- 22 Ekim 2009
- 58
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hotfile callanetics yazın google a linki çıkar, ordan indirebilirsiniz.lütfen bana yardımcı olabilck kimse yok mu ya????bilmiyorumkismile
Bir de arkadaşlar sırtımda hafif bir kamburum vardı,inanırmısınız 1 haftada nerdeyse tamamen yok oldu.Ayrıca kollarımın üst kısımları ve omuzlarımın da küçüldüğünü bugün farkettim.Yapan arkadaşlara bir sorum olacak.Acaba 6 gün yapıp mutlaka 1 gün ara vermek zorundamıyız?Yoksa hiç ara vermeden de yapılırsa bir mahzuru varmıdır?Sorularımı cevaplandırırsanız sevinirim.
merhabalar
öncelikle kendimden bahsedeyim.24 yaşındayım.2 yıllık evliyim.2 yıl önce 51 kg ile evlendim.evliliğimin ilk 8 aydında 14 kg aldım.
diyet ile 61 kg kadar düştüm.ama geri aldım.şuan 64,5 kg yim ve göbek sorunum var. senağlama
birkaç ay önce arkadaşımın tavsiyesiyle 2 hafta kadar Callanetics yaptım.2 hafta sonrası göbekten 10 cm inceldim.her gece yatmadan önce ve kardiyo çalışması ile birlikte yapıyordum.sonuçtan çok memnundum.ama devam edemedim.
bugünden itibaren tekrar Callanetics yapmaya karar verdim.hergün yaptığımda buraya yazacağım.
evlilik yıldönümüme 1 ay kaldı.
21 setten sonra şu göbekten kurtulmak istiyorum.
bugün itibariyle ölçülerim şöye:
boy:1,58cm
kg:64,5
göbek çevresi:95 cm
basen:105 cm
kızlar desteklerinizi bekliyorum.
ben bugun 8.yi tamamladim ama hic bi degisim olmadi ölcülerimde yanlis yapiyor olabilirmiyim acabaama gösterdigi gibi yapiyorum aslinda:sm_confused:CADIARZU
ben bugun 8.yi tamamladim ama hic bi degisim olmadi ölcülerimde yanlis yapiyor olabilirmiyim acabaama gösterdigi gibi yapiyorum aslinda:sm_confused:CADIARZU