Canım kusura bakma yeni gördüm, evet biraz ağrı oluyor, hele dün akşam son karın hareketinin yarısından itibaren boynumu tek elimle tutarak yaptım :))
Sağol canımm, sen öğren bakalım nasılmış, dukan yaparken suyuma bişey katsam yeter mi
Yavru, sen çalışmıyor muydun hangi ara yaptın 2. yi, öğle arası yemekhanede mi yaptın yoksa :))
Normali oldukça sıkıcı, yavaş ve çok küçük değişimler gördüğüm için sürekli bırakıyorum. Sizi bilmem ama callan bana eziyet gibi geliyor sonuçta alamayınca heves falan kalmıyor. :/ Süpere direk geçme olayı durumu değiştirecekmiş gibi geliyor bana... İlk gün deneyeceğim baktım olmuyor 6 gün normalden devam edeceğim.
o zaman suya Limon katiyoruzzzz. Sonraaaaa call teyzeye dwam. Bende bakıp okuyayım alkali yöntemini ;-)
Normali oldukça sıkıcı, yavaş ve çok küçük değişimler gördüğüm için sürekli bırakıyorum. Sizi bilmem ama callan bana eziyet gibi geliyor sonuçta alamayınca heves falan kalmıyor. :/ Süpere direk geçme olayı durumu değiştirecekmiş gibi geliyor bana... İlk gün deneyeceğim baktım olmuyor 6 gün normalden devam edeceğim.
neyi buldun? çok merak ettim
Nurten bu topiği sürekli takip edenlerden biriyim.Sık sık yazmam arada bir yazarım ama sürekli okurum.Gördüğüm kadarıyla siz callana hiç bir zaman tam anlamıyla asılmadınız.Yapmak istiyorsunuz biraz ama her seferinde iradeniz zayıf kalıyor bırakıyorsunuz.Eğer yaparkende böyle yapıyorsanız hareketleri tam yapmıyorsanız etkisini az görmeniz normal.Bence önce iyice bir düşünün.Kesin kararınızı verin.Olayı kafada bitirmeden hangi callı yapsanız sonuç yine bırakmak yine başlamak olacak.Bu kısır döngü sürüp gidecek.En güzeli ne yapıyorsanız inanarak yüreğinizi koyarak yapmanız çünkü
çok moralım bozuk 3 gundur callan yapamıyorum az once denedım ama bacagım fena acıyo ne yaptımda bole ıncıttım anlamdım gercı gectı gıbı agro normaldede hep vardı calısırken bıle zorlanıyodum ama sımdı gectı callan yaparken acıdı baya yıne bence callan yaparken acımasının sebebı daha tam olarak gecmedı sonucta benım callandan once cok ıyı ısınmam kaslarımı ısıtmam lazım yoksa duzgun yapamıcam callandakı ısınma hareketlerı en azından suan ıcın yetrsız bana tam gecmeden bu kadrlık bı ısınma yetmıcek bence bana yanı en azından ole dusunuyorum bı kac gun boyunca en az 40 dakıkalık orta tempoda bı hızla yuruyup ole yapıcam callanı ınsallah ıyıce ısınınca bu acı bu kadar olmaz ve hemen gecsın artık ne guzel ıncelıyodum ya bı beden kucuk almıstım gıysımı kendıme offfçok canım sıkkın
çok moralım bozuk 3 gundur callan yapamıyorum az once denedım ama bacagım fena acıyo ne yaptımda bole ıncıttım anlamdım gercı gectı gıbı agro normaldede hep vardı calısırken bıle zorlanıyodum ama sımdı gectı callan yaparken acıdı baya yıne bence callan yaparken acımasının sebebı daha tam olarak gecmedı sonucta benım callandan once cok ıyı ısınmam kaslarımı ısıtmam lazım yoksa duzgun yapamıcam callandakı ısınma hareketlerı en azından suan ıcın yetrsız bana tam gecmeden bu kadrlık bı ısınma yetmıcek bence bana yanı en azından ole dusunuyorum bı kac gun boyunca en az 40 dakıkalık orta tempoda bı hızla yuruyup ole yapıcam callanı ınsallah ıyıce ısınınca bu acı bu kadar olmaz ve hemen gecsın artık ne guzel ıncelıyodum ya bı beden kucuk almıstım gıysımı kendıme offfçok canım sıkkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?