Canım, eline sağlık.Başlığa çok güzel katkıların olmuş; öncelikle, bunun için teşekkür ederiz.
Ben bir süredir Evolution yapıyorum. Önce bir gün Cardio,bir gün Evolution şeklinde gittim ama çok etkili görünmedi bana. Gerçi çok az yaptım böyle..
Sonra, ne olursa olsun, orijinal videoyu da terk etmek istemedim. Şimdi bir gün Ev., bir gün 10 hours şeklinde gidiyorum....
Ama rahatlıkla söyleyebilirim ki Evolution gerçekten etkili. 10 hours'taki kadar güçlü çalışmış hissetmiyorum, ondaki kadar güçlü de yapmıyor bence ama gerçekten ondan daha fazla inceltiyor. Ki bence, orijinal videodan daha kolay, biraz daha uzun olmasına rağmen...
10 hours videosunu sıkıcı bulan arkadaşlara da Evolution'ı öneririm, zira tekrarlar daha az ve daha değişik hareketler olduğundan sıkmıyor....
Cardio sevmiyorum ben zaten, videodaki hareketleri de takip etmekte zorlandım, hızlı olduğu için.Ama bale sevenler için eğlenceli olacaktır...
Son olarak, Super yapmadım ben henüz, videoyu indirip izledim.Kesinlikle Evolution, Super'den çok daha kolay...İnceltme konusunu bilemem ama güç açısından hepsinden iyi olduğu kesin...
Her gün Süper mi yapıyorsun sen şu sıra? Ben uygun bir zamanda bir gün Süper, bir gün Ev. şeklinde başlayıp gitmeyi düşünüyorum...En azından haftada bir kez Süper yapsam çok iyi olur...