Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar meraba ben 2 haftadır silim in 6 yapıyorum basenlerim,kalçam küçüldü,bacaklarım inceldi,selülitlerim yok denecek kadar azaldı,göbeğim yok oldu çok fazla yememe rağmen diyet yapmamama rağmen 3 kilo verdim.artık utanmadan bikini giyebilecek durumdayım.hani şu baby donlar var ya onu giymek için çok güzel kalça ve bacakların olması gerekiyor artı onuda utanmadan giyebilyorum.
kesinlikle tavsiye ederim.değişime inanamayacaksınız.cm cm ölçmenizede gerek yok aynanın karşısına geçip kendinize bakmanız değişimi görmenizi sağlayacaktır.
kızlar meraba ben 2 haftadır silim in 6 yapıyorum basenlerim,kalçam küçüldü,bacaklarım inceldi,selülitlerim yok denecek kadar azaldı,göbeğim yok oldu çok fazla yememe rağmen diyet yapmamama rağmen 3 kilo verdim.artık utanmadan bikini giyebilecek durumdayım.hani şu baby donlar var ya onu giymek için çok güzel kalça ve bacakların olması gerekiyor artı onuda utanmadan giyebilyorum.
kesinlikle tavsiye ederim.değişime inanamayacaksınız.cm cm ölçmenizede gerek yok aynanın karşısına geçip kendinize bakmanız değişimi görmenizi sağlayacaktır.
canım ben onu denedin eklemlerim çatırdadı yaparken, bir de dizlerim çok ağrıdı, onun için sildim hatta baya da bir sinirlendim, sen nasıl dayanıyorsun ya, benim dizlerimde mi problem var acaba, bana biraz tehlikeli geldi hareketler, sen böyle yazınca yeniden denemek istiyorum ama korkuyorum
bu egzersiz nasıl bişey?sorunum sadece göbek ve bel çevresinde ona etki eder mi ?
bu egzersiz armut vücutlarda etkiliymiş.daha çok bacak çalıştırıyor sonuna doğru biraz karın çalıştırıyor.2.level da karın hareketleri daha fazla ve daha etkili.3.ye daha gelmedim bilmiyorum.sende yorumlara bi bak istersen.ama sana tavsiyem great body nin karın hareketleri var silim in 6 yı yaptıran debie ve tony yaptırıyor 10 dk ve çok güzel.
bu egzersiz armut vücutlarda etkiliymiş.daha çok bacak çalıştırıyor sonuna doğru biraz karın çalıştırıyor.2.level da karın hareketleri daha fazla ve daha etkili.3.ye daha gelmedim bilmiyorum.sende yorumlara bi bak istersen.ama sana tavsiyem great body nin karın hareketleri var silim in 6 yı yaptıran debie ve tony yaptırıyor 10 dk ve çok güzel.
Slim in 6 yı yaparken dizlerin ağrıması genelde çömelme hareketinde dizlere baskı yapmanızdan oluyor. Onun yerine sadece kalçanızı indirerek ve ağırlığı oraya vererek yaparsanız, sırtınızı düz tutarak o ağrı oluşmayacak. Benim anladığım kadarıyla da debbie dizlere yüklenmeyin diyor zaten..Kalçadan indirip kaldıracaksınız vücudu..Yanlışım varsa düzeltin ama ben o şekilde yapıyorum.. Yaptıkça çok seviyor ve bırakamıyorsunuz, çok güzel bir tempoda yapılıyor.. Tam fazlalıklara ölüm şeklinde
canım araştırdım ama great body'e dair pek bişey bulamadım.bana özelden link atarmısın zahmet olmazsa?
selamlar callan maceramdan sonra slim in 6ya başladım dün gerçekten yorucuymuş
önce 20 dk leslie sonrada start it up yaptım
snowflake slim in 6 die topik açalım mı :)
tamam canım ben açarım ben henüz düzenli yapmaya başlamadım pzt bi kere yaptım baya etkili olucak sanırım sonrasında yapamadım haftaya tekrar başlıcam hergün yapınca sauyfayıda açarım diom ya da sen paylaşımda buluncaksan açayım hemen :)açalım canım sen açabilirmisin nasıl açılıyor bilmiyorum.
silim yapanların dikkat etmesi gereken şey squat yaparken kalçayı dışarı çıkararak sanki arkada hayali bir sandalye varmışda oturacakmış gibi çömeleceksiniz.püf noktası çömeldiğinizde dizler ayak parmaklarını geçmeyecek.ancak ozaman dizlere yüklenmeden kalça ve basen çalıştırıyor.benim vücudum giderek daha da güzelleşiyor.keşke bunu daha önceden bulup uygulasaydım.şimdiye kadar basenlerime,selülitlerime boşu boşuna katlanmışım.bence herkes bunu yapmalı.
ya kızlar ben de 2 aydır yapıyorum ama sadece göbekten 4 belden 2 cm inceldim.kalça ve bacaktan zaten sorunum yok o yüzden iki gündür kalça ve bacak hareketlerini yapmıyom onun yerine iki kat karın hareketi yapıyorum.ablama da sölemiştim o 2 haftada bel ve göbekten 3 cm inceldi.ben niye böleyim bilmiyorum.bakalım inş bu şekilde daha hızlı sonuç alırım :uhm: