Callanetics Egzersizleri

diyorum tüm programi yapmasamda mesela karin ve kalca ve birazda esneme yapsam bozmamis olurum. ne dersin ?
kristalin kac zaman yapmistin sen ?

Dördüncü akşamımda ısınma hareketleri yaparken misafirlerim geldi ve henüz gitmediler. Zaten bir sürü işim var bu ara, biraz geçsin kafam rahatlasın öyle başlayayım tekrar dedim.

Ama bence başlamışken yap gitsin, bacakları da güzel çalıştırıyor. Ben hareketleri doğru düzgün yapamadığımı sandığım halde öyle ilginç kaslarım hamladı ki, demek orası bile çalışmış dedim, bence bütünü bozma. Hem bacak hareketlerinde sırtını falan da esnetiyorsun. O kadar yanıp terlemişken bi yarım saatini daha ver gitsin, emin ol karşılığını alırsın.

benim korkum hani vücudumun direnci düsermi yoksa zamandan degil. Cok yormak istemiyorum o yüzden. Aksama belki toparlrsam kendimi bi bakarim. Bu arada egzersizleri yaparken sonlrara dogru uykum geliyo aksam yapinca uyumasida güzel oluyo :)

kızlar merhaba hepinize
videonun türkce alt yazılı olanını ve türkce kitabi indirenler bana bir zahmet mesaj atabilir mi?
çok rica ediyorum
ben de başlayayım
teşekkürler sevgiler herkese kolay gelsin moon canım saha da teşekkürler
sen olmasan asla ögrenemezdim bunu

link attim canim

Ben de sabahki arkadaşa link atmıştım ama ********** şeklinde gitmiş, sistem başka sitelerde olan şeyleri paylaşmamıza izin vermiyor.

Ama google denen bir şey var, "callanetics" yazıp arama yapmak neden bu kadar zor geliyor bilmiyorum.

"callanetics 10 years younger in 10 hours" yazıp Türkçe sayfalarda aratırsanız bir sürü sonuç çıkıyor. isterseniz yanına "Türkçe dublaj" yazın "kitap" yazın, bulun istediğinizi.

arkadaşlar siz başlamadan önce ölçülerinizi aldınız mı? ben aldım ama hala inanansım gelmiyor bi fark olacağına. hareketleri yaparken çok zorlanıyorum özellikle karın hareketlerinde boynum kopacakmış gibi hissediyorum. tamam mideyi sıkılaştırabilir de sanki orda kas olacak ögbek baki kalacak gibi geliyor. bilemiyorum. henüz ikinci günüm ama yine de ölçülerimi haftalık olarak kaydedeceğim.

rici ederim , link attim canim. Egzersiz yapan tipleri görünce soke olma yada gülme ama :)))

çok teşekkür ederim moon zerafetin ve iyiniyetin için
orda 4 link vardı asagıdaki turkce dublajlıyı sectim digerlerini de mi indirmek gerekiyor
hani kısım kısım olabilir icerik nedir bilmiyorum

slm kızlar baya yapan var son gelişmeleri yazacak olan var mı?
benim başlayıp başlayıp devamını getiremeyeceğim bi egzersiz olarak kalıcak sanırım başlıyorum ara vermek zorunda kalıyorum of yaaa :KK43:

arkadaslar bu 6 gün yapip1 gün ara vererek 21 gün olayina ben kitapta rastlayamadim hatta yabanci sitelerdede böylebirsey bulamadim. Herkez yapabildigikadar yapiyor haftada 4 gün ideal diyorlar. Bence 21 günü tamamlamak isterken ister istemez ara veriliyor mutlaka bir engel cikiyor ve insanin motivasyonu bozuluyor bence.
Ben iki günden fazla olmamak ara kaydiyla saymaya devam edicem yaptigim seanslari.
Kaslar calistirildiginda degil dinlendiginde olusur diyebiliyorum yanlismi bilmiyorum. Kendimden örnek vereyim pilatese basladigimda 6 hafta yaptim haftanin 4-5 günü araliksiz sonra birgün sonunda grip oldum ve yaklasik iki hafta yapamadim hic ama hergün kaslarimin olusumunu hissediyordum hatta kalcamdaki toparlanma gözlede görülür hal almisti dinlendigim sürede.

selam arkadaşlar.link sormuşsunuz ama ben yeni gördüm mesajı kusura bakmayın.ama bulmana sevindim.gün geçtikçe artık yazılara gerek kalmadan kolayca yaparsınız hareketleri bende öyle oldu .artık boynumda eskisi gibi ağrımıyor.ama türkçe dinlemek çok iyi oldu.çünkü gereksiz yere kastığımı fark ettim.yani kadın rahat olun diyor.zorlamayın kendinizi.esnedikçe açılırsınız.

şimdi bugün 7. günüm.ara veriyorum bugün.yarın yine başlayacağım.ama bu 6 günde 2 cm. incelme olmuş.ilgililere duyrulur.:)))))

ayyy delikafadulden şuu adresi banada gönderin lütfeeeeen :dance:

arkadaşlar 3 yıldır bu siteyi hergün dışardan takip ediyordum.ama şu videoyu bi türlü indiremeyince bana yardım edeceğinizi düşünüp kaydoldum sonunda.daha doğrusu videoyu indirdim ama 15. dkdan sonra donuyor.benmi yanlış bişeyler yapıyorum acaba?lütfen kızlar son umudum bu egzersiz.şu koca göbekten kurtulmam lazım :KK43:

moonshine tşk ederim.bende aynısını indirmştim demek sorun oluştu.şimdi indirebildim ve en kısa zamanda başlıcam.inş şu boyun ve sırt ağrılarıma da iyi gelir :bbo:

moonshine76 teşekkür ederim başladım bugun bi kac haraketle bakalım sonuç nasıl olcak kaydirigubbakcemile2

basarilar dilerim arkadaslar bende az önce karin egzersizlerini yaptim, aci var aci kaydirigubbakcemile2

herkese merhaba acaba linkleri bana mesaj atabilir misiniz? şimdiden teşekkürler

video yu buldum ve bugün 3. yü yaptım ilk önce o kadar zor geldiki başaramayacağımı düşünüp bırakmak istedim ama kendini zorlamadan yapabileceğiniz kadar diyor sürekli callan ve 3 gün çok az bir süre ama ilk güne oranla çok daha iyiyim kafasında bir hedefi olan daha iyi bir vucut isteyen herkes kararlı olmalı
burda bunu ve sonrasında yapıp gelişmeleri paylaşan herkese teşekkürler

video yu buldum ve bugün 3. yü yaptım ilk önce o kadar zor geldiki başaramayacağımı düşünüp bırakmak istedim ama kendini zorlamadan yapabileceğiniz kadar diyor sürekli callan ve 3 gün çok az bir süre ama ilk güne oranla çok daha iyiyim kafasında bir hedefi olan daha iyi bir vucut isteyen herkes kararlı olmalı
burda bunu ve sonrasında yapıp gelişmeleri paylaşan herkese teşekkürler

Üçüncü dördüncüden sonra daha kolay olacak, boynun falan zorlanmayacak, sakın bırakma. Ben de bir süre yaptıktan sonra bir ara vermek durumunda kaldım, şimdi tekrar başlayacağım. Callanetics müthiş bir şey.

Üçüncü dördüncüden sonra daha kolay olacak, boynun falan zorlanmayacak, sakın bırakma. Ben de bir süre yaptıktan sonra bir ara vermek durumunda kaldım, şimdi tekrar başlayacağım. Callanetics müthiş bir şey.

benim boynum çok ağrıyor yerde karın bölegesini çalıştırırken:S sizde de oluyor mu yoksa benm boynumda mı bi sorun var? bu arada bende yeni başladm 3 gün oldu.

X