Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ölçülerimi aldımda bende tam olarak nerden alınıo bilmiorum,ama göbek deliği hizzasından bel ölçümü aldım ben....
arkadaşlar bel ölçüsünü alırken göbek deliğinin en üstü yani belin en ince yerinden ölçü almamız gerekiyo.kalça ölçüsü alırkende kalçanın en geniş yerinden yani kalça kemiğinin etrafından almak gerekiyo diye biliyorum.umarım yardımcı olmuşumdur.
teşekkürler rukiye..opuyorumnanaktan
rica ederim canım.nezamandan beri yapıyosun callı?bende başlamak istiyorum ama motivasyon gerek.burda kaç kişi yapıyo acaba?
Başla başla... Sıcak mıcak etkilemiyor valla. Eğer herhangi bir rahatsızlığın yoksa (kalp, tansiyon vs) gibi hiçbir şey olmaz. Ben oruç tuttuğum halde yapıyorum. Bahane yok arkadaşlarrrr sıkılaşacağız, taş gibi olacağızzzz :lepi: hihoyyyt
Allaha şükür herhangi bir rahatsızlığım yok ama kansızlık var bende o yüzden aşırı halsizlik oluyo birde sıcak eklenince hepten yıkılıyorum.yoksa hemen başlamak istiuorum.banada destek olun beraber incelelim.:teselli::
Pekmez takviyesi falan alıyor musun? Kansızlık halsizlik yapıyor gerçekten de çok fena... benneyaptımki
aslında kilo alırım korkusuyla o tür takviyeler almıyorum.çünkü emzirme döneminde kullandım çok kilo aldım.