rica ederim cnm ..önemli değilkaydirigubbakcemile3canım çok teşekkür ederim inan bana o kadar büyük iyili yaptınki indirdim videoları şimdi
bugun başlıyorum hemen
tekrar çok teşekkür ederim
umarım elma diyetiyle birlikte çok iyi olur
tekrar çok teşekkür ediyorum
tebrik ederim darısı bize inşallah:Saruboceq:kıslar nasıl gidiyoo
benim dün 8 oldu , artık çok zorlanmıyorum , sizin dediğiniz bacak hareketlerinde ben de çok zorlanıyodum hepsini yapamıyordum bile artık çok kolay geliyoo,bi de dün dayanamadım ölçülerime baktım :kedi: belden 2 cm, göbekten 4,kalçadan 1 cm incelmişim :lepi: bakalım 21 in sonunda nolaceeekk ,
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
süpppersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile5
seni tebrik ederim.
devam 21 günün sonunu bizde beklioz:lepi:
ben dün kaytardım:1ninca:i
bugün de nerdeyse o potansiyeldeyim.
kızın banaaa:1no2:
ama yapcam çok yedim akşamda
kalkıp yapıcam birazdan yaprak dökümü başlamadan yapim diom:sm_cool:
tmm canım.sanada kolay gelsin.hadi bende başlıom.bende yaprak dökümünden sora gelirim.öptüm
buarada dier kızlarrr bugün rapor vermeyenler listeden çıkarılcak haberiniz ola.
melek dün kaytarmıştın.bugün yoksun.gözümden kaçtı sanma
ah melek ahhhh:)hadi bak bu seferlik affediom seni:)2 gün ara verdin gözümden kaçmadı.
bende ıkına sıkıla gidiom.nolcak bakalım halimiz.şu işi iice bi rayına oturtsak süper olcak.
alışamadı küçük popolarımız
:kedi: :kedi: :kedi: :kedi:
merhaba ben dün 10 . yaptım baya fark ediyo arkadaşlar eşim bile sööledi farkettiğini,belim 3, göbeğim 6 cm incelmiş kalçadan sadece 1.5 cm gitmiş,o da başta yanlış yapıyomuşum 5.den sonra farkettim kalça hareketlerini yanlış yaptığımı
hosgeldın aramıza cnm . o hareketı sandalyede yapabılırsın ıstersen oturulan kısmına koy ayagını ıstersen yaslanılan kısmına hatta yerden 80 cm falan yukseklıtle olan bır masada gosterıyor ornegını o nedenle ıstedıgınde yapabılırsın ben arkalıgı ıle yapıyordum ama bacak hareketlerınden sonra cok kaldırınca kasılmalar oluyor bazen o nedenle dunkunde oturulan yerde yaptımkaydirigubbakcemile2
:kedi: :kedi: :kedi: :kedi:
canım doğru almışsın.buarada tebrik ederim seni.sakın bozma.ben istikrarlı olamıcam bu seferlik.süpersinnn:lepi:Yeni başlayan arkadaşlara merhaba.a.s.Kızlar valla bu hareketler işe yarıyor bırakmayın.Vüvudunuz şekil alıyor.Bu arada psigo ölçülerim doğru mu alınmış.Bende dün 6/21 ytım bugün dinlenme günüm.....Hepiniz kib.
alkisalkisalkistebrikler.çok sevindim.merhaba ben dün 10 . yaptım baya fark ediyo arkadaşlar eşim bile sööledi farkettiğini,belim 3, göbeğim 6 cm incelmiş kalçadan sadece 1.5 cm gitmiş,o da başta yanlış yapıyomuşum 5.den sonra farkettim kalça hareketlerini yanlış yaptığımı