- 16 Haziran 2009
- 198
- 0
bende akşam yaptım ama slimi yapamadım yorgundum bi türlü toparlanamadım ama call ı yaptım çok şükür.bilgemada sana özelden mesaj attım bi bakarmısın?
pazartesi ben de tekrar başlıyorummm
bana da yer var mııı
hoşgeldin melina.bize katıldığına sevindim.3 kişi olduk şimdi.bilgemada sen nasılsın yaptınmı slim ve call?
rukiye dün ben ara verdim ama hani 6 gün yap 1 gün bırak arasıydıbugun devam ya ben slim ile hıc baslamıom dırek klasık cal yapıom toplam 1 saat falan sürüo video zaten walla dun ara vermeme ragmen bacaklarım et kesmiş sanki
ismim ada direk ada diyebilirsin rukiye ( ve arkadaslar )
memnun oldum melikecim :13:evet Ada'cım valla hiç üşenmeden yapıcam zaten çok sevdim hiç sıkmıyor hemen bitti ben anlamadım ne zaman geçti 1 saat.
bu arada benim adım da Melike
rukişşşaraya haftasonu gırıo bak yılmak yok ....düşünsene yapmazsan pztesi hangi yüzle buraya gelip yazıcaksın utanç verici olmazmı ..... insan buraya size mahcup olcak die yapıo walla supe oldu burdan takibimiz arkadasım
bende indirdim videoyu hatta bu gün yaparsam 5.saatimi yapmış olucam ama bayağı zorluyo bide zorlama yok diyo ama ben pek yapamıyorum bide merak ettiğim bişey var bacak esnetmede ayağını bara koyuyo ya benim dizler bükülüyo ister istemez sizde oluyomu öyle