bugün 9 /21 yapcam
dün dayanamayıp belimi ölçtüm 2 cm incelmişim kızlarbi mutlu oldum.
chaning nerdesin yaa sen özlettin
Canım, ben görmeyeli üstüme gül koklamışsın bakıyorum
Nasılsın? Herşey yolunda gibi görünüyor. Benim de acilen başlamam lazım ama bir türlü kıramadım şu şeytanın bacağını ya, 10 günde ne kadar farkeder sence midem, göbüşüm :) 10 gün sonra kokteylim var yumurta sıkışana kadar bekleme durumu oldu da
bugün 9 /21 yapcam
8 günde 2 cm süperDiyet yapıyor muydun sen canım?
ekim gözlerime inanamıyorum nerelerdesin yahuu sengül koklamam o da aynı dönemde baslamıstı bizim eskilerden
fark eder belin özellikle ve popon kalkarmemişler sıkılasır
Valla canım bir yoğunluk ki sorma, ruhlar geride kaldı, o kadar yani
Bu akşam başlıyım artık ben de, 4 gün yapınca bile farketmişti mide göbek, şimdi kilom aynı olmasına rağmen gevşedi yine, hemen başlamalıyım. Popom kalksın kalksın çok kalkmasın da, sonra indiremem neme lazım.
Burada olabilsem daha rahat yaparım ama iş güç işte, yine de fırsat yaratıcam inşallah. Öpüyorum canım, sağlıklı incelmeler sana, herkese
bugün 9 /21 yapcam
6. saat tamamdır
Yarın dinlenmem mi gerekiyor şimdi? :26:
evet canım dınlenmen gerekıyo 6 gunde bır bı gun dınlenmek gerekıyomus bende ole yapıyorum kasların gelısmesı ıcın kaslarında dınlenmeye ıhtıyacı var:)
evet 12 saatda tamamdır :) sanırım sag bacagımı zorlamısım bıraz ust bacagımın damarı cekılıyo sankı acıyo bırazneysekı yarın dınlenme gunum buyuk ıhtımalle o acıda gecer ..
kızlar 10 saatte gençleş videosunu kısaltmaya kalktım başındaki ve aralardaki konuşma ve görüntü kısmını kaldırayım dedim taktım kafaya ama bir türlü bulamadım
bildiğiniz bir program ismi varsa yardımlarınızı bekliyorum (türkçe tercihimdir) :))))
kızlar 10 saatte gençleş videosunu kısaltmaya kalktım başındaki ve aralardaki konuşma ve görüntü kısmını kaldırayım dedim taktım kafaya ama bir türlü bulamadım
bildiğiniz bir program ismi varsa yardımlarınızı bekliyorum (türkçe tercihimdir) :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?