Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Çam Terebentin Yağı kullananlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
bende kullandım arkadaşlar faydasını gördüm.birde eğer okula giden çocuğunuz varsa,kullanın çünkü terebentin kokusuna bit gelmiyo ben kızımda kullanıyorum.hiç öyle bir sorun yaşamadım çok şükür.sengözlerimebaksanab

hangi şampuana karıştırıyoruz çam terebentini? sebamed ' e olur mu?

kıslar ben eczaneden placenta diye bir sampuan aldım 300ml çam terebentini bu sampuana doksem olurmu yoksa normal pantene gibi sampuanlarda mı kullanılıyor cunku aldıgım sampuan bitkisel icerikli bi zarar vermesin daha cok bide 300ml ye sisenin yarısını koysam olur mu yardım pls...

kızlr bunu ben de kullandım
üstelik babamda tozlu ortamda çalıştıgı için kepek
problemi vardı hem nilk kullanmada faydalı oldu babama
parça parça söktü attı kepeği başının dibinden kaşıntı problemi de gitti
tertemiz oldu başının dibi biz hem şampuana karıştırdık hem de saçın dibine masaj
yaparak sürdük..benimde dökülme problemimi anında kesti..çok memnun kaldık biz tavsiye ederim..

arkadaşlar ben daha önce kullandım çamterebentini çok memnun kaldım ve bittiğinden beri kullanmıyorum hala eskisi kadar dökülme olmuyor çoook memnun kaldım nişanlımın da saçları çok seyrekti bunu kullandıktan sonra saçları gürleşti :) size tavsiyem ben 3 tl lik olandan almıştım...
küçüklerinden panten şampuanın içine şişenin yarısını kattım uzun süre kullandım

arkadslar benım sac dokulme problemım hıc olmazdı buseneye kadar neden oldugunuda anlamıyorum,sanırım sampuanların yanında olan sac maskelerı benım sacımı dokmeye basladı,sampuanla sacımı yıkadıktan sonra sampuanın maskesını kullanıyorm yumusacık yapıyor ve cabuk sekıl almasına elektırklenme yapmamasına sebeb oluyor cok memnunum,fakat bu maskelerın herzamn sacları doktugunu soylerler,sanırm benımde dove maskesı saclarımı dokuyor,arkadslar sızede bole yapıyormu sampuanların kremlerı yada maskelerı sacınızı dokuyormu,ben ne yapabılırım kullanmamalımıyım sızce,ayrıca bu camterebentını nsl kullanmamı onerırsnz badem yagıyla bırlıktemı ben dıplerıme surerek kullanmak ıstıyorm,ve nekadr bekletsem ıyı olur,cogu kısı aksam yapıp sabah yıkamayı tawsıye ettı tawsıyelerınıze ıhtıyacım var

arkadslar benım sac dokulme problemım hıc olmazdı buseneye kadar neden oldugunuda anlamıyorum,sanırım sampuanların yanında olan sac maskelerı benım sacımı dokmeye basladı,sampuanla sacımı yıkadıktan sonra sampuanın maskesını kullanıyorm yumusacık yapıyor ve cabuk sekıl almasına elektırklenme yapmamasına sebeb oluyor cok memnunum,fakat bu maskelerın herzamn sacları doktugunu soylerler,sanırm benımde dove maskesı saclarımı dokuyor,arkadslar sızede bole yapıyormu sampuanların kremlerı yada maskelerı sacınızı dokuyormu,ben ne yapabılırım kullanmamalımıyım sızce,ayrıca bu camterebentını nsl kullanmamı onerırsnz badem yagıyla bırlıktemı ben dıplerıme surerek kullanmak ıstıyorm,ve nekadr bekletsem ıyı olur,cogu kısı aksam yapıp sabah yıkamayı tawsıye ettı tawsıyelerınıze ıhtıyacım var

Canım benimde bi aralar her sene özellikle sonbaharda saçlarım dökülürdü..ben çamberentini şampuanıma katıp kullanmıştım hemen dökülmeyi durdurmuştu ben çooookkk faydasını gördüm o bakımdan hatta şu an yine şampuanımda var..bi de dove gibi market ürünlerini kullanmamanı öneririm..daha bitkisel şeyler kullansan belki daha iyi olur diye düşünüyorum..body shop, sebamed gibi şampunları önerebilirim ben memnun kalmıştım tabii sen saçının yapısına göre araştırıp almalısın..ama mümkün olduğunca market ürünlerinden kaçın derim..yerimseniben a.s

ewet haklı olabılırsın cnm fakat dove sampuanı bana ıyı gelıyo dokmeye sebeb olansa yanında kullandıgım aynı marka sac maskesı yada sac kremı oluyor,hangı sampuanı kullanırsam kullanıyım yanındakı sac krem yada maskesı ılla sacımı dokmeye sebeb oluyor neden olabır arkadslar sızede bole oluyormu,kuaforum aslında kımyasal maske kullanmamaı onerdı,fakat kullandıgımdada saclarım yumusacık ıpek gıbı oluyor,sızede aynı etkıyı yapıyormu sampuanların maskelerı arkadslar sızce bırakmalımıyım,ayrıca sıer cnm benım,camterebentını sampuana katarsam eger sacımdan kokusu hıc gıtmeyebılır dıe dusunuyorm o yuzden dıplerıme badem yagıyla bırlıkte masaj yaptıktan sonra sampuanla yıkarsam yagın kokusunu bırazda olsa gıderırım dıyorm,ayrıca sampuana nekadr koyuyuorsn tatlım yanında ekstra baska yagda koyuyormsn

benim kendimi bildim bileli saçlarım dökülüyo önceden takmıyodum çünkü saçım çoktu ama artık çok takıyorum çnkü saçlarım azaldı ve ne kullandıysamda olmadı çamterebentin şampuanlar haplar hafif azalıo dökülme ama yine tekrar çoğalıo şimdi 5gündür ibrahim saraçoğlunun bi yağ karışımını aldım aktardan onu deniyorum saçlarım çok yumuşadı parladı dökülme henüz kesilmedi ama 20 gün sonra hissetcekmişim inşşşşyerimseniben

ewet haklı olabılırsın cnm fakat dove sampuanı bana ıyı gelıyo dokmeye sebeb olansa yanında kullandıgım aynı marka sac maskesı yada sac kremı oluyor,hangı sampuanı kullanırsam kullanıyım yanındakı sac krem yada maskesı ılla sacımı dokmeye sebeb oluyor neden olabır arkadslar sızede bole oluyormu,kuaforum aslında kımyasal maske kullanmamaı onerdı,fakat kullandıgımdada saclarım yumusacık ıpek gıbı oluyor,sızede aynı etkıyı yapıyormu sampuanların maskelerı arkadslar sızce bırakmalımıyım,ayrıca sıer cnm benım,camterebentını sampuana katarsam eger sacımdan kokusu hıc gıtmeyebılır dıe dusunuyorm o yuzden dıplerıme badem yagıyla bırlıkte masaj yaptıktan sonra sampuanla yıkarsam yagın kokusunu bırazda olsa gıderırım dıyorm,ayrıca sampuana nekadr koyuyuorsn tatlım yanında ekstra baska yagda koyuyormsn
kesinlikle ekstra saç ürünleri alışma evresini gecirene kadar saçı döküyo ve çok yağlandırıyo ben kullanmıyorum saçın yumuşaması için içinde kimyasal maddeler varmış ve önemli olan saçı aslında yumusatmak değil çünkü saç yumuşayınca çok çabuk yağ yapıyo

canım dove un dediğin gibi belki şampuandan öte krem ve maskelerinden dökülme yaşıyo olabilirsin..ben body shopun bir saç maskesini kullanıyorum, görevli bayan maskeyi saç diplerine gelmeyecek şekilde saçlarına sür 3-5 dak. beklet öyle durula demişti..ve ben hep öle kullanırım..belki sen maskeyi saç diplerine de kullanıyo olabilir ve dökülme yaşıyo olabilirsin ve bu maske, krem gibi ürünleri sürekli yani sık sık kullanmamanı tavsiye ederim.ben maskemi ayda bir kullanırım o yüzden hiç problem yaşamıyorum..canım çam terebentin kesinlikle saçta koku bırakmıyor o konuda için rahat olsun..ben dökülme yaşadığım zamanlarda sadece şampuanımın içine (ama benimki bitkisel bi şampuandı) 1 kapak ç.terebentin koyup kullandım..badem yağı ile birlikte de haricen saçına sürüp bekletip sonra şampuanınla da yıkayabilirsin bu da bir yöntem..ama dediğim gibi koku açısından hiç sıkıntın olmasın hiç kokmuyo çünkü (hatta bende tam tersi ç.terebentin kokusuna bayılırım hihoyyyt - zevk meselesi tabiiki..) :enbuyukkk:

bitkisel şampuan kullananlar açısından çamterebentin kokusu sorun bencede olmaz çnkü tam bi btki kokusu bencede çok hoş çok doğallsüprizzzzz

ya arkadaşlar bir şey sorcam hani bu yağları kafamıza friksiyon yapıp yediriyoruz ya ,o şekilde ben de iğrenç dökülme oluyor normal mi sizlerde de oluyor mu?

ya arkadaşlar bir şey sorcam hani bu yağları kafamıza friksiyon yapıp yediriyoruz ya ,o şekilde ben de iğrenç dökülme oluyor normal mi sizlerde de oluyor mu?

canım zaten her durumda dökülüyo ama o durumda yağlı oluyo ve masaj esnasında daha çok dökülüyo ama takma çnkü o saçın kökü zayıflamış zaten masajla dökülmese tararken dökülcek benimde öyle oluyo zaten bi çok ürün zayıf telleri atıp yerine sağlıklılarını çıkarmaya yarıyo çamterbentini ben kullandığımda saç derim de hafif yanma ferahlık hissi olyodu şu an badem yağ ısırgan yağı ve sarımsak yağnı kullanıyorum ama hiç bir yanma yok :1rolleyes:

kısslar çam terebentinin kuru saçlarda kullanılmaz denmesine katılmıyorum.evet saçınızın kuru bir yapısı varsa tabiki biraz daha kurutabilir yaglı saçlarda bu açıdan kullanmak daha mantıklı gelebilir.ama benim saçlarım çok kuru ve 2 seneyi geçti kullanıyorum.dogru oranlarda kullanırsanız hiç bişey olmuyor.birazcık badem yagı koyup bu sorunu çok rahat çözebilrsiniz de zaten.

haftada 2 kezde şu karışım olan bakım yaglarından kullanınca inanın saçlarınız parıldıyor

Gerçekten çam terebentin çok iyi geliyor ama morali acayip bozmaktansa hem o zman daha çok dökülüyo ve canınıza tak ettiyse saçları kazıtıp öyle kullanmanızı tavsiye ederim.Eğer yapamazsanız çok kısa kestirin etkisi daha fazla olur bence uzun saçlı halinize göre..Hem uzun saçı tarayana kadar illa ki çok dökülüyo zaten.Benim bu yaşta çok ağzım yandı ve çareyi artık bu şekilde buldum.Allaha şükür gürleşti...Her gün de şampuanlıyorum ayrıca...

arkadaşlar denenmiş ve 3 gün içinde sonuç alınmış bir formül.çam terebentin,sarımsak yağı,badem yağı,ceviz yağı,yılan yağı hepsini cam kavanoza boşaltıp çalkalayın,saç boyama fırçası ile dip boya yapar gibi saç diplerine sürüp bone geçirip 3-4 saat bekletin .kavanozdaki karışım bitene kadar yapın.bu arada maliyeti 22 tl.süper

ben sampuanımın içine döküyorum çam terebentin yağını sürekli öyle kullanıyorum. yıkarken sanki ormandaymışım gibi hissediyorum kendimi kokusu çok hoşuma gidiyor.

X