Callanetics Egzersizleri

kızlar ben de moonshinenin sayesinde ındırdım vıdeoları ama
bır turlu baslamadım boynum ve belim benimde cok agrıyor
bır zarar vermekten korktum
nepertes senın agrılar gecmısse bence baslayayım ben de
bakalım daha zarif olabilecek miyiz?
peki bu egzersiz kg verdirmeden sırf sekıl verdırıyor degıl mı kızlar?
yanı belkı de yaglarımız eksık olan kısımlara gıdıyordur fazla olan yerlerden
bılmıyorum kı aklıma bu geldı??
kg veren oldu mu?bır de cok yorucu mu?

jayjay bende de bel ağrısı var.pc başında 10 dkdan fazla duramıyorum dün gece 2 saat pc başındaydım hiçbiyerim ağırmadı.yalnız boynun ilk günler geçmeyebilir ama sonra farkı sen de göreceksin

jayjay bende de bel ağrısı var.pc başında 10 dkdan fazla duramıyorum dün gece 2 saat pc başındaydım hiçbiyerim ağırmadı.yalnız boynun ilk günler geçmeyebilir ama sonra farkı sen de göreceksin

canım ben bazen kimse uyandırmazsa 10 saatı askın uyuyorum
sanırım cok hareketsız kalıyorum uyurken
cunku ne zaman boyle uzun uyusam belım ve boynum asırı agrıyor
aclıktan uyandım dusun yanı yoksa uyanmaya nıyetım yoktu
off sımdı yapabılır mıyım acaba
yoksa yarın mı baslasam saat de 2.bucuk olmusboshayallersmilebilmiyorumkismile

yarın dıyete baslıyorum 8 gun dıyet yapıcam
sarkmıyım diye buna da baslarım

canım ben bazen kimse uyandırmazsa 10 saatı askın uyuyorum
sanırım cok hareketsız kalıyorum uyurken
cunku ne zaman boyle uzun uyusam belım ve boynum asırı agrıyor
aclıktan uyandım dusun yanı yoksa uyanmaya nıyetım yoktu
off sımdı yapabılır mıyım acaba
yoksa yarın mı baslasam saat de 2.bucuk olmusboshayallersmilebilmiyorumkismile

yarın dıyete baslıyorum 8 gun dıyet yapıcam
sarkmıyım diye buna da baslarım

erteleme eger baslamakistiyorsan cünki yarinda baska sebepler cikabilir yerimseniben
bir basla aliskanlik yapiyor birakmak istemiyorsun.
hangi diyete basliyosun ?

moon maranki diyetine basladım
yaptım bugun callan ın egzersızlerını boynum fılan daha ıyı de bacaklarım cok gerıldı
vesile olan arkadaslardan allah razı olsun hepinize teşekkürler
devam edicem gıbı gorunuyor olumunekankayizsmile

moon maranki diyetine basladım
yaptım bugun callan ın egzersızlerını boynum fılan daha ıyı de bacaklarım cok gerıldı
vesile olan arkadaslardan allah razı olsun hepinize teşekkürler
devam edicem gıbı gorunuyor olumunekankayizsmile

benimde bacaklarim titriyordu resmen merdiven inerken falan ilk baslarda,sonralari geciyor.

ilerlemisarkadaslara bir sorum var. 5.dersten sonra karin egzersizlerinde artik karin kaslarimin yandigini hissedemiyorum agrimiyorda pek sadece iki bacak yukarida etki hissediyorum. Acaba sizinde gectimi agrilariniz yoksa yanlismi yapmaya basladim ??? agrimadigi zaman ise yaramiyor gibi geliyor bana sanki

ilerlemisarkadaslara bir sorum var. 5.dersten sonra karin egzersizlerinde artik karin kaslarimin yandigini hissedemiyorum agrimiyorda pek sadece iki bacak yukarida etki hissediyorum. Acaba sizinde gectimi agrilariniz yoksa yanlismi yapmaya basladim ??? agrimadigi zaman ise yaramiyor gibi geliyor bana sanki

bugün bende 5. yi yaptım benimde karın kaslarımda agrı olmadı galiba alışmaya başladık.alkisalkisalkis

Başladığımda bir haftam dolmadan bırakmasaydım şimdi 21 günlük periyodum bitmiş, yanlarım gitmiş olacaktı...

bence 21 e takilmayin kizlar bende baska videolari var hic öyle birseyden bahsetmiyor kadin , hatta baslangic ve bitis konusmasi yapiyo ama yok duymadim öyle bisey. Bir kac gün kaslara iyi bile geliyor ara verince moralinizi bozmayin ilk firsatta devam edin ...

4-5 seferde bile cidden farkı hissettim. Ama işte yatılı misafir şudur budur derken bi saldım, bir daha toparlayamadım. Ve cidden vücudum da alışmıştı, ilk günkü gibi boynum falan zorlanmıyordu artık.

Burada ya da başka bir forumda mı okudum hatırlamıyorum, bu egzersizlerin 6 gün üst üste yapılması, sonra bir gün aradan sonra devam edilmesi gerektiği falan yazıyordu. Bende sadece bir video var ve orada böyle bir şey yazmıyor. Sanırım kitapta da yazmıyordu:sm_confused:

Ama okuduğum mesajı yazan kişi 21 günlük aşamadan sonra "super callanetics" videosuna geçmişti, o daha zorluyormuş, ama bizim yaptığımızı artık çok kolay yapabilir hâle gelmeden başlanmaması gerekiyormuş.

Falan filan..

evet bende burada okudum ama baska yerde rastlamadim o yüzden merak ettim.

6 gün yapıp 1 gün ara vermenin mantıklı bir açıklaması vardı, aklıma yatmıştı, ama dediğin gibi bu 21 güne fazla takılmamak lazım..

Günlük rutin hâline gelmesi için de bir bölüm var kitapta. 15 dakika kadar sürecek bir program verilmiş, bir yerden sonra bunu yapın yeter diyor Callan bacı. Her gün bir saatinizi spora verme lüksünüz yok diyor.

moonshine artk karın egzersizinde karnının zorlanmadığını söylüyorsun peki bu bacak ve kalça egzersizin için de geçerli değil mi.ben onları da daha rahat şekilde yapıyorum.mesela karın egzersizinde 30a kadar cayır cayır yanarken şimdi 100e kadar dinlenmeden yapıyorum.bence zorlanmaman ilerlediğini gösteriyor

moonshine artk karın egzersizinde karnının zorlanmadığını söylüyorsun peki bu bacak ve kalça egzersizin için de geçerli değil mi.ben onları da daha rahat şekilde yapıyorum.mesela karın egzersizinde 30a kadar cayır cayır yanarken şimdi 100e kadar dinlenmeden yapıyorum.bence zorlanmaman ilerlediğini gösteriyor

dogru söylüyorsun canim bacak ve kalca icinde gecerli ayni sey ilk karin aklima geldi onu yazmisim. Acimadigi zaman sanki bosuna yapiyormusum gibi geliyor. karin yaparken iki bacagimi kaldirip yapiyorum her 100 icin, biraz daha zorluyor o sekilde.

$FrontBefore.jpg
$FrontAfter3.jpg

$LeftSideBefore.jpg
$LeftSideAfter.jpg

10 ders sonraki fark inanilmaz degilmi ?

dikkat resimler alintidir :)

Son düzenleme:
moonshine eklediğin resimler alıntı sanırım hatta alıntı millet senin sancak altına ekleyiver her duruma karşı alıntıdır dieee :)))
kızlar paylaşımlar süper olmuş bende bugün başlıyorum inşallah sorunsuz devam eder giden cmleri ayzarım bende :)

kızlar bugün 6.yı yaptım ve bacaklarım gözle görülür bir şekilde sıkılaştı.artık yürürken sallanmıyor ve dokununca taş gibi hala daha inanamıyor ben callaneticsi ömür boyu hayatımdan çıkarmayı düşünmüyorum,ama göğüslerimde sıkılaştı zaten küçüktü ona biraz moralim bozuldu.sizinde göğüslerinizde bir değişiklik oldu mu?

X