....
Biliyorum Karıstırmayacagımı Ama Önce porcöz döktüm sildim paspasla Sonra Camasır suyu..
Poff dedi duman oldu heryer
Nefes Almakta zorluk çekiyorum Neyapayım
işyerindeyim Cıkamıyorum![]()
Porçöz'ün aslında tuzruhu olduğunu bilmiyordunuz değil mi?
Yorumları Okudukça daha Cok üzülüyorum.nasılsııın![]()
ya iyimisin çok zor hepimiz yaptık buna benzer şeyler çok kötü oluyor bir daha böle bişi yapma sakın.ne durumdasınYorumları Okudukça daha Cok üzülüyorum.
Ego Merkezi sanki Konumun Altı Zor durumdayım dedikçe Herkes Bilmişlik taslıyor. Deli muamelesi Görüyorum Daha nekadar iyi olabilirimki ?
kuru bi öksürük var bogazımda rahatsız edici genel olarak iyiyim....ya iyimisin çok zor hepimiz yaptık buna benzer şeyler çok kötü oluyor bir daha böle bişi yapma sakın.ne durumdasın