Çamaşır derdi

ben nevresim değiştiysem sepete girmeden makineye gider.
klozet takımlarıda öyle
montlar ve banyo havlularıda öyle bunlar için sepet kullanmam.ben sadece örnek olarak yazdım tüm detaylara inmedim.benim sepetim 2 bölme kilotlar biryerde kıayafetler bir yerde.onun harici diğer çamaşırlar sepette beklemez.
asla bir arada yıkamayacağım çamaşır kurallarımda vardır senin gibi

Allah kolaylık versin ay benim elim ağırdır ya hızlı halledemiyorum

Benim sepetimin boyu ne merak ettim ama nevresim yarisini dolduruyor cok sinirleniyorum yerim olsa 4 sepet yanyana dizerdimBizimde makine 7 kg ama hemen doluyor normal degilmiyiz diye dusundum suan.
Bizde hergun en az bir camasir cikar 20 gunden 40 alt camasir olur kisin esimin 40 atlet olsa 10 tanede sutyen olmali bana yok ben hergun yikarim

özel bir gün belirlemiyorum, ne zaman birikirse o zaman yıkıyorum.bazen haftada 3/4 kere olur bazen 1/2 kere. Benim sıkıntım kuruyan çamaşırları toplamakta :) bildiğin üşeniyorum.

canım yukardada bir cevapta yazdım.nevresim sepete girmez bizim evde o doğrudan makineye gider ve yıkanır beklmez.
havlularda öyle ve klozet takımlarıda.
nevresimlerin ütüsü acil olmadığı ve diğerlerinede ütü istemediği için çamaşırdan saymam.ben iç ve üst giyim olarak ilk mesajımı yazmıştım.ütü ne kadar gözümde büyük işse sen düşün.
yoksa kokarca kıvamında değiliz.

özel bir gün belirlemiyorum, ne zaman birikirse o zaman yıkıyorum.bazen haftada 3/4 kere olur bazen 1/2 kere. Benim sıkıntım kuruyan çamaşırları toplamakta :) bildiğin üşeniyorum.
Ben de aynen. Düğmesine basıyorsun yıkanıyor diyen olmuş da yapacak başka bisürü şey varken asmak toplamak yerleştirmek ütülemek de var

Ay yok koktunuz demedim bende su faturam nasil duser anlamaya calisiyorumda uymadi bize
Klozet takimlari havlular montlar bende koymam sepete ama makine hep dolu bazen acelesi yok diye bekliyo nevresimler bir iki posta
Utuyu konusmuyorum adini dahi duymasamda olur

o çamaşır başlı başına dert kendimi kuru temizlemeci gibi hissediyorum.haftada 3 defa çalıştırıyorum bana ağır geliyor valla

D Demetrios
Sadece hafta sonları yıkasam ne asmaya ne kurutmaya yetişebilirim.

1. Renkliler
2.beyazlar
3. İç çamaşırlar
4. Gömlekler
5.nevresimler
6. Havlular.

En az altı makina yıkıyorum haftada. Renkli çok çıkarsa bezen 7 makina oluyor.
İç çamaşırı almak neden ayıpmış? Eşimin çamaşırlarını hep ben alırım. En az 10 tane fanila ya da atlet bulunmalı evde ki aksilik olursa adam sorun yaşamasın. Aynı şekilde boxer ya da slip de 20 tane falan olmalı. Benim eşim günde 2 kez değiştirdiği için ancak yetiyor, size daha azı da yeterli olabilir.

Anlamadım, çok üzgünüm...
Nasıl o zaman 20 günde bir çamaşır makinası çalışıyor?
Nevresim,klozet takımı 20 günde bir mi yıkıyorsunuz?
Bizimki bölmeli değil de Allahtan evimiz müsait de 4 sepetimiz var.
Gıcık bir insan olarak kendimce çamaşırları listeliyorum...

ayyy ilahi , çamaşır listelememi
naptınız yahu
vallahide böyle bir ev hanımı olamadım gitti .

sanırım yanlış anladınız.
20 günde çamaşır yıkıyorum demedim ki.
iç çamaşırı için biriktiriyorum dedim.
diğer gruplar makine tam kapasite her hafta çalışıyor.
ne çamaşır yıkama programım varmış bea konu içinde konu oldum

Pardon pardon..
Tamam anladım şimdi...

Günde iki üç açtığım olur bırakın haftayı, günde bir kesin.

Çocuk varsa zaten çamaşırsız gün olmaz.

ayyy ilahi , çamaşır listelememi
naptınız yahu
vallahide böyle bir ev hanımı olamadım gitti .
Ya sorma...
Ciddi anlamda takıntılıyım,biliyorum yani...
Genel olarak rahat kadınımdır,kirlenmiş,dökülmüş dert etmem.
Zaten ütüyü de temizliği de yardımcım yapıyor,çamaşırı bıraksam onu da yıkar da yok çok kıymetlidir makinam,elletmem hiç kimseye.
Benimki psikolojik tamamen biliyorum. Eski evliliğimle ilgili bağlantılar var,çoooook uzun hikaye,daha müsait zamanda anlatırım belki.

çocuk olmadan günde 1 kesin oluyo benım
günde 2 defa da 2 gün olur genelde
Ben biraz abartıyorum, her gün pijama değişirim çocuklara da öyle yapıyorum, bebek olunca üstünün lekesi bitmiyor vs bir giydiğimi yıkamadan kaldırmam falan ,yoruyor çamaşır as katla yerleştir her gün

Renkliler beyazlar acık renkliler nevresimler..ben hafta ici çalıştırırm genelde sabah kalkınca kahvaltı hazirlarken yemeği koyarim öğleden sonra bakıcı geliyor çünkü öğlene kadr yemek toparlama falan çamaşır atıyorum bazen bakıcı serer o benim için en büyük güzellik ama bu hafta ütü bekliyor beni çünkü dolap içlerini düzenledim tabi 2cocuklar çamaşırın günü olmuyor haftada 2 ..3 kesin ama benim avantajim esim kıyafet çok çıkarmaz is yerinde üniforma kullanıyor onları da haftada bir yıkarım ...is biriktirirseniz hic bitmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…