- 22 Haziran 2008
- 1.587
- 9
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
moon sagolasın canım ya sen olmasan asla yapmazdım allah razı olsun karsına cıkarsın
kızlar bugün 6.yı yaptım ve bacaklarım gözle görülür bir şekilde sıkılaştı.artık yürürken sallanmıyor ve dokununca taş gibi hala daha inanamıyor ben callaneticsi ömür boyu hayatımdan çıkarmayı düşünmüyorum,ama göğüslerimde sıkılaştı zaten küçüktü ona biraz moralim bozuldu.sizinde göğüslerinizde bir değişiklik oldu mu?
bişi deil canım :))))))))ayy evet resimler alinti ekledim notu , magrenta sagol vaala haklisin :))
ayyy süper gelişmeler inşallah bende haftaya bunları yazıcam :)))) sen hareketleri tam anlamıyla yapıomusun canım ilk bi kaç gün yapamıom gibime gelioda bana dün ilk günümdü ama bacaklarım bugün zorlandı baya :))))))kızlar bugün 6.yı yaptım ve bacaklarım gözle görülür bir şekilde sıkılaştı.artık yürürken sallanmıyor ve dokununca taş gibi hala daha inanamıyor ben callaneticsi ömür boyu hayatımdan çıkarmayı düşünmüyorum,ama göğüslerimde sıkılaştı zaten küçüktü ona biraz moralim bozuldu.sizinde göğüslerinizde bir değişiklik oldu mu?
canım süperi bu hareketleri hiç zorlanmayınca geçebilirtsiniz die okumuştum bunu yapmak yeterli bence zaten sürekli bi süre sonra 6 gün yapıp bi gün ara vermezsin 2 günde bir 3 gnde bir falan ayarlarsın istediğin şejkle hgelince :) yeterli olur odasüperi nasıl olyuor kızlar
of hem marankı dıyetı yapıyorum hem de bu egzersızler
valla bıttım ben
bacaklarım mahvoldu dun
bugun de sabahtandır o yana yatıyorum bu yana yatıyorum yapmamak ıcın
en ıyısı mı acım vıdeomu da yapim egzersizimi
165 boy ,59 kilo üst tarafım ince basenlerim büyük
benim senden 3 kilo fazlam var ayni boy
merhaba herkesee ben bugün 11. yi bitirdim, 10 saatin ardından vücudumun heryeri toparlandı, tabi karnımda da toparlanma hissediyorum ancak göbek çevrem değişmedi, olsa olsa yarım cm,
hareketleri mümkün olduğunca, yapabildiğim kadar düzgün yapıyorum, ama biraz hevesim kırıldı fisfisfis
merhaba herkesee ben bugün 11. yi bitirdim, 10 saatin ardından vücudumun heryeri toparlandı, tabi karnımda da toparlanma hissediyorum ancak göbek çevrem değişmedi, olsa olsa yarım cm,
hareketleri mümkün olduğunca, yapabildiğim kadar düzgün yapıyorum, ama biraz hevesim kırıldı fisfisfis
benimde göbeğimde bir değişiklik yok çok moralim bozuluyor.dikkat ettiysen alt karın değil üst karın hareketleri var herhalde bu yüzden etki etmiyor.ama belki zamanla göbeklerimizden de kurtuluruz