:44::44:bu arada callen teyze yaşıyor mu:44::44:
göğüs mü dedin? toparlandı mı dedin? ya zayıflaynca 75 i zor doldurur oldularbiraz ele avuca gelseler iyi olur. demek işe yarıyor
aksilikler , bahaneler, tembellikler....
aslında belirlenen tarih itibariyle aramızda çok fark yok. topu topu bir ay fark var
herkes düğüne yakın kilo verirsin diyor ya ona güveniyorum sanırım
bu arada dukan diyetine başladım. bakalım spor işine de girişebilsme iyi olacak.
telefonumda videoyu yükleyemedim. mp4 e de başaramamıştım sonrasında uğraşmadım.
acaba direk youtubeden izleyebileceğim link var mı?
20dakikalık başlangıç varmış doğru mu? youtube da var mıdır? cepten girip yapayım :44:
:44::44:bu arada callen teyze yaşıyor mu:44::44:
Hakkatten yaaVideo 82 yılına aitti ve sanırım video da yaşını söylüyordu. Kaç olduğunu söylemişti hatırlayamıyorum. Hatırlayan varsa hesap etsin... Tahminimce baya yaşlı çıkacak.
Selam kızlar telefondan yazıyorum uzun yazmamayacağım.
Callen teyze 1939 da doğmuş, 1 Mart 2012 de ölmüş.
Callan Teyze ölmüş mü ya
Bir garip oldum valla. Ne bileyim, epey dua ediyorum kendisine; ondan herhalde, tanıdığım biri ölmüş gibi hissettim bir an...
Kızlaarr benim sorum kaynadı arada youtube dan nasıl video indiriyorsunuz?
canım vdownloader diye bi proğram var netten onu indirip o proğramla yapabilirsin
Hata veriyor indirdigim program, başka çaresi var mı?
canım sanırım level 1 dediğine göre jillian michales 30 day shred yapıcaksın :) bende başladım ona. callan yaparken normalinde zorlanmıyodum ama super yapmaya başlayınca terliyorum yaparken.ama jilllian yapınca onun devede kulak kaldığını gördüm.feci yorucu ama çok ter attırıcı güzel bişe bu jillian.jillianla kilo verip callan ile de sıklaşıcam inşallah...Hadi yaa... Ölmüş demek. Hem de 6 ay önce... :/
Bu arada ben callan teyzeye ihanet ederek başka bi egzersize başlıyorum.Son bi haftadır 1. level' a başlamayı düşünüyorum. Seneye başlarım herhalde....
canım sanırım level 1 dediğine göre jillian michales 30 day shred yapıcaksın :) bende başladım ona. callan yaparken normalinde zorlanmıyodum ama super yapmaya başlayınca terliyorum yaparken.ama jilllian yapınca onun devede kulak kaldığını gördüm.feci yorucu ama çok ter attırıcı güzel bişe bu jillian.jillianla kilo verip callan ile de sıklaşıcam inşallah...
bu arada kızlar 10 satte 10 yaş gençleş videosu 1986da çekilmiş bilgi olsun
jilllian ile peşpeşemi yapıysunuz kızlar o da çok iiye benziyo d,ğer konuyada baktımda biraz herkes baya memnun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?