Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
call 20/21 bitti yarın son gün
sora bida başlıcam:)
ban bulamadim alt yaziyi linki varsa özelden atabilirmisin rica etsem tesekkür ederim cevabin icin
kızlar ben tekrar dan spora başlayım diorum callanı yapmayı düşünüom birde tibetin gençlik iksiri hareketlerini yalnız yapan arkadaş tibet hareketlerinin göğsünü büyütüğünü yazmış bende büyüsün istemiorum
callanaı yapan arkadaşlar önden lesilie yapıomusunuz ben daha önce sonuç alamadım artık incelmek istiom ama nasıl yapmam lazım sadece callan mı önden leslie sonra callan mı?
kilo vermek için leslie ve callan sadece şekillenmek için callan. hareketleri doğru yapmak çok önemli, ben mesela kilo fazla vermediğim halde selülitlerim %85 oranında callan sayesinde azaldı.
ben baya yaptım bir fark göremeyince bıraktım tekrar başlayım istiorum callana ilk 21 yapıp sonuç alanların nasıl yaptığını merak ettim ben toplamda 15-20 arası yaptım ama aralıklı off çok kafam karıştı
Yaklaşık 1 haftadır hareketleri yapıyorum.Kesinlikle sırtı inceltiyor ve kalçayı sıkıştırarak toparlıyor.Ancak şimdilik göğüste pek bir küçülme olmadı.Platesin lastikle yapılan göğüs hareketleri göğsü küçültüyormuş.Göğüs için ayrıca onu yapmayı düşünüyorum.