Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlım videolar sayfa 599da var ama klasik callanı foto haline getirdim ben.onları istiyosan özelime mail adresîni at.bende fotoları atarım sana.
merhaba kızlar bende bu egzersizi uygulamak istiyorum banada link yollayabilirmisiniz lütfen
7. saatime başlamadan önce dayanamayıp ölçülerime baktım. Göğüs altı kısmından 3 cm gitmiş.
Diğer bölgelerde değişim yok henüz. :/
indiremiyorum yaaaaaaaa =((
ben bugün hepsini indirdim, hepsi de çalışıyor. karıştıracak birşey yok. tüm partları indirdikten sonra 1. partın üstüne sağ tıkla ve klasöre çıkart de. örneğin 10 saatte 10 yaş isimli klasör oluşturup içine çıkartır. kolay gelsin. bilgisayarında winrar yüklü olmalı, o olmazsa açamazsın.indikten sonra bilgisayara yükleyemiyorum çok karışık anlamadım hiçbişey =(
İncelmenin yukarıdan aşağı olduğunu söylüyorlar. İnşallah öyledir yoksa benim üstüm kopacak altım aynı kalacak of şu basenler
olacak olacak:) sen bütün partları indirmemişsin. 2 partlık olan var 6 partlık olan var. hangisini indiriyorsan önce bütün partların tam olarak indiğinden emin ol. ondan sonra aynı işlemi tekrar yap. eksik partı indirdikten sonra olacak.evet yaptım sonrada aşağıdaki cilt gerekiyor diyor ondan snrasını yapamadm neyse olmıcak galiba
Sadece basenlerden şikayetçiysen o bölgeye yönelik bi egzersiz seç derim. :26: