Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar ben aramaya yazıorum ama callanın videolarını bulamıyorum. bunun cdsi falan yok mu? bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
callan yapıp da göbeğinden kurtulan var mı? benım sorunum sadece göbekte. bacaklarım zaten ince, popomda da fazlalık yok, iyice yok olmasın :)[
soruların şu kısmına cvp vereyim.göbeğe etkisi oluyor.ben de senin gibiyim kalçam yeterince sıkı olduğu için herhalde hiç küçültmedi sadece daha da kaldırdı.ama göbeğe ve yan yağlara baya etkisi var.gerçi ben artık yapmıyorum
merhaba
ben normalde tibet hareketlerini yapiyorum ve oldukca etkisini gördüm.Buradaki hareketleri de yapmak istiyorum. yalniz zaten zayif oldugumdan incelmek istemiyorum.bu hareketlerin daha da zayiflatmasindan cekiniyorum. Sadece göbegim biraz var ve ondan kurtulmak istiyorum.buna yönelik faydasi olacagini düsünüyorum.yalniz linkleri indirmek icin epey baktim ama o kadar cok sayfa varki hepsini okuyamadim ve link göremedim.özelden mi gönderiliyor? yardimci olabilirseniz cok sevinirim .
merhaba
ben normalde tibet hareketlerini yapiyorum ve oldukca etkisini gördüm.Buradaki hareketleri de yapmak istiyorum. yalniz zaten zayif oldugumdan incelmek istemiyorum.bu hareketlerin daha da zayiflatmasindan cekiniyorum. Sadece göbegim biraz var ve ondan kurtulmak istiyorum.buna yönelik faydasi olacagini düsünüyorum.yalniz linkleri indirmek icin epey baktim ama o kadar cok sayfa varki hepsini okuyamadim ve link göremedim.özelden mi gönderiliyor? yardimci olabilirseniz cok sevinirim .