Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uzerinde yazar karistirmayin diyeAy bunu bende yapmıştım. Yeni eve taşınmıştım benden önceki öğrenciler balkonu çöplük olarak kullanmıştı. Önce domestosu sonra porçözü döküp fırçalamaya başladım. Nefes alamamıştım balkon kapısını kapatmıştımböyle olacağını tahmin edememiştim çok kötüydü
![]()
Denk gelmedim. Iyiki balkondu yoksa daha kötü olurdu. Zaten onun rahatlığıyla böyle davrandım galiba. Ben küçükkende karıştırırdım her şeyi. Kimya öğretmenime söylemiştim de evi mi uçuracaksın demişti. Artık dokunmuyorum vallauzerinde yazar karistirmayin diye
haberlerdede çogu zaman çiakr karistrdi zehirlendi diye hiç denk gelmedinizmi
Erzurumlu musunuz?allah seni ey ede tüm camları aç hemen
ahaahaaa evet :) ben severim şivemi kullanmayı.sizErzurumlu musunuz?![]()
Ben Erzurum'da görev yaptım daha önce, bizim öğrenciler de çok sık kullanırdı oradan biliyorum.ahaahaaa evet :) ben severim şivemi kullanmayı.siz
bende kullanmıyorum bi tek çamaşır suyunu tuvalete döküyorum o kadarBen bunların hiçbirini kullanmadım en iyisi bu topikten gideyim![]()
nerde olcak kurtKullanmasinda 2 metre kurt mu olsunçamaşır suyu olmadan da temizlik yapmışım gibi hissetmiyorum
ama ya o takıntı bende de var hemde kocaman şişe de alıyorum
Evet temizlik takintililar bir kadının klozetindeki bakterileri olctuler bir makina ile sadece 4 cikti yani ameliyathane kadar sterilTrtde temizlik hastaları diye program var,orada gösterdi tuvaletin içine bildiğimiz koka kolayı döktü işe yarışyormuş denemekte fayda var..
Onlari görünce cok ozeniyorum yaa keşke benim de evim öyle olsaEvet temizlik takintililar bir kadının klozetindeki bakterileri olctuler bir makina ile sadece 4 cikti yani ameliyathane kadar steril