:)) belim incelmesin diyee de ilkkez rastladım:)) ama haklısın bel incelince basen daha fazla göze batıyor. belde en etkilisi 3. hareket el kalçada sağa sola 100 defa yapılan, hiç yapmamak olmaz beli ısıtıp diğer hareketlere hazırlamak için gerekli bir hareket ama sayısını azaltabilirsin, koruma programında 75 tavsiye ediliyor. 75 tane yaparak bi dene istersen incelmesi devam ederse tekrar konuşuruz..
10. calldaymışsın süperi yapmak için aceleye gerek yok bence, kasların hazır olmadan başlayınca istediğin verimi alacak gerekli pozisyonda hareketi tamamlayamıyorsun, video bitmek bilmiyor, bezdriyor resmen...
belki bacak ve kalça için ek hareket olabilir. süper call yada quickcall hip&behinddaki(iki videoda da aynı hareketler var) 2 kalça hareketini ekleyebilirsin bu hareketler kitaptada anlatılıyor video olmadıysa kitabada bak hem kitap türkçe.
bacak için callanetiks evolotiondaki 15.dk civarındaki masaya tutunarak yaptıkları bacak hareketlerini de ekleyebilirsin onlarda feciii yakıcı, birde kitapda, yere oturup sandalye bacağını sıkarak yaptığıız hareketin ileri versiyonunu anlatıyor ona da bak derim...
10 saat videosunda bana da kalça için hareket az gibi geldi. Sizin dediğiniz gibi ek egzersiz yapacağım ben de :)
Ek olmadan da kalçamın çalıştığını hissediyorum ama biraz daha çalışsın