Callanetics Egzersizleri

süperi nasıl olyuor kızlar
of hem marankı dıyetı yapıyorum hem de bu egzersızler
valla bıttım ben
bacaklarım mahvoldu dun
bugun de sabahtandır o yana yatıyorum bu yana yatıyorum yapmamak ıcın
en ıyısı mı acım vıdeomu da yapim egzersizimi

moon sagolasın canım ya sen olmasan asla yapmazdım allah razı olsun karsına cıkarsın

moon sagolasın canım ya sen olmasan asla yapmazdım allah razı olsun karsına cıkarsın

canim sagol ya nedemek sebep oldum ben sadece görecegin varmis. Desene kisa zamanda tas gibi olacaksin zaten senin kilon neki cok kisa zamanda görürsün degisiklikleri :lepi:

kızlar bugün 6.yı yaptım ve bacaklarım gözle görülür bir şekilde sıkılaştı.artık yürürken sallanmıyor ve dokununca taş gibi hala daha inanamıyor ben callaneticsi ömür boyu hayatımdan çıkarmayı düşünmüyorum,ama göğüslerimde sıkılaştı zaten küçüktü ona biraz moralim bozuldu.sizinde göğüslerinizde bir değişiklik oldu mu?

bilemiyorum ben henüz gözle bisey göremedim ama hissediyorum gerginligi vücudumda.
Gözle görülür birsey yok dedim ama aslinda kalcamda oldukca toparlanma var yukari dogru :)

Son düzenleme:
ayy evet resimler alinti ekledim notu , magrenta sagol vaala haklisin :))
bişi deil canım :))))))))
kızlar bugün 6.yı yaptım ve bacaklarım gözle görülür bir şekilde sıkılaştı.artık yürürken sallanmıyor ve dokununca taş gibi hala daha inanamıyor ben callaneticsi ömür boyu hayatımdan çıkarmayı düşünmüyorum,ama göğüslerimde sıkılaştı zaten küçüktü ona biraz moralim bozuldu.sizinde göğüslerinizde bir değişiklik oldu mu?
ayyy süper gelişmeler inşallah bende haftaya bunları yazıcam :)))) sen hareketleri tam anlamıyla yapıomusun canım ilk bi kaç gün yapamıom gibime gelioda bana dün ilk günümdü ama bacaklarım bugün zorlandı baya :))))))

bu arada başkasından da okumuştum canım göğüsü toparlayıp küçültüo gibi görünüomuş yani küçülmüş sanıosun göbek hareketleri göğüsü toparlıo onları azaltabilirsin :)
süperi nasıl olyuor kızlar
of hem marankı dıyetı yapıyorum hem de bu egzersızler
valla bıttım ben
bacaklarım mahvoldu dun
bugun de sabahtandır o yana yatıyorum bu yana yatıyorum yapmamak ıcın
en ıyısı mı acım vıdeomu da yapim egzersizimi
canım süperi bu hareketleri hiç zorlanmayınca geçebilirtsiniz die okumuştum bunu yapmak yeterli bence zaten sürekli bi süre sonra 6 gün yapıp bi gün ara vermezsin 2 günde bir 3 gnde bir falan ayarlarsın istediğin şejkle hgelince :) yeterli olur oda
165 boy ,59 kilo üst tarafım ince basenlerim büyük

benim senden 3 kilo fazlam var ayni boy

ayyy kızlar süperisiniz valla ben 1.68 kilo 64 :KK43: al taraf var :KK43:(((( onlardan kurtulcam inşallah

sende asagi yukari aynisin magrentacim kilo boy ortalamasi. Haftaya güzel sonuclar gelmeye baslar bence zemuszemus

magrenta canım pekı super vıdeosunu nerden bulcaz?? indiren var mı??

merhaba herkesee ben bugün 11. yi bitirdim, 10 saatin ardından vücudumun heryeri toparlandı, tabi karnımda da toparlanma hissediyorum ancak göbek çevrem değişmedi, olsa olsa yarım cm,
hareketleri mümkün olduğunca, yapabildiğim kadar düzgün yapıyorum, ama biraz hevesim kırıldı fisfisfis

merhaba herkesee ben bugün 11. yi bitirdim, 10 saatin ardından vücudumun heryeri toparlandı, tabi karnımda da toparlanma hissediyorum ancak göbek çevrem değişmedi, olsa olsa yarım cm,
hareketleri mümkün olduğunca, yapabildiğim kadar düzgün yapıyorum, ama biraz hevesim kırıldı fisfisfis

oda düzlesecektir ama sabir lazim baska hangi yöntemle bukadar vücudunu toparlayabilirdin ki demi ama :1no2:

ben iki gündür videosuz yapiyorum sirasini ezberledim o zaman zamandan tasarruf ediyorum aradaki konusmalar falan olmuyor, 30-40 dakika sürüyor normalde 56 dakika.

ben de videoyu 2kere izleyip hareketleri not ettim.kağıda bakarak yapıyordum ama artık ezbere yapıyorum aynen dediğin gibi 35 40 dk sürüyor öle.bu arada trf göbekten incelmemen normal.burda callan teyzenin kitabından bazı bilgiler verilmişti.önce üst kısımlar inceliyor karın daha sonraki aşamalarda sıkılaşıyor diye

magrenta[/COLOR],eminim hareketleri düzgün yapıyorsundur.ilk başlarda banada yapamıyormuşum gibi gelmişti ama sonuçları görünce yapabildiğimi anladım bence pes etme devam et incecik olalım.

benimde göbeğimde bir değişiklik yok çok moralim bozuluyor.dikkat ettiysen alt karın değil üst karın hareketleri var herhalde bu yüzden etki etmiyor.ama belki zamanla göbeklerimizden de kurtuluruz

benimde göbeğimde bir değişiklik yok çok moralim bozuluyor.dikkat ettiysen alt karın değil üst karın hareketleri var herhalde bu yüzden etki etmiyor.ama belki zamanla göbeklerimizden de kurtuluruz

kitapta diyorki karin kaslariniz cok zayifsa ilk baslarda yukari karin da hissedersiniz gerilmeyi ama zamanla kalcalarda gelistikce alt karinda sekillenir. Karin en son sekle giriyor anlasilan.

super callaneticsi söylesine bir izledimde ufff daha onlari yapmama cok var kafamçokkarıştı

X