Çamaşır Suyu Porçöz Karıştırdım Temizlik takıntım Beni Öldürücek :(

2015 konusu :olamaz:

çok dikkatli olun çok tehlikeli sakın birdaha yapmayın
Zehir resmen Allah korumuş
Ben şimdi evime geldim de annemle sabah yaptık kustum o öksürdü dışarı çıktık koku gitmişti ama dk başı arıyorum annemi şimdi konuyu okuyunca bende psikolojik galiba kokusu burnuma geldi.
Ben burnumu kapadım evde sırf porçözü kullandım annem de BİM’den aldık bim in ki felaket birde çamaşır suyu vardı yerde

Camasir suyunda ozellikle yaziyo baska bi ilacla karstirmayin diye

Porçöz asittir. Kezzap ve su karışımıdır.Çamaşır suyu ise bazdır. ikisi karışırsa nötrleşir yani temizlik etkisi kaybolur ve zehirli klor gazı açığa çıkar.bu karışım yüzünden birçok kadın öldü.bunu başka kadınlar denemesin diye yazıyorum.ikisi karışınca hem temizlemez hem öldürür

Porçöz asittir. Kezzap ve su karışımıdır.Çamaşır suyu ise bazdır. ikisi karışırsa nötrleşir yani temizlik etkisi kaybolur ve zehirli klor gazı açığa çıkar.bu karışım yüzünden birçok kadın öldü.bunu başka kadınlar denemesin diye yazıyorum.ikisi karışınca hem temizlemez hem öldürür
Zaten camasir suyunu temizlik amaciyla kullaniyolar ki agartir sadece temizlik yerine zehirler

neden konuyu hortlattilar acaba ? bir de isin ilginci onsan buraya yazana kadar ne yapabilirim diye dusunup en azindan bunu arastirmaz mi internette? yazana kadar olan olur maazallah

Acil Yardım Cigerlerim Patlıyacak Az kaldı Cok kötüyüm....
Biliyorum Karıstırmayacagımı Ama Önce porcöz döktüm sildim paspasla Sonra Camasır suyu..
Poff dedi duman oldu heryer :KK43:
Nefes Almakta zorluk çekiyorum Neyapayım :KK43:
işyerindeyim Cıkamıyorum :KK43:
Maske kullansaydin ya ev olsa neyse işyeri birde

Hep halamın yüzünden oldu. Annem eve öyle şeyler sokmaz . Halama gittik hala ev ne temiz çaydanlık fayans dedim. Porçöz kullanıyorum dedi. Kendi evimde porçöz aldım gerçi maske de takdım fatanskarı ovdum. İlkin güzel gibide sonra üzerindeki cilayıda almış .dün baktım derzleri oymuş .
Sonra annemle bime gittik a çok ucuz dedim aldım.
Hiç unuttum ki üzerinde küçücük yazmamalı çünkü temizliyeceğim yaşasın temizlik hırsıyla oldu tüm olanlar.
Annem çamaşır suyu döktü ovuyor sonra bende kapının oraya porçöz ü döktüm. Camları açtık annem fayanslar denilecek su döküyüm diyor. Ben onu çıkarmaya çalıştım. Baya kötü yaptı bizi . Porçözü bir daha eve falan sokmam zaten .
Ben yaşıyorum annemde dün iyiydi birazdan yine gider bakarım.
Tuzruhunu biliyorum ama porçözü ben ne biliyim böyle yaptığını prille çamaşır suyu gibi sandım.
Buraya baktım konu varmış zaten ona yazayım dedim.
Kocaman yazmalı asla çamaşır suyuyla kullanmayın diye.Hiç şakası yok direk öldürür.

hayır benim anlamadığım da şu siz hangi deterjanın ne amaçla kullanılacağını bilmiyormusunuz ?
yani porçöz dediğiniz yoğun kireç olan bölge dışında kullanılmaz zaten porçözle yer silmek nedir??
porçözü sadece çaydanlık içi yoğun kireç için kullanın geri kalan kireçler kireç çözücüsü ile kolaylıkla temizlene biliyor zaten.
Yani hiç bilmeseniz ürünlerin etiketleri üstündeki resimlere bakın orda zaten kullanılabilecek yerlerin resimleri var okuma bilmenize bile gerek yok arkada da uyarı logoları olur harbiden okuma bilmeye bile gerek yok.
Bunun adı temizlik takıntısı falan değil kimsede kusuruma bakmasın bunun adı saçmalık.
Hayır bu ürünlerin hepsini kimyagerler üretiyor üstünede gerekli olan tüm uyarıları koyuyorlar kimsede vay efendim minicik yazı demesin aldığı ürünün etiketindeki logoya 2 saniye baksın.

6579E787-8365-4DD6-B3A5-82A6E039246E.webp

Okuma yazma bilmemek falan ne demek?
porçöz de mi çalışıyorsun acaba?
Ne bu uslüp
Sen bankalarda sana minnacık yazıyla yazılan sözleşmeleri okumayıp imzalar sonra dava açarsın ben her yere yazacağım kocaman yazılsın
Ben hiç kullanmadım porçöz çif bilmem ne bir sürü marka var ne bilelim Bizler
hayır benim anlamadığım da şu siz hangi deterjanın ne amaçla kullanılacağını bilmiyormusunuz ?
yani porçöz dediğiniz yoğun kireç olan bölge dışında kullanılmaz zaten porçözle yer silmek nedir??
porçözü sadece çaydanlık içi yoğun kireç için kullanın geri kalan kireçler kireç çözücüsü ile kolaylıkla temizlene biliyor zaten.
Yani hiç bilmeseniz ürünlerin etiketleri üstündeki resimlere bakın orda zaten kullanılabilecek yerlerin resimleri var okuma bilmenize bile gerek yok arkada da uyarı logoları olur harbiden okuma bilmeye bile gerek yok.
Bunun adı temizlik takıntısı falan değil kimsede kusuruma bakmasın bunun adı saçmalık.
Hayır bu ürünlerin hepsini kimyagerler üretiyor üstünede gerekli olan tüm uyarıları koyuyorlar kimsede vay efendim minicik yazı demesin aldığı ürünün etiketindeki logoya 2 saniye baksın.

Son düzenleme:
Vala dikkat edin kendinize, bu kadar takıntılı olmayın. Çamaşır suyu yeter zaten. Aklıma bir başka tanıdığım geldi, ama o işi bayağı abartmıştı, alkolle siliyordu her yeri, eve giren sarhoş çıkıyordu.

Vala dikkat edin kendinize, bu kadar takıntılı olmayın. Çamaşır suyu yeter zaten. Aklıma bir başka tanıdığım geldi, ama o işi bayağı abartmıştı, alkolle siliyordu her yeri, eve giren sarhoş çıkıyordu.
Canım Buda iyiymiş :KK66:
Valla bizim suçumuz yok halam temizlik hastası ona bir daha birşey sormam zaten ben böyle mutluyum

Eki Görüntüle 2137272
Okuma yazma bilmemek falan ne demek?
porçöz de mi çalışıyorsun acaba?
Ne bu uslüp
Sen bankalarda sana minnacık yazıyla yazılan sözleşmeleri okumayıp imzalar sonra dava açarsın ben her yere yazacağım kocaman yazılsın
Ben hiç kullanmadım porçöz çif bilmem ne bir sürü marka var ne bilelim Bizler

hayır porçöz de çalışmama gerek yok ancak bu ürünü yanlış kullanıp dikkat etmeyen sizsiniz yani en basitinden farklı marka makarna alsanız arkasına bakmakta fayda vardır pişirme kıvamları farklıdır.
Ben bankalarda evraklarımı alıp hemen imza atan değil köşeye çekilen okuyup bir kopyasını talep eden insan tipiyim ayrıca benim tavrımdan bunu nasıl çıkartınız açıkcası merak ediyorum :D
size hakaret vari konuşmadım sadece bir ürün alınca okumasanız bile üstündeki resimlere bakın herkesin anlaya bileceği şekilde uyarıları zaten bulundurmak zorunda.
Bu arada porçözde çalışmasamda bir kimyagerim ürün geliştirmek ve denetimini sağlamak hatta ki etiketlerindeki logolara kadar ilgileniyorum.
Benim konu hakkında ki bilgim sizi bozduysa üzgünüm gerçekleri söyledim..

porçözü sadece çaydanlık içi yoğun kireç için kullanın geri kalan kireçler kireç çözücüsü ile kolaylıkla temizlene biliyor.
Bence çaydanlık için bile kullanmayın :(
Bu kimyasallar resmen zehir. Gıda ile temas eden, havası solunan hiçbiryerde kullanılmamalı. Temizlik adı altında kadınlarımız kendilerini , eşlerjni, çocuklarını zehirliyor. Evime kimyasal hiçbirşey sokmuyorum. Buna kimyasal çamaşır suyu dahil. Tamamen bitkisel deterjanlar kullaniyorum..

Çaydanlık ve su ısıtıcılarındaki kireci çozmek icin sirke veya limon tuzu birebir. Suyu doldurun içine 1 yemek kaşığı limon tuzu veya 1 çay bardağı sirek koyup kaynatın. Sonuç pırıl pırıl.. (sirke ve limon tuzunu aynı anda koymayin. Birinden birini kullanın ) ;)

Dünyayı titiz kadınlar kirletiyor biliyorsunuz değil mi eskiden insanlar külle toprakla temizlermiş tası çanağı mis gibi de parlarmış her şeyin çözümü doğada ama bizler nedense bi kimyasal tutturmuş gidiyoruz allah sonumuzu hayrede
Evet babaannem yapardı hatırlıyorum
Cidden o atıklar deterjan vs atıkları mutlaka kalıyor

Bence çaydanlık için bile kullanmayın :KK43:
Bu kimyasallar resmen zehir. Gıda ile temas eden, havası solunan hiçbiryerde kullanılmamalı. Temizlik adı altında kadınlarımız kendilerini , eşlerjni, çocuklarını zehirliyor. Evime kimyasal hiçbirşey sokmuyorum. Buna kimyasal çamaşır suyu dahil. Tamamen bitkisel deterjanlar kullaniyorum..

Çaydanlık ve su ısıtıcılarındaki kireci çozmek icin sirke veya limon tuzu birebir. Suyu doldurun içine 1 yemek kaşığı limon tuzu veya 1 çay bardağı sirek koyup kaynatın. Sonuç pırıl pırıl.. (sirke ve limon tuzunu aynı anda koymayin. Birinden birini kullanın ) :KK66:

yönteminiz gayet güzel en zaten dikkat edilecek konu yine aynı sizinde yazdığınız gibi ikisini birlikte kullanmayın sonuç olarak sizde aslında sirkenin veya limon tuzunun içindeki daha seyreltik kimyasallardan faydalanmış oluyorsunuz bir limon bile mermeri eritirken temizlik anlayışının bu dönemde bu kadar yanlış kullanılması bana inanılmaz geliyor.

Ama porçözle çamaşır suyu karıştıracak kadar titiz sayılan insanların limon tuzuna güveneceğini pek sanmıyorum umarım herkesin abartmadan temizlik yaptığı günleri görürüz

Back
X