hoş geldin canım, tebrikler:)) ilk zamanlar hepimiz öyleydik zamanla daha iyi olacak. başka videolarda var ama başlangıç için de sürekli yapmak için de o video yeteri aslında...
bir şeyi 21 gün üst üste yaparsan alışkanlık haline gelirmiş, bu nedenle forumlarda birisi böyle yapmayı önermiş, alışkanlık olsun hayat boyu yapalım hesabı:)) videodada 19 seanslık değişim fotoları var zaten, her gelen bir öncekinden görüp 21 seanslık setler halinde yapıyor:)) alışkanlık yapıyormu bilmem ama sayılı gün çabuk geçer diye, bende böyle tavsiye ediyorum işte:))
hangi harekette acı oluyor? onların alternatiflerini bulalım kitapdan.
Canım sende hangi kitap var? Videodakiler dışında egzersiz de mi var callanda?
cnm video ile inen kitap var ya o
Allah allah ben indirmedim canım öyle bir şey. Başka bir yerden bakayım bi.
aaaaaabilmem bende indi. ekstra birsey yapmadan. hem video vardı hem de kitapcık canım
Başka bir siteden indirdim canım. Keşke daha önce haberim olsaydı kitaptan. Hiç lafı da geçmedi burada. Şimdi değil ama başlarda hareketleri daha doğru yapardım belki :)
ekim dün sormussun yeni gördüm. alkali diyeti topigi var orada tabloyu koydum buraya da koyayım. %80 alkali ; %20 asit tüketerek vücudumuzun ph ını dengelemek amac.dün kitabını da aldım okuyorum. hosuma gitti ve de mantıklı geldi .sizlerinde yararlanması amacı ile tabloları koyuyorum. call ile bu diyeti yapacagım.
ekim dün sormussun yeni gördüm. alkali diyeti topigi var orada tabloyu koydum buraya da koyayım. %80 alkali ; %20 asit tüketerek vücudumuzun ph ını dengelemek amac.dün kitabını da aldım okuyorum. hosuma gitti ve de mantıklı geldi .sizlerinde yararlanması amacı ile tabloları koyuyorum. call ile bu diyeti yapacagım.
Eki Görüntüle 543236 Eki Görüntüle 543237 Eki Görüntüle 543238 Eki Görüntüle 543239
ekimmmmmmm nerdesin?
ben dün yaptım 4/21. bugün yapamayabilirim, arkadaşım çağırdı onda kalıcam.
http://www.biorezonansankara.com/alkali_asit.pdf
Bu linkte hepsi bir arada renkli ve daha anlaşılır görünüyor.Yapmaya başladınmı canım nasıl gidiyor?
http://www.biorezonansankara.com/alkali_asit.pdf
Bu linkte hepsi bir arada renkli ve daha anlaşılır görünüyor.Yapmaya başladınmı canım nasıl gidiyor?
Sağol canım benim, çok teşekkür ederim, bakıyorum hemen.
Yettim kuzummmmm, sabah yazamadım. Ben 3. yü yaptım akşam, fire yok, ama oğlum tam o topukları birleştirip 3 defa pelvisi indirip kaldırdığımız hareket var ya onda yakaladı beni, gülmekten pek yapamadım ama olsunbu akşam da yapıcam inşallah.
Yapabilsen iyi olur be kuzum, o uyuyunca yapamaz mısın, ya da izleyemediğin için mi yapamazsın. Resimlerinden yapabilirsen resimleri atmaya çalışayım burdan, ya da hiç zorlama beni yamaıcam işte dersen de yarın yaparsın be kuzum
Ekim neden bilmem ben herşeyi çorba etmeye bayılırım.Şimdiye kadar birebir uyduğum hiç bir tarif olmadı.İlla yanına kendim güzel olacağına inandığım şeylerden de katarım.Böylece belki biraz daha zevk alınacak hale getiriyorum herşeyi çünkü eğer sevmezsem yapmama gibi bir huyum var.Faydasına inansam bile illa sevmemde gerekiyor malesef
birileri bu egzersizleri nereden inirdiğimizi söyleyebilir mi acep ? kitabı resimleri ya da videoyu mümkünse hepsini :)
biz daha 3 temiydik?
dört değilmiydi ki?:44:
dün önceki gün 2. bir gün de yapmıştım 3. hee bir de ben 8 dakikalıklar var ya onu yapmıştım galiba onu da sayıyorum o zaman 4 oluyorneyse 3 diyelim bakalım
ben cep telefonuma yükledim videoyu. yaparken zor oluyor.
mesela ben bitiriyorum o hala sayıyor. hızlı yaptığımdan değil de, o hareketi uzun uzuna diye anlatıyor ya, sıkıntı basıyor beni, beklemeden yapıyorum.
yoksa 40 45 dakika sürecek gibi. heh telefondan ilerletmek zor oluyor, dün farkettim ben popo hareketini 2.günümde yapmayı unutmuşumatlatırken fazla gittim sanırım
gümüsüm bana foto atacaktı ama sanırım işleri var.
sende varsa atarsan sevinirim aslında. istersen özelden mailimi yazayım, mail ile kolay olacaksa.
Eki Görüntüle 543236 Eki Görüntüle 543237 Eki Görüntüle 543238 Eki Görüntüle 543239
bskn ; gümüsümm mailleri atmıs. sana da gelmiş olması lazımcünkü senin mailinde vardı (yani isimden cıkardıgım kadarıyla senindi )
toplu göndermiş.
--
ekim ablaben o pelvis hareketinde babama yakalandım böyle kalakaldı adamcagız napıyon sen dedi. kem küm ettim :26: kızardım. spor yaa bak dedim bilgisayarı gösterdim
o günden beri ben spor yapcam der öyle odama gecer oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?