Çamaşır Suyu Porçöz Karıştırdım Temizlik takıntım Beni Öldürücek :(

Ay ne titizlikmiş ya.Sağlık için titiz olunur ama siz kendinizi öldürüyorsunuz.Olmayıversin o kadar temiz ne olacak.

Ay bunu bende yapmıştım. Yeni eve taşınmıştım benden önceki öğrenciler balkonu çöplük olarak kullanmıştı. Önce domestosu sonra porçözü döküp fırçalamaya başladım. Nefes alamamıştım balkon kapısını kapatmıştım :D böyle olacağını tahmin edememiştim çok kötüydü :D

Ay bunu bende yapmıştım. Yeni eve taşınmıştım benden önceki öğrenciler balkonu çöplük olarak kullanmıştı. Önce domestosu sonra porçözü döküp fırçalamaya başladım. Nefes alamamıştım balkon kapısını kapatmıştım :KK70: böyle olacağını tahmin edememiştim çok kötüydü :KK70:
uzerinde yazar karistirmayin diye
haberlerdede çogu zaman çiakr karistrdi zehirlendi diye hiç denk gelmedinizmi

uzerinde yazar karistirmayin diye
haberlerdede çogu zaman çiakr karistrdi zehirlendi diye hiç denk gelmedinizmi
Denk gelmedim. Iyiki balkondu yoksa daha kötü olurdu. Zaten onun rahatlığıyla böyle davrandım galiba. Ben küçükkende karıştırırdım her şeyi. Kimya öğretmenime söylemiştim de evi mi uçuracaksın demişti. Artık dokunmuyorum valla :D

Bir tanidigimin esi temİzlik sektorunde calisiyo camasirsuyu ve kirec sokucuyu (tuz ruhuda olabilir) birlikte kullanmis
suan yogunbakimda olum kalim savasi veriyor bazi organlari hasar gormus gencecik adam bebekleride var
Umarim yeterince kotu ve ders verici bir ornek olmustur

Çok tehlikeli bir iş yapmışsınız asit ve baz karıştırılmaz ölümcül tahribata yol açar öldürebilir bile...

İş yerinin tuvaletıyle kafayı mı yedın yaaaaaa tertemız olsa ne olacak sana inanamıyorm gercktn su an

konu sahibinin yaptığı hoş bişey değilde, kaç kişi demiş böyle devam edersen kanser olursun diye. sanki bunu yapmayanlar kanser olmuyomu :KK12:

Ben bunların hiçbirini kullanmadım en iyisi bu topikten gideyim :p
bende kullanmıyorum bi tek çamaşır suyunu tuvalete döküyorum o kadar

Kullanmasinda 2 metre kurt mu olsun :-) çamaşır suyu olmadan da temizlik yapmışım gibi hissetmiyorum :KK43: ama ya o takıntı bende de var hemde kocaman şişe de alıyorum
nerde olcak kurt

Trtde temizlik hastaları diye program var,orada gösterdi tuvaletin içine bildiğimiz koka kolayı döktü işe yarışyormuş denemekte fayda var..
Evet temizlik takintililar bir kadının klozetindeki bakterileri olctuler bir makina ile sadece 4 cikti yani ameliyathane kadar steril

Ayrıca domestos neyine yetmiyor en etkili dezenfektanlardan biri ve nereye sürsen bembeyaz yapıyor ;) o bile fazla dökünce insanı tıkıyor porçözle karıştırmak :110:

Annem de tuvalet temizlerken yapmıştı ve zehirlenmişti.Babam acile götürmüştü.Bence direk hastaneye gidin

Annemle bugün bizde yapdık çok kötü olduk

Back
X