- 30 Aralık 2007
- 25
- 0
-
- Konu Sahibi renkahenk
canım emın ol cok daha faydalı oluyor sampuana karıstırıncaama fazla faydası olmazki ... $ampuana karı$ıyo çnkü ....
arkadslar benım sac dokulme problemım hıc olmazdı buseneye kadar neden oldugunuda anlamıyorum,sanırım sampuanların yanında olan sac maskelerı benım sacımı dokmeye basladı,sampuanla sacımı yıkadıktan sonra sampuanın maskesını kullanıyorm yumusacık yapıyor ve cabuk sekıl almasına elektırklenme yapmamasına sebeb oluyor cok memnunum,fakat bu maskelerın herzamn sacları doktugunu soylerler,sanırm benımde dove maskesı saclarımı dokuyor,arkadslar sızede bole yapıyormu sampuanların kremlerı yada maskelerı sacınızı dokuyormu,ben ne yapabılırım kullanmamalımıyım sızce,ayrıca bu camterebentını nsl kullanmamı onerırsnz badem yagıyla bırlıktemı ben dıplerıme surerek kullanmak ıstıyorm,ve nekadr bekletsem ıyı olur,cogu kısı aksam yapıp sabah yıkamayı tawsıye ettı tawsıyelerınıze ıhtıyacım var
kesinlikle ekstra saç ürünleri alışma evresini gecirene kadar saçı döküyo ve çok yağlandırıyo ben kullanmıyorum saçın yumuşaması için içinde kimyasal maddeler varmış ve önemli olan saçı aslında yumusatmak değil çünkü saç yumuşayınca çok çabuk yağ yapıyoewet haklı olabılırsın cnm fakat dove sampuanı bana ıyı gelıyo dokmeye sebeb olansa yanında kullandıgım aynı marka sac maskesı yada sac kremı oluyor,hangı sampuanı kullanırsam kullanıyım yanındakı sac krem yada maskesı ılla sacımı dokmeye sebeb oluyor neden olabır arkadslar sızede bole oluyormu,kuaforum aslında kımyasal maske kullanmamaı onerdı,fakat kullandıgımdada saclarım yumusacık ıpek gıbı oluyor,sızede aynı etkıyı yapıyormu sampuanların maskelerı arkadslar sızce bırakmalımıyım,ayrıca sıer cnm benım,camterebentını sampuana katarsam eger sacımdan kokusu hıc gıtmeyebılır dıe dusunuyorm o yuzden dıplerıme badem yagıyla bırlıkte masaj yaptıktan sonra sampuanla yıkarsam yagın kokusunu bırazda olsa gıderırım dıyorm,ayrıca sampuana nekadr koyuyuorsn tatlım yanında ekstra baska yagda koyuyormsn
ewet haklı olabılırsın cnm fakat dove sampuanı bana ıyı gelıyo dokmeye sebeb olansa yanında kullandıgım aynı marka sac maskesı yada sac kremı oluyor,hangı sampuanı kullanırsam kullanıyım yanındakı sac krem yada maskesı ılla sacımı dokmeye sebeb oluyor neden olabır arkadslar sızede bole oluyormu,kuaforum aslında kımyasal maske kullanmamaı onerdı,fakat kullandıgımdada saclarım yumusacık ıpek gıbı oluyor,sızede aynı etkıyı yapıyormu sampuanların maskelerı arkadslar sızce bırakmalımıyım,ayrıca sıer cnm benım,camterebentını sampuana katarsam eger sacımdan kokusu hıc gıtmeyebılır dıe dusunuyorm o yuzden dıplerıme badem yagıyla bırlıkte masaj yaptıktan sonra sampuanla yıkarsam yagın kokusunu bırazda olsa gıderırım dıyorm,ayrıca sampuana nekadr koyuyuorsn tatlım yanında ekstra baska yagda koyuyormsn
ya arkadaşlar bir şey sorcam hani bu yağları kafamıza friksiyon yapıp yediriyoruz ya ,o şekilde ben de iğrenç dökülme oluyor normal mi sizlerde de oluyor mu?