Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin aramıza canım listeye girdin bile younluktan takip edemiorum amabeni de listeye ekleyin kizlar
bugün 1.sini yapcam nolur birbirimize destek olalim yoksa ben üsengeçlikten yapmiorum
bi de moonshine en çok yapan galiba? acaba fark gördün mü moonshine
hepinize cok teşekkür ederim
yılmak pes etmek yok devammmmmkizlar ben hala 10 yapicam yaaaaaa. iki gündür iyi degildim aksattim bu gece yapacagim insallah.
ben akşamları müsaitim 11-12 gibi yapıyorum canım anca zaman kalıo uykumdan çalıommrb kızlar bende aldım videoları başlıycm ama günün hangi saatinde yapmamız lazım fikri olan varmı
ya inanırmısın bende ölçüm biraz artmış gibime geldi kilomda arttı sanırım neden şiştim böle anladım ama devam ediom yılmıcammmm bu sefer tamamlıcammm 21ekızlar ben bugün 5. yaptım.ya ben resmen şiştim:))sizdede olmuşmuydu ilk hafta ya
oyyyy şahane azmime azim kattı :)kızlar bugün eşimin kuzeni bana zayıfladığımı söledi demek ki farkediliyormuş ya :dance: 21i bitireli 4 gün oldu ve ben hala başlayamadım.ama yarın başlıyorum.magrenta ekle beni.19 nisan pazartesi nepertes 1/21
tebrik ederim canım yapmışın ama 2 gün ara vermemeya çalış herlkes öle dio ya bende diim dedim hehehehtebrikler :lepi: sen simdi ikinci 21 e basliyosun demi ?
ben bugün 10/21 yaptim
harikasın canım ama 2 21de süpere geçmek kasmazmı hareketleri tamamıyla yapabilio olman lazım süpere geçmek içinevet canım 4 gün yapmayınca sırt ağrılarım yine başladı.sırt kaslarım iice gelişmeden bırakamıcam anlaşılan.bu 21i bitirdikten sonra da süpere geçmek isityorum
kızlar son durum ne
beni sifirdanmi baslattin kiss, arada versem ben saymaya devam ediyorum belkide o yüzden 21 li listeye uymuyorum. ama ben zaman zaman ara vermenin daha etkili oldugu görüsündeyim. Benim yaptigim sayilmiyorsa listeden cikayim , ben öyle tek tek sayarak geleyim arkanizdan :)
Ben bugün 18/21 yaptım.ama regl dönemim bu yüzden hiç ölçülmeye niyetim yok.azimle devam ediyorum inşallah inceleceğim.
hehe yanlış yazmışım canım olcak o kadar düzelttim hemen :)listeyi ilk okudugumda 1 ve 2 gördüm ama simdi tamam canim.
eklerim hemen canım :)))) valla daha boş biri varsa o yapsın benim işte böle ite kaka bu kadar oluo :)magrenta beni yazmamışsın p.tesi nepertes 1/21.bi de ocak ayına göre düzenlemişsin listeyi şimdi farkettim naniknanik
süpoersin canım aman dikkat stepperda çok yorma kendini :)))merhaba kızlar
2.yi yaptım bugün, karnım felaket ağrıo. Umarım bu sefer pes etmicem :)
bi de callenetics den once 30 dk stepper yapıorum, sora callan yapıorum.
hep beraber yaza süpper gireriz inşallah kaydirigubbakcemile5
kızlaarrrr yaktınız beni yaaa
her yerim yanıyor sanki
hareketler çok güzel ama ben hiç birini ne tam yaptım nede sayılarına yetişe bildim
onlar elli yapıyr ben on yaa üzüldüm cidden normalmi ilk durumlarda
şu kiloları bir vereyim birdaha yemek bile yemiycm yaa
nedir çektiğim?mafoldumben
call teyte kaç kilodur kiiiii?akannehir
merhaba kızlar, diyet ve spor topiklerinde hem bundan söz ediliyor ama nerden indirilceği hiç bi yerde yazmıyor
ne diye aratalım nette 10 Years Younger in 10 Hours diye bişey var ama sizin yaptığınız bu mu
ne diye aratayım ki siizin yağptığınız çıksın karşıma
yardımcı olursanız çok sevincem, yada linkin başını yazıverin ben sonunu bulurumkaydirigubbakcemile3
evet kuzum bizim yaptığımız o.o şekilde arat.sende zayıfla da var linkleri.türkçe dublajlı indir.yazıyor zaten orda.kolay gelsin