kısslar çam terebentinin kuru saçlarda kullanılmaz denmesine katılmıyorum.evet saçınızın kuru bir yapısı varsa tabiki biraz daha kurutabilir yaglı saçlarda bu açıdan kullanmak daha mantıklı gelebilir.ama benim saçlarım çok kuru ve 2 seneyi geçti kullanıyorum.dogru oranlarda kullanırsanız hiç bişey olmuyor.birazcık badem yagı koyup bu sorunu çok rahat çözebilrsiniz de zaten.
selam
eczaneden bepanthene ve evigen aldım.acaba nasıl kullanmalıyım.tam olarak bilmiyorum.bilgilendiriseniz sevinirim.sevgiler...
Canım şampuanının içine 1 er tane kırabilirsin..bazıları daha çok kırıyolar ama ben pek tercih etmiyorum..gerçi ben bemiks diye bi ampul vardı onuda katmıştım.yani toplam 3 çeşit ampul ve 1 er tane kırmıştım.a.s
canım selam
sen şampuanına mı koyuyorsun badem yağını da
ben çam terebentini koyuyorum ama ikisini birden koyunca sanki saçım yağlı kalır diye düşünüyorum
canım friksion nası yapılıo ? :))Kullanım Önerileri : Saçlar için susam, fındık, ceviz ve badem yağıyla birlikte saça friksiyon yapılarak kullanılır. 200 ml. şampuan şişesine 25 damla konularak şampuanla birlikte kullanılabilir.
ßu 3 yağı mı karı$tıracagiz??
Uyarılar : Baz yağlar olmaksızın tek başına kesinlikle kullanılmamalıdır. Gözle temas ettirilmemelidir.
Baz yağLar derken? Tek ßasina kuLLanamaz mıyım ßunu $ampuaNLa ßeraßer....?
ßir de yıkadıktan sonra da uygulayaßiliyor muyuz??... nemLi saça mı, kuru saça mı yoksa ısLak saça mı daha uygun?
canım zaten her durumda dökülüyo ama o durumda yağlı oluyo ve masaj esnasında daha çok dökülüyo ama takma çnkü o saçın kökü zayıflamış zaten masajla dökülmese tararken dökülcek benimde öyle oluyo zaten bi çok ürün zayıf telleri atıp yerine sağlıklılarını çıkarmaya yarıyo çamterbentini ben kullandığımda saç derim de hafif yanma ferahlık hissi olyodu şu an badem yağ ısırgan yağı ve sarımsak yağnı kullanıyorum ama hiç bir yanma yok :1rolleyes:
canım kusura bakma biraz geç yazıyorum cevabı..
ben şampuanıma sadece çam terebentin koyuyorum ama badem yagıda koydugum oldu zaman zaman ama herzaman ihtiyaç duymuyorum badem yagı koymaya zaten bakım yapıyorum öncesinde saçıma ama koydugunda da öle düşündügün gibi yaglı olmuyor saçların bir nevi dengeliyor kurulugu...
slm arkadaşlar bende cam terebenti kullanmak istiyorum ama nasıl kullanmam gerekiyo buarada benim saclarım ince telli we kuru bana iyi gelirmi kuru saclı we ince telli olanlar kullanıyormu cwp yazarsanız cok sewinirim