Çamaşır derdi

İki kişilik bir ev bile olsa bebek hariç mutlaka hafta içi bir kere makine açmak gerekiyor haftas onuna kalınca çok birikiyor pijaması gömleği pantolonu iç çamaşır çorapları evde giyilen kıyafetler derken dağ gibi oluyor da anlamıyorum neden çamaşır yıkamaktan gocunuyorsunuz zaten makine yıkıyor yani onları toplayıp makineye koymanın çalıştırmanın nesi zamanınızı alıyor da üşeniyorsunuz ilginç. Annelerimiz anneannelerimiz ne yapsaydı hem tarlada çalışıp hem her şeyi ellerinde yıkarlarmış hem de taşıma suyla yani. Ütüde hepsini bir anda yapmazsınız iki güne bölersiniz mesela.

Ben yoruluyorum arkadaşlar herkes farklıdır Bebek bak gece uykusuz kal işe git ev temizliği yemek bulaşık çamaşır yoruluyorum bu kadar yapabiliyorum tembellik yapmaya ihtiyacım oluyor birkaç kişi bunu yazmış annelerimiz falan annem nerde ben nerde hiçbir zaman onun gibi olamadım kolay gelse konu açmam buraya

Çamaşır yıkama günüm şöyle var kızımın formaları olduğu için hafta sonu onlar kesin yıkanır ama onun haricinde hafta içide yıkarım ama günü yok nezaman istersem ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…