S
siris
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi renkahenk
En az 3 ay geçmesi lazım kızlar erkenden pes ediyorsunuz.Günde 100 tele kadar normal zaten.Saçlarımı ayda bir boyuyorum ne kırılma var saçımda ne kuruma ne incelme.Yalnız benim saçlarım yağlı.2 yıldır da çam terebentin kullanıyorum bir zararını görmedim.Kuru saçlı bi tanıdığım da kullanıyor bir sorunu yok sağlıklı saçları.Biraz sabredin sonucunu alırsınız.
yaa kızlar bende aldım çam terebentinden ama
bi türlü kullanmaya karar veremiorum
çok korkuorumm:1no2:
hem şuanda saçım dökülmüo
ben saçım çıksın istiorum gürleşsin istiorum
saç çıkartıomuuu bu sey:uhm:
:enbuyukkk:
canım terebentinin kapağı var ya, ondan bir kapak kadar koy, şampuanın kapağı değil, terebentinin kapağıyla 1 kapak.
inşallah canım, eğer saçların yağlıysa çok iyi gelecektir
ama normal ya da kuruysa bir kapaktan daha az koy canım
ben camterebentın dokulmeyı durdurduguna bızzat sahıt oldum kuaforumun tavsıyesıyle kullanmaya basladım gozle gorulcek degısıklıgı gordum anında durdurdu sac dokumunu,ama tek kotu yanı sacı cok kotu kurutuyo ee benımde kuru ztn sacım o yuzden kullanamıyorm bu aralar gene dokulmeye basladı saclarım sanırım sureklı sampuan degıstrmekten ve tabıkıde sac kremlerı,o yuzden bende camterebentıne baslıcgm ama sampuanla bı faydası olcagnı sanmam o yuzden dırek dıplerıme masj yaparak uygulamayı ıstıyorm nsl uygulasam ne katsam ıcıne nekdr beklesem arkadaslar
bende aldım çam terebentin ama hiç bi işe yaramadı hatta halşada kullanıyorum saçlarım hala dökülüyor.sadece biraz azalma oldu dökülmede oda saçlarımı kestirdiğimden dolayı diye sanıyorum.bence boşuna almayın
tatlım benım ben kotu bı zararını gormedım dedıgım gıbı dokulme proplemın var ıse kesınlıkle dıplere masaj yaparak uygulaman daha etkılı olur,eger sampuanına katarsan sadece faydasını gormesn cunku hemn yıkıyıcagın ıcın hıc bı yararını gormessn sen bıde benı dınle bak dedıgıme katılıcaksn gercekten bırebır uygula sac derısıne 1-saat beklet sıcak ortamda hızlı nufuz etsn sonra yıka,gercekten anında dokulme duruyo anında durmasada 2.uygulamada kesın duruyo,ama dedıgım gıbı tatlım sacı coook kurutuyo ama sac dokulme proplemın varsa kurutmaya katlan derım dokulme durunca nem maskesı uygularsın yumusaklıgına gerı kavusursn,ama gercekten dokulme gıbı sorunun varsa sampuanla tawsıye etmıyorm faydasını hıc bı sekılde gormessn:1hug:tatlım ama direk uygulasan daha kötü olur bencee.. :1no2:
ben şampuanıma bi korkuyla kattım ama hiiç bişey olmadı saçlarım gayet yumuşak kolayca taranıo kokusuda cok hafif kalıoo Şeniz :sm_cool: