Çamaşır Suyu Porçöz Karıştırdım Temizlik takıntım Beni Öldürücek :(

hayır porçöz de çalışmama gerek yok ancak bu ürünü yanlış kullanıp dikkat etmeyen sizsiniz yani en basitinden farklı marka makarna alsanız arkasına bakmakta fayda vardır pişirme kıvamları farklıdır.
Ben bankalarda evraklarımı alıp hemen imza atan değil köşeye çekilen okuyup bir kopyasını talep eden insan tipiyim ayrıca benim tavrımdan bunu nasıl çıkartınız açıkcası merak ediyorum :KK70:
size hakaret vari konuşmadım sadece bir ürün alınca okumasanız bile üstündeki resimlere bakın herkesin anlaya bileceği şekilde uyarıları zaten bulundurmak zorunda.
Bu arada porçözde çalışmasamda bir kimyagerim ürün geliştirmek ve denetimini sağlamak hatta ki etiketlerindeki logolara kadar ilgileniyorum.
Benim konu hakkında ki bilgim sizi bozduysa üzgünüm gerçekleri söyledim..
Saol Allah razı olsun her eve sizin gibi titiz herşeyi düzgün yapan mükemmel bir insan lazım niye bozulayım beni sizin gibi üstün bilgi sahibi bir insan bana cvp vermiş onure ettiniz beni.

Konu eski ama ben yine de yazayim..
Hanimlar, temizlik yapıyor gibi görünüp insan sağlığını bozan şu leş kimyasallardan vazgecin artik.. Kil, arap sabunu, karbonat, sirke ve diger bitkisel seyleri kullanmayi deneyin..
Porçöz, çamaşır suyu, cif vs tamamen zehir.. Evinize yaklastirmayin bile mümkünse.. Kolay temizliyor gibi görünüp sagliktan neler neler goturuyor her biri..
Avuç avuç dökülen saçlarıma o markali aşağılık kimyasal sampuanlari surmeyi birakip yesil sabuna gectigimden beri saclarim gurlesti resmen, Allah in izniyle cok cok sağlıklı.. Eski usuller her zaman candır..
Naçizane tavsiye..
Mune Mune

Son düzenleme:
Konu eski ama ben yine de yazayim..
Hanimlar, temizlik yapıyor gibi görünüp insan sağlığını bozan şu leş kimyasallardan vazgecin artik.. Kil, arap sabunu, karbonat, sirke ve diger bitkisel seyleri kullanmayi deneyin..
Porçöz, çamaşır suyu, cif vs tamamen zehir.. Evinize yaklastirmayin bile mümkünse.. Kolay temizliyor gibi görünüp sagliktan neler neler goturuyor her biri..
Avuç avuç dökülen saçlarıma o markali aşağılık kimyasal sampuanlari surmeyi birakip yesil sabuna gectigimden beri saclarim gurlesti resmen, Allah in izniyle cok cok sağlıklı.. Eski usuller her zaman candır..
Naçizane tavsiye..
Mune Mune

Upsss Mune deyince kaldım, her yere döktüğüm çamaşır suyu geldi aklıma, bizim evi mi gözetliyorsun yoksa :(

Back
X