Callanetics Egzersizleri

beni de listeye ekleyin kizlar :KK70:

bugün 1.sini yapcam nolur birbirimize destek olalim yoksa ben üsengeçlikten yapmiorum :KK43:

bi de moonshine en çok yapan galiba? acaba fark gördün mü moonshine :KK70:

hepinize cok teşekkür ederim
hoşgeldin aramıza canım listeye girdin bile younluktan takip edemiorum ama :KK43:
kizlar ben hala 10 yapicam yaaaaaa. iki gündür iyi degildim aksattim bu gece yapacagim insallah.
yılmak pes etmek yok devammmmm
mrb kızlar bende aldım videoları başlıycm ama günün hangi saatinde yapmamız lazım fikri olan varmı
ben akşamları müsaitim 11-12 gibi yapıyorum canım anca zaman kalıo uykumdan çalıom :KK43:
kızlar ben bugün 5. yaptım.ya ben resmen şiştim:))sizdede olmuşmuydu ilk hafta ya:KK70:
ya inanırmısın bende ölçüm biraz artmış gibime geldi kilomda arttı sanırım neden şiştim böle anladım :KK43: ama devam ediom yılmıcammmm bu sefer tamamlıcammm 21e
kızlar bugün eşimin kuzeni bana zayıfladığımı söledi demek ki farkediliyormuş ya :dance: 21i bitireli 4 gün oldu ve ben hala başlayamadım.ama yarın başlıyorum.magrenta ekle beni.19 nisan pazartesi nepertes 1/21
oyyyy şahane azmime azim kattı :)
tebrikler :lepi: sen simdi ikinci 21 e basliyosun demi ?
ben bugün 10/21 yaptim
tebrik ederim canım yapmışın ama 2 gün ara vermemeya çalış herlkes öle dio ya bende diim dedim heheheh
evet canım 4 gün yapmayınca sırt ağrılarım yine başladı.sırt kaslarım iice gelişmeden bırakamıcam anlaşılan.bu 21i bitirdikten sonra da süpere geçmek isityorum
harikasın canım ama 2 21de süpere geçmek kasmazmı hareketleri tamamıyla yapabilio olman lazım süpere geçmek için
kızlar son durum ne

son durum az sonra gelio canım :)

kızlar listeyi yeni haftaya göre yeniliyorum :))))) yoksa uzucak gitcek :))))

18.01.2010 pazar günü listesi

magrenta 7/21 yapıldı
psiqo 5/21 yapıldı
moonshine 10/21 yapıldı
snowflake84 17/21 yapıldı
chidoletta 1/21 yapıldı

19.01.2010 pzt günü listesi

magrenta 8/21 yapılacak
psiqo 6/21 yapılacak
moonshine 11/21 yapılacak
snowflake84 18/21 yapıldı
chidoletta 2/21 yapılacak

kızlar hatam varsa düzeltelim :)))) acele ile bu kadar oluo lyeni günün listesi bir gün sonra yapılıcak ben 12de yapıomda geç oluo :):teytey:

Son düzenleme:
beni sifirdanmi baslattin kiss, arada versem ben saymaya devam ediyorum belkide o yüzden 21 li listeye uymuyorum. ama ben zaman zaman ara vermenin daha etkili oldugu görüsündeyim. Benim yaptigim sayilmiyorsa listeden cikayim , ben öyle tek tek sayarak geleyim arkanizdan :)

Ben bugün 18/21 yaptım.ama regl dönemim bu yüzden hiç ölçülmeye niyetim yok.azimle devam ediyorum inşallah inceleceğim.

beni sifirdanmi baslattin kiss, arada versem ben saymaya devam ediyorum belkide o yüzden 21 li listeye uymuyorum. ama ben zaman zaman ara vermenin daha etkili oldugu görüsündeyim. Benim yaptigim sayilmiyorsa listeden cikayim , ben öyle tek tek sayarak geleyim arkanizdan :)

canım 10 yazmıştın sanırım sen düzelttim tekrar bence düznlei yapıp bir dene olmazsa ara ara yaparsın listede istersen kalabilirsin ama günlük liste bu nasıl düzeltcemki seninkini?

magrenta beni yazmamışsın p.tesi nepertes 1/21.bi de ocak ayına göre düzenlemişsin listeyi şimdi farkettim naniknanik

merhaba kızlar

2.yi yaptım bugün, karnım felaket ağrıo. Umarım bu sefer pes etmicem :)

bi de callenetics den once 30 dk stepper yapıorum, sora callan yapıorum.

hep beraber yaza süpper gireriz inşallah kaydirigubbakcemile5

kızlaarrrr yaktınız beni yaaa
her yerim yanıyor sanki
hareketler çok güzel ama ben hiç birini ne tam yaptım nede sayılarına yetişe bildim
onlar elli yapıyr ben on yaa üzüldüm cidden normalmi ilk durumlarda
şu kiloları bir vereyim birdaha yemek bile yemiycm yaa
nedir çektiğim?mafoldumben
call teyte kaç kilodur kiiiii?akannehir

listeyi ilk okudugumda 1 ve 2 gördüm ama simdi tamam canim.
hehe yanlış yazmışım canım olcak o kadar düzelttim hemen :)
magrenta beni yazmamışsın p.tesi nepertes 1/21.bi de ocak ayına göre düzenlemişsin listeyi şimdi farkettim naniknanik
eklerim hemen canım :)))) valla daha boş biri varsa o yapsın benim işte böle ite kaka bu kadar oluo :)
merhaba kızlar

2.yi yaptım bugün, karnım felaket ağrıo. Umarım bu sefer pes etmicem :)

bi de callenetics den once 30 dk stepper yapıorum, sora callan yapıorum.

hep beraber yaza süpper gireriz inşallah kaydirigubbakcemile5
süpoersin canım aman dikkat stepperda çok yorma kendini :)))
kızlaarrrr yaktınız beni yaaa
her yerim yanıyor sanki
hareketler çok güzel ama ben hiç birini ne tam yaptım nede sayılarına yetişe bildim
onlar elli yapıyr ben on yaa üzüldüm cidden normalmi ilk durumlarda
şu kiloları bir vereyim birdaha yemek bile yemiycm yaa
nedir çektiğim?mafoldumben
call teyte kaç kilodur kiiiii?akannehir

heheh hayırlı uğurlu olsun aramıza hoşgeşldin canım yılmak yok ben hala hareketleri tam yapamıyorum merak etme zamanla olucak

18.04.2010 pazar günü listesi

magrenta 7/21 yapıldı
psiqo 5/21 yapıldı
moonshine 10/21 yapıldı
snowflake84 17/21 yapıldı
chidoletta 1/21 yapıldı

19.04.2010 pzt günü listesi

magrenta 8/21 yapıldı
psiqo 6/21 yapılmadı :KK43:
moonshine 11/21 yapılacak ?
snowflake84 18/21 yapıldı
chidoletta 2/21 yapıldı
nepertes 1/21 yapıldı

20.04.2010 salı günü listesi

magrenta 9/21 yapılacak
psiqo 6/21 yapılacak
moonshine 12/21 yapılacak
snowflake84 ara
chidoletta 3/21 yapılacak
nepertes 2/21 yaplacak

kızlar gene hata yoktur inşallah delikafadulden:roflol:
ya ben sankim biraz sıılaşmışım gibime gelio 12en sonra ölçülcem bir bitireim haftasonu bakıcam duruma :)) yalnız hareketler ilk başlarda doğru yapılmadığı için ölçüde pek fark olmayabilir bu yüzden 21 yapıp durumu öyle değerlendirmek gerek die düşünüorum :)))):dance:

merhaba kızlar, diyet ve spor topiklerinde hem bundan söz ediliyor ama nerden indirilceği hiç bi yerde yazmıyor
ne diye aratalım nette 10 Years Younger in 10 Hours diye bişey var ama sizin yaptığınız bu mu
ne diye aratayım ki siizin yağptığınız çıksın karşıma
yardımcı olursanız çok sevincem, yada linkin başını yazıverin ben sonunu bulurum
kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile2kızlar 6. yaptım:lepi:
bian evvel 21 olsun istiyorumsempatiksalakcinni

merhaba kızlar, diyet ve spor topiklerinde hem bundan söz ediliyor ama nerden indirilceği hiç bi yerde yazmıyor
ne diye aratalım nette 10 Years Younger in 10 Hours diye bişey var ama sizin yaptığınız bu mu
ne diye aratayım ki siizin yağptığınız çıksın karşıma
yardımcı olursanız çok sevincem, yada linkin başını yazıverin ben sonunu bulurum
kaydirigubbakcemile3

evet kuzum bizim yaptığımız o.o şekilde arat.sende zayıfla da var linkleri.türkçe dublajlı indir.yazıyor zaten orda.kolay gelsin

slm,bana da özel mesaj atarmısınız bu egzersizlerin videolarını nerden bulabileceğim konusunda ...teşekkürler şimdiden ..

evet kuzum bizim yaptığımız o.o şekilde arat.sende zayıfla da var linkleri.türkçe dublajlı indir.yazıyor zaten orda.kolay gelsin

çok saol canım böyle aratayım ben bulurum olumunekankayizsmile
ama bence link vermekte yasak değildir, çünkü burası adı üstünde görsel paylaşım
zaten bişey pazarlanmıyo, maddi kaygısı olan bi site adı da yazmıcaksınız sonuçta
:1rolleyes:

arkadaşlar callanı sizin de motivenizi bozmak gibi olmasın da mesela onuncuda bıraksam on saat yapmış olduğum için faydasını görürmüyüm yoksa yirmibire tamamlamadığım için on saatide boşamı yapmış olurum,bugün karar vermem gerekiyor yorumunuza göre

X