Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben camterebentın dokulmeyı durdurduguna bızzat sahıt oldum kuaforumun tavsıyesıyle kullanmaya basladım gozle gorulcek degısıklıgı gordum anında durdurdu sac dokumunu,ama tek kotu yanı sacı cok kotu kurutuyo ee benımde kuru ztn sacım o yuzden kullanamıyorm bu aralar gene dokulmeye basladı saclarım sanırım sureklı sampuan degıstrmekten ve tabıkıde sac kremlerı,o yuzden bende camterebentıne baslıcgm ama sampuanla bı faydası olcagnı sanmam o yuzden dırek dıplerıme masj yaparak uygulamayı ıstıyorm nsl uygulasam ne katsam ıcıne nekdr beklesem arkadaslar
evet cnm dogru soluyorsun sampuana katmakla bı etkı olmaz ucucu bı urun cunku,dıplere masaj yapmak cok daha etkılı ayrıca badem yagı olayınada katılıyorm tek basına surdugunde cok kurutur badem yagla karıstırdıgınzda kurutması yogun olmaz cunku badem yagı nem maskesı ıcın kullanıolan bı yagdr,Canım daha öncede Konuşmuştuk bunu daha önceki sayfalarda direk sürünce çamterebentinini tahriş ediomuş Badem yağıyla karıştırıp Sürüyolardı diplere arkadaşlar bende kullanmıştım bu yağı Şampuanımda bi etki alamadım sora badem yağıyla karıştırıp diplere masaj yaptım saç derimde bi ferahlık olmuştu ztn mentollü gibi bi kokusu var.. Ama uzamaya yönelik bi gelişim olmadı bendee kaydirigubbakcemile2
ben bugün aldım,satan kişi bana bunun şampuanını da önerdi,acaba çam terebentin şampuanını kullanan var mı??bir de 200 ml ye 25 damla denmiş bende ordan hesaplayarak 125 ml ye 15-16 damla koydum,umarım doz aşımı yapmamaışımdır:)bir de bir kapak tatlı badem yağı koydum.inşallah işe yarar.bu arada çamterebentin çok kötü kokuyomuş ya:))
kızlar tekrar yazıyorum üşenmeden
terebentin özellikle yağlı saçları olanlar için idealdir. normal ya da kuru saçlı kişilerde saçların kuruması, sertleşmesi gibi sorunlara yol açar. hele de siz normal ölçüden fazla koyarsanız hem saç deriniz tahriş olur, hem de saçlarınız çok kurur.
kuruluk şikayeti yaşarsanız 2-3 damla badem yağını duştan sonra saç uçlarınıza yedirebilir, ya da şampuanınıza terebentin ile badem yağı ekleyebilirsiniz.
aynı şekilde dfn garlı şampuan da yağlı saçları olan kişiler içindir. :1closedeyes:
kızlar tekrar yazıyorum üşenmeden
terebentin özellikle yağlı saçları olanlar için idealdir. normal ya da kuru saçlı kişilerde saçların kuruması, sertleşmesi gibi sorunlara yol açar. hele de siz normal ölçüden fazla koyarsanız hem saç deriniz tahriş olur, hem de saçlarınız çok kurur.
kuruluk şikayeti yaşarsanız 2-3 damla badem yağını duştan sonra saç uçlarınıza yedirebilir, ya da şampuanınıza terebentin ile badem yağı ekleyebilirsiniz.
aynı şekilde dfn garlı şampuan da yağlı saçları olan kişiler içindir. :1closedeyes: