- 28 Ocak 2009
- 7.804
- 88
hareketleri yanlış yapıosundur canım türkçe callanı indir bir bak :) önce hareketleri öğren sonra yap ağrı olunca ara ver tekrar başlayaa bana cok zor geldi kızllaaaaaaaarr... sırtım boynum cok agrıdı.. ilk egzersizlerden sonra gözüm karardı bayılcak gibi oldum resmen... :S durdum biraz inat ettim devam ettim ama sırtım cok agrıdı boynum da... hareketleri 100er defa yapamadım bile... sonlara dogru da aagrım cok olunca bıraktım.. bi yanlıslık var bu işte bu kadar agrıtmaması lazımdı... ben yanlıs bıseyler yaptım herhalde...
ben dün ölçtüm kendimi regl döneminde olduğum için önceden ölçemedim gerçi daha önceki ölçülerimde var :)))canım senin bu işte bir tuhaflık var.bi arkadaşım daha söylemiş.evet kaslar şişiyior ama bu ilk 10 gün içinde falan oluyor.hTTA İNSAN ZAYIFLAMAK YERİNE KİLO ALDIĞINI düşünüyor.ama 21 günün sonunda senin mutlaka çözüm almış olman gerekiyor.peki cidden hiç mi fark yok.kıyafetlerinde falan belli oluodur.
eğerki cidden hiç değişme yoksa yanlış yapıyor olabilirsin.
ooo listemiz yapılmışhihoyyyt
ben bugün 3. yapcam öğleden sorayı bekliyorum:lepi:
kızlar bide başlarken mutlaka ölçülerinizi alın.tartılın.21 günün sonunda farkı bilelim değilmi.
canım ilk defa yapıyorsun.zorlanman çok doğal.zaten call teyzede dio ilk 3 gün ağrılar olur.benimde ağrıyor şuan.ama 3,4 gün sonunda hala şiddetli ağrılardan yapamıyorsan ya yanlış yapıyorsundur ya da sorunun olabilir.dikkat et derim.ilk günler harreketleri 100 defa çıkaramamanda normal.mümkün olduğunda yapabildiğin yere kadar yap.bide hareketlere kadının söylediklerine dikkat et.kolay gelsina.s.
aresle uğraşma canımmm sende zayıfla yaz bide türkçe dublaj callanetics yazşimdi ares'te buldum bir buçuk saatlik bir video onu indireceğim ve çok merak ediyorum
çıkan siteye gir link veremiom orda var :)
bence 2sini bir yapıp yorma kendini callan yap sadece platesden daha etkili sonuçta :)ben pilates de yapıyorum callanetics yaparken pilatese devam edilebilir mi acaba bilgisi olan var mı
kızlar bugün dışarı çıktım kıyafetlerimde bollaşma hissettim.hatta mide kısmı içeri çöktü resmen ama o kısmı ölçmemiştim maalesef.callan teyzenini dediği doğruymuş önce üst kısımlar gidiyor e bendeki göbekte bildim bileli var öle hemen gitmez.nasıl moral veriyorum kendime ama a.s yarın akşam ben de listenize girecem.hareketleri bi daha gözden geçircem bu arada
yaaaaaaa hadi bakalım bekleriz yarın :)))