Callanetics Egzersizleri

bende akşam yaptım ama slimi yapamadım yorgundum bi türlü toparlanamadım ama call ı yaptım çok şükür.bilgemada sana özelden mesaj attım bi bakarmısın?

selam kızlar
Ben de yapmak istiyorum callenetics
yazılanları okuyunca çok heyecanlandım. dukan diyeti yapıyordum bugün midemin ağrısından ölmek üzereyim bu yüzden daha hafif diyetle callanetics yapmayı uygun görüyorum. videolarınızı nereden indirdiniz bana mesaj olarak atabilir misiniz kızlar?

melina merhaba öncelıkle hosgeldın ben 2 gun oldu baslıyalı oram buram agrıdan öluo faydasını gordum resmen canım acıo agrıyor heryerım ...faydasını gordum derken 2 günde degıl tabıde acıdıgını hesaplarsam kasların yaparken bıle hıssedıon .....kesınlıkle öle zorlu dietlerden yana degıl bu callanetics supe bısı zevklıde harıka ya cok mutlu ve umutlu basladım callan teseyı gorunce sende cok sasırcaksın bende video var sype falan varsa ordan atabılırım msnden falan gnderılmıyor cok denedım arkadslarımda ıstedı ama yada google dan callanetics 10 yaş 10 gün videsonu ındırebılırsın cogu sıtede var toplamda bır saatlık bır vıdeo ızleyıp yaparsan anlıcaksın kadın herseyı detaylı anlatark yapıo keısnlıkle baskla derım

teşekkür ederim canım hoşbulduk
yarın sabah ilk işim ölçülerimi alıp kaydedicem ve başlıcam callanetics'e.
hatta bu akşam başlıcam ama ölçülerimi yarın alıyım. reglimin 3. günündeyim hala şişim ve deli gibi tatlı yiyorum
çok hevesliyim ama incecik olucam inşallah :82:

Yaşasın Callan teyzeeee
bu nasıl bi şey yaa! bacaklarım titredi
30 dk lesslie ile yürüdüm sonra hemen callan'e başladım bazılarında zorlandım 100 yapamadım ama olsun bu daha ilk günüm
umarım incecik sıkı bi şey olurum
her yerimden terler aktı hufff
yarın ölçülerimi alıp buraya yazıcam. hadi bakalım hayırlı olsun
21/1

hoşgeldin melina.bize katıldığına sevindim.3 kişi olduk şimdi.bilgemada sen nasılsın yaptınmı slim ve call?

hoşgeldin melina.bize katıldığına sevindim.3 kişi olduk şimdi.bilgemada sen nasılsın yaptınmı slim ve call?

rukiye dün ben ara verdim ama hani 6 gün yap 1 gün bırak arasıydı bugun devam ya ben slim ile hıc baslamıom dırek klasık cal yapıom toplam 1 saat falan sürüo video zaten walla dun ara vermeme ragmen bacaklarım et kesmiş sanki

ismim ada direk ada diyebilirsin rukiye ( ve arkadaslar )

tamam canım.bende nerdeyse bırakıyodum ama çok şükür yaptım.bi gün ara verince sorun değil 48 saati geçmemeliymiş.ama o bi günlük aradan sonra vücuttaki incelme ortaya çıkıyomuş.yaparken belli olmuyo aralarda belli oluyo diyor yapan arkadaşlar.slimi bende bi gün yapıyorum bi gün yapamıyorum.zaten peşpeşede çok zor oluyo ayrı saatlerde yapmak lazım.

Günaydın kızlar
hoşbulduk hoşbulduk ben bu callan teyzeyi çok sevdim valla. gece bacaklarım çok ağrıdı ama tatlı bir ağrı bu sabah ölçülerimi aldım. bakalım ne kadar incelicem çok heyecanıyım
geçen haftadan bu güne 3 kilo almışım ama reglim diye şişkinlik olduğunu düşünüyorum. gerçi baya tatlı yedim. ama bugünden itibaren hafif bir rejime başlıyorum.
ölçülerim;
göğüs:91
bel:77
göbek:83
kalça:100
üst bacak:58
alt bacak:39

birsürü kişiyiz ya çok sevindim

rukişşş araya haftasonu gırıo bak yılmak yok ....düşünsene yapmazsan pztesi hangi yüzle buraya gelip yazıcaksın utanç verici olmazmı..... insan buraya size mahcup olcak die yapıo walla supe oldu burdan takibimiz arkadasım

mellina senı tebrık ederım güsel popo sımsıkı bacaklar ıncecık bel düşünsene insan böle birşeyi yapmaya nasıl üşenir yaaaa

evet Ada'cım valla hiç üşenmeden yapıcam zaten çok sevdim hiç sıkmıyor hemen bitti ben anlamadım ne zaman geçti 1 saat.
bu arada benim adım da Melike

çok haklısın canım.hem üçüncü gün dördüncü gün derken hadi okadar yaptım 21 e bari tamamlayım diyosun.söz verdik artık bırakırmıyım

bende indirdim videoyu hatta bu gün yaparsam 5.saatimi yapmış olucam ama bayağı zorluyo bide zorlama yok diyo ama ben pek yapamıyorum bide merak ettiğim bişey var bacak esnetmede ayağını bara koyuyo ya benim dizler bükülüyo ister istemez sizde oluyomu öyle

evet canım başlarda oluyo sonra alışıyosun ama tam dümdüz olmuyo.zaten callan teyzede başlarda bükülmesi normal diyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…