Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Çam Terebentin Yağı kullananlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
suzimm bende kurutur die dedimm canımm ben daha cok uzaın istiyorum yaaaaaaaaa

Canım daha öncede Konuşmuştuk bunu daha önceki sayfalarda direk sürünce çamterebentinini tahriş ediomuş Badem yağıyla karıştırıp Sürüyolardı diplere arkadaşlar bende kullanmıştım bu yağı Şampuanımda bi etki alamadım sora badem yağıyla karıştırıp diplere masaj yaptım saç derimde bi ferahlık olmuştu ztn mentollü gibi bi kokusu var.. Ama uzamaya yönelik bi gelişim olmadı bendee kaydirigubbakcemile2

kızlar ben çamterebentini direk saçlarımın dibine sürüp masaj yaparak bir saat bekletiyorum daha sonra içine terebentin karıştırdığım şampuanla yıkayıp bol su ile durulayıp kurutuyorum hem uzatıp kepeklenmeyi önlüyor hemde daha canlı parlak ve yumuşak yapıyor tavsiye ederim bikaç arkadaş tahriş ediyor diyor ama bende tahriş yapmıyor :sm_confused:saçları çoğaltıp uzattığınıda bizzat kendimden biliyorum tavsiye ederim:CüvCüv:

kızlar ben çamterebentini direk saçlarımın dibine sürüp masaj yaparak bir saat bekletiyorum daha sonra içine terebentin karıştırdığım şampuanla yıkayıp bol su ile durulayıp kurutuyorum hem uzatıp kepeklenmeyi önlüyor hemde daha canlı parlak ve yumuşak yapıyor tavsiye ederim bikaç arkadaş tahriş ediyor diyor ama bende tahriş yapmıyor :sm_confused:saçları çoğaltıp uzattığınıda bizzat kendimden biliyorum tavsiye ederim:CüvCüv:

evet cnm dogru soluyorsun sampuana katmakla bı etkı olmaz ucucu bı urun cunku,dıplere masaj yapmak cok daha etkılı ayrıca badem yagı olayınada katılıyorm tek basına surdugunde cok kurutur badem yagla karıstırdıgınzda kurutması yogun olmaz cunku badem yagı nem maskesı ıcın kullanıolan bı yagdr,

ayrıca arkadaslar hıc bır yag sac uzatmaz bole bısey yok mantıklı dusunelım,sac canlı degıldr oludur,sac uzaması ıcten beslenmeyle olur normalde ayda 1 cm uzayan sac ıcten beslenmeyle anca en fazla ayda 2 cm uzar,ole ayda 4-5 cm uzayacak sacda yoktr bıkere tabıata ters bısey yanı,yaglar sadece bakım yapar kırık olusmasını onler yada nem maskesı yapar canlı parlak gorunmesıne ve dokulmeyı durdurur yagların etkılerı bunlardır,hıc bı yag sacı uzatmaz tekrar soluyormkı sac oludur uzayan sacda ıcten beslenmeyle olur,

Arkadaşlar ben Bale Sanatçısıyım. 46 yıldır bale yapıyorum. 4 yaşında başladığım dansçılık hayatım bundan 7 sene evvel tamamen Bale eğitmenliğine dönüştü. Ama saçlarımı topuz yapmaktan ve erken beyazladıkları için boyamaktan dolayı neredeyse saç kalmamıştı kafamda. İlk önce boyamayı kestim. Çünkü her türlü boya alerji yaparak beni hasta ediyordu. Saçımı boyadıktan sonra üç 3 gün midem bulanıyordu. Sonra saç diplerime çam terebentin uygulayarak dökülmeyi engelledim. Bir hafta süre ile diplerine sonra şampuana katarak. Ve bunu sürekli yaptım. Hiç bırakmadım. Boya yerine de sarışın olduğum için "youth hair" diye bir köpük kullanabildim. Saç kremi kullanmadım. Sabunla yıkayıp terebentinli şampuanla bitirdim. Şimdi saçlarım gençliğimdeki kadar çok değil ama belime kadar uzun ve gayet sağlıklı. Kesinlikle tavsiye ederim.. Sabun ve terebentin....

merhaba rakadaşlar.aranıza yeni katıldım.şampuanımın içine çam terebentin ve badem yağı kattım.bir süredir kullanıyorum.saçlarıma çok iyi geldi.kimyasal işlemlerden dolayı çok kötü olmuşlardı.ama şimdi banyodan çıkınca bukle bukle oluyorlar.hihoyyytherkese kullanmalarını tavsiye ediyorum.

arkadaşlar ben kullandım bi ara.sonra bıraktım.bende pek işe yaramadı uzun süre kullanmadım ondan mı bilmiyorum.uzun süre kullanınca işe yarııyo mu.birde ben şuan doktorun verdiği bir ilacı kullanıyorum.eğer kullansam bi zararı olur mu ikisini birlikte..

Ben kullandım
yaklaşık 3 aydır kullanıyorum memnunum saç dökülmem durdu ama bu seferrde kepek problemim varr yani 2-3 gün çok kepek oluyo anlamıyorum napmam laım

kıslar merhaba ben 2 yıldım kullanıyorum çam terebentini.kesinlikle çok memnunum.hatta doktor önermişti.çünkü çam terebentin şampuan içindeki zararlı maddeleri bir nevi nötürlüyormuş.
ama şampuan içine koyma oranında hata yaparsanız kepek,aşırı kuruma,tiftikleştirme gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz.o yüzdn şampuanın içine çok fazla koymayın çünkü çam terebentinin kurutucu bi özelligi var dogru oranlarda koyarsanız inanın çok faydası var.kepek için denemedigim şampuan kalmamıştı bi tek kerastase nin şampuanı kesmişti ama oda biraz tuzluya geliyodu.iki yıldır kalmadı sorunum.dökülmeyide durduruyo baya.sadece dogru ölçüde koyun şampuanınıza ve saç uçlarınıza krem kullanınki kurutmasın.

bu arada saçı dökülmesi sorunum vardı biraz kesti terebentin ama durmayınca doktora gittim meger demir eksikligive çinko eksikliği varmışsenağlama.nasıl becerdim bu işi bilmiyorum çünkü ikisida saç dökülmesinin en önceki iki nedenden biri. çinko hapı ve demir hapı kullanıyorum ve kafamı vuruyorum daha önce niye gitmedim diye saçlarım parladı dökülme durdu.inanılmaz mutluyumdelikafadulden.tavsiyem mutlaka aşırı dökülmelerde gidin doktora yeni saçlarınız çıkıcak inanın.

ben bugün aldım,satan kişi bana bunun şampuanını da önerdi,acaba çam terebentin şampuanını kullanan var mı??bir de 200 ml ye 25 damla denmiş bende ordan hesaplayarak 125 ml ye 15-16 damla koydum,umarım doz aşımı yapmamaışımdır:)bir de bir kapak tatlı badem yağı koydum.inşallah işe yarar.bu arada çamterebentin çok kötü kokuyomuş ya:))

Son düzenleme:

bende dün aktara gitim ve çamterebentin alıcaktım bana badem yagı ve sarmısak yagı ile birlikte kullanmamı söledi ben DFN GARLI zeytin yaglı şampuan kullanıyorum çok memnum zaten aktarda onu önerdi .çam kokusu var zaten durulamayı bol yaparsan kokusu gidiyo ne yapalım kel kalmaktansa bu kokuyu çekicez:)))

Ben çam terebentini aldım bir kapak şampuanıma karıştırarak kullandım ama pekte bir fark görmedim açıkcası.

kızlar tekrar yazıyorum üşenmeden

terebentin özellikle yağlı saçları olanlar için idealdir. normal ya da kuru saçlı kişilerde saçların kuruması, sertleşmesi gibi sorunlara yol açar. hele de siz normal ölçüden fazla koyarsanız hem saç deriniz tahriş olur, hem de saçlarınız çok kurur.

kuruluk şikayeti yaşarsanız 2-3 damla badem yağını duştan sonra saç uçlarınıza yedirebilir, ya da şampuanınıza terebentin ile badem yağı ekleyebilirsiniz.

aynı şekilde dfn garlı şampuan da yağlı saçları olan kişiler içindir. :1closedeyes:

çok haklısın tatlım bencede aynen öyle sositososito

canım dogru söylemişsin ölçü çok önemli... ama belirteyim benim saçım çok kuru bi saç ama 2 senedir düzenli kullanıyorum evet kurutucu bir özelligi var çam terebentinin ama dedigin gibi yag sürerseniz ki ben gliserin sürüyorum bi kaç damla saç uçalrıma banyodan sonra çok iyi geliyor.bir kaç yıkamada degil en az bi kaç haftadan sonra farkını görürsünüz bir yıkamada pek işey anlaşılmıyor.yerimseniben

kızlar bende golden lief şampuanının çam terebentinlisini kullanıyorum sizce nasıl? 4,5 kere kullandım ama daha bir faydasını göremedim lütfen kullananlar varsa birşeyler söylesinler veya sizce şampuanını kullanmaya devam ediyim mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…