Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar listeyi de yaptık.bi de ara verdiğimiz günler ölçünelim değişiklikleri yazalım daha bi motive oluruz.değişme yoksa yazmayın heeeeeee unuttum ayağına yatın :jeyyar:
3/21 bugün yapıldı :)
bişi sorcam kızlar, hani şu bara tutunulan bi ayagı kırıp diğer ayagı arkaya aldığımız pelvisi one doru koyduğumuz kalça hareketi var ya, ben onda koltuğa tutunuorum olmuo masaya tutunuorum olmuo elimden destek alıorum olmuo, yani yaparken kalca bacak kısmımda dier harketlerdeki gibi calistigini hissetmiorum, siz nası yapıosunuz bana bi yardim edin lütfen
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
yalnız arka sayfaları okumak bu kadar mı zor bu kadar mı araştırma yapmak zor gelio anlamıyorum herkes link istio biraz araştırsanız bulacaksınız
google'a "sende zayıfla callanetics türkçe dublaj" yazın ilk çıkan siteye girin en son hali orda var
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
yalnız arka sayfaları okumak bu kadar mı zor bu kadar mı araştırma yapmak zor gelio anlamıyorum herkes link istio biraz araştırsanız bulacaksınız
google'a "sende zayıfla callanetics türkçe dublaj" yazın ilk çıkan siteye girin en son hali orda var
bırakma kuzum call hepsinden etkili.kaydirigubbakcemile2aslında bırakmaya gönlüm razı değil ama leslie 5 mil yapıyorum bir saat o sürüyo bir saat de callan sürünce günde iki saat,bebek olunca bazen bırakasım geliyo işte kararsızım,ebru şallıyla pilates yapıyordum ama callan daha etkili diye ona başladım bilmiyorumki ne yapsam
3/21 bugün yapıldı :)
bişi sorcam kızlar, hani şu bara tutunulan bi ayagı kırıp diğer ayagı arkaya aldığımız pelvisi one doru koyduğumuz kalça hareketi var ya, ben onda koltuğa tutunuorum olmuo masaya tutunuorum olmuo elimden destek alıorum olmuo, yani yaparken kalca bacak kısmımda dier harketlerdeki gibi calistigini hissetmiorum, siz nası yapıosunuz bana bi yardim edin lütfen
kız ölçülmeyelim moralimiz bozulursa yapmayı bırakırız iyi olmazeyvahedigeldismilekızlar listeyi de yaptık.bi de ara verdiğimiz günler ölçünelim değişiklikleri yazalım daha bi motive oluruz.değişme yoksa yazmayın heeeeeee unuttum ayağına yatın :jeyyar:
hihoyyyttebrikler canım.bırakmak yok.bende birazdan 7. yapıcamÇok üzgünüm çoookbende yapmaya karar verdim çünkü bugün ölçtüm ve hızla inceldiğimi gördüm
ölçülerini merak etttim bizede söle yawwww :))) nolurrrrrrrrrrrbende yapmaya karar verdim çünkü bugün ölçtüm ve hızla inceldiğimi gördüm
canım ama senin gibi kaç kişi gelio buraya bilionmu cevap versen dert vermesen dert ilk başları değil sonlara baksan bulurdun yine yeni yeniden yazıp duruozcanım 1000 üstünde mesaj var ya, hepsini nasıl okuyalım, bu arada bilgi için teşekkürler aynen dediğin gibi --- "sende zayıfla callanetics türkçe dublaj" yazın ilk çıkan siteye girin--- yazılsa ilk mesaja, en azından yeni araştıranlar tekrar tekrar sormaz aslında:hulya:
heheheh helal olsun hemen indir listeye koşşşş :)))))) sonlardan oku biraz bakalım görcen mi ?hayır tabiki zor gelmiyo.. ben baştan baya bir sayfa okudum ama herhangi bir şey göremedim. ama size cevap yazmak zor gelmiş anlaşılan.. neyse 5 kelimelik elinizi yordunuz helal edin hakkınızı...
canım ama senin gibi kaç kişi gelio buraya bilionmu cevap versen dert vermesen dert ilk başları değil sonlara baksan bulurdun yine yeni yeniden yazıp duruoz
bu arada ben 800 küsür sayfa okudum bilgine çünkü odudukça yeni şeyler öğreniosun