- 5 Ekim 2008
- 22
- 6
- 66
-
- Konu Sahibi renkahenk
selam arkadaşlar ben de saçı çabuk uzamayanlardanım...senağlamabu yüzden bugün gittim ve aktardan çam terebentin ve badem yağı aldım.saçlarım fazla dökülmüyo ama hem dökülmesin hem de çabuk uzasın istiyorum.ben şöyle denedim:(yaklaşık 150 ml şampuanımın içine bir kapağa yakın((çam terebentin kapağı tabii ki))çam terebentin koydum.ama öncesinde badem yağını saç diplerime yedirerek masaj yaptım ve streç filmle sardım.45 dk kadar beklettikten sonra badem yağının da yağının geçmesi için 3 defa terebentli şampuanımla yıkadım.acaba doğru mu yapıyorum.çok mu yıkadım.uçmuş mudur etkisi olur mu olmaz mı çok merak ediyorum.acaba bilgisi olan arkadaşlar varsa cevap bekliyorum.sevgiler...kaydirigubbakcemile2hihoyyyt
3 kere yıkamak saçı yıpratır bence
1, en fazla 2 kere yıkayıp iyice temizlemen lazım saçını
sonuçta şampuan kimyasal bir madde
düşüncem bu şekilde şakkıdı
haklısın belki ama sanki 1 kere yıkayınca yağlar iyi temizlenmiycekmiş gibime geliyor.1.yıkayışta baktım hala yağlıydı.o yüzden devam ettim ama belkide haklısın bir dahakine öyle denerim.ben saçımı 2 günde bir yıkıyorum.çam terebenti koyduğum şampuanımla.ve ilginçtir son yıkayışta sanki dökülmedi gibime geldi.ve saçlarım sanki fönlü gibiydi.ma saçlarımı biraz kuruttu bu yöntem.yıkadıktan sonra saç kremi kullanmayı düşünüyorum.belki o zaman kurumaz saçlarım.canım sen hangi yöntemi kullanıyorsun.ilgine teşekkürler.sevgileryerimseniben
ben saçlarımı zeytinyağlı sabunla yıkıyorum canım
bir süredir bıraktım kozmetik şampuanları
dökülmem de durdu çok şükür :Saruboceq: